We hebben een hele mooie reis gemaakt. Alle hotels zaten op de juiste plek in de stad, heel centraal. Fijne en duidelijke app, de gidsen waren allemaal heel ervaren en zeer aardig. Hele fijne begeleid... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
We hebben een fantastische reis door Mexico gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Het contact met Kas voor de reis verliep heel fijn en hij dacht goed met ons mee. Ook tijdens de reis toen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Japan zoals jij wil Wij (twee reisvriendinnen van 50+) hebben begin juli 2026 twee weken door Japan gereisd (Tokio – Kyoto - Naoshima – Osaka). Kas hielp ons het traject uitstippelen dat... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanaf de eerste dag dat we onze reis naar Japan wouden regelen met een reisagentschap, voelden we aan dat Travel Legends er bovenuit stak. We hadden eerst een ander agentschap gecontacteerd, maar na a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!
Onderwijsboulevard 52, 5223 DH, 's-Hertogenbosch, Holandia

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
We hebben een 24-daagse rondreis door Zuid Afrika gemaakt met Travel Legends, en Kas Leermakers heeft ons vanaf het begin geweldig geholpen. Door zijn eigen reiservaring kon Kas veel goede tips geven tijdens het plannen, en samen konden we bepalen welke route het beste bij ons paste. Het contact verliep altijd soepel, en Kas reageerde snel op al onze vragen. Ook na het boeken nam hij de tijd om vóór de reis nog uitgebreid met ons het hele programma door te nemen en gerichte tips te geven. Tijdens de reis was Travel Legends goed bereikbaar toen er iets niet helemaal goed ging, en ze reageerden snel en adequaat. Kas nam ook nog persoonlijk contact op om te controleren of alles goed geregeld was en om wat extra's te doen. We hebben een uitstekende ervaring met Travel Legends en met name Kas.

Odpowiedź od Travel Legends
Wij hebben inmiddels met ons bedrijf twee reizen via Travellegends geboekt (2024 + 2025), beide georganiseerd door Karlijn (en haar fijne collega’s), en wat een geweldige ervaring was dat!!
In Friesland (2024) wist Karlijn precies de juiste balans te vinden tussen ontspanning en vermaak. Alles was tot in de puntjes geregeld: leuke activiteiten, sfeervolle accommodatie (eigen terrein) en een vlekkeloze planning.
Het jaar erna (2025), in de regio Den Bosch, overtrof ze zichzelf opnieuw (in samenwerking met de leuke Bas!). Haar oog voor detail, snelle communicatie en persoonlijke betrokkenheid maakten ook deze trip onvergetelijk.
Karlijn is een geboren reisleider en -organisator: professioneel, enthousiast en altijd met een hele grote glimlach. Dankzij haar hadden wij twee keer een legendarische reis: precies zoals de naam belooft.
Bedankt, Karlijn (en team), voor jullie fantastische werk!! Looking forward to our next journey!!

Odpowiedź od Travel Legends
Het was de reis van ons leven. Met name door de toegevoegde waarde van Travellegends. Ze voorzagen heel veel gesjouw met koffers en boden een onbekende maar zeer goede oplossing aan. Ze haalden ons over de streep een kamer zonder badkamer te nemen. Het werd de beste badervaring in een Japans badhuis ooit. Een perfecte samenwerking

Odpowiedź od Travel Legends
Goed georganiseerd studietrip door Karlijn en Bas naar Stockholm. Zeer inspirerende vergaderlocaties en geweldige restaurants.

Odpowiedź od Travel Legends
Great trip, hotels were nicely organized, plenty of suggestions/tips for sightseeing

Odpowiedź od Travel Legends
Wij hebben recent met z’n tweeën een trip van twee weken door Japan gemaakt. Van Tokyo via Hakone, Kyoto naar Osaka. De reis was in de puntjes geregeld door Travel Legends en we hebben het fantastische reis gevonden!! De “reis app” met daarin alle details van dag tot dag is ook heel fijn. Kortom een reis met Travel Legenda is een aanrader.

Odpowiedź od Travel Legends
We hebben een hele, mooie, goed verzorgde en geplande reis door Japan gemaakt. Dank Travel Legends

Odpowiedź od Travel Legends
Ontzettend goed geholpen door Travel Legends! Ik vind het zelf altijd lastig om een reis uit te stippen maar Kas heeft me hierbij uitstekend geholpen.
De accomodaties waren top geregeld en de service van Travel legends ook. Ze denken echt met je mee.

Odpowiedź od Travel Legends
Ik vind de manier waarop je geholpen wordt vanaf het begin tot het einde. Professioneel aangepakt wordt.
Onze periode in Japan is denk ik daarom een groot succes geworden.
Aan alles is gedacht of wordt er mee gedacht wat er nog meer voor mogelijkheden zijn.
Voorbeelden ; vervoer is geregeld, je krijgt goede gidsen mee, hotels die zijn gekozen top.
En ze zijn altijd te bereiken.
Ik wil daarom Pleun Reijrink bedanken voor de prachtige reis die ze voor ons heeft voorbereid.
Ger en Bas Teeuwisse
Jarald Golverdingen.

Odpowiedź od Travel Legends
Super georganiseerde trip met Karlijn en Bas naar Stockholm. Selectie van bijzondere vergaderlocaties en restaurants.

Odpowiedź od Travel Legends
Topklasse studietrip met >50 deelnemers tot in de puntjes geregeld en begeleid door Karlijn en Bas. Zo heerlijk om zorgeloos enkel met je gasten bezig te zijn. Vriendelijk, professioneel en flexibel. Net als vorig jaar! Tot de volgende trip ✈️🧳💼

Odpowiedź od Travel Legends
Top organisatie en zeer vriendelijke begeleiding door Karlijne

Odpowiedź od Travel Legends
Dank je wel Karlijn voor het enthousiasme en het professionalisme! Top studiereis naar Stockholm!

Odpowiedź od Travel Legends
Bedankt voor de super organisatie Karlijn!

Odpowiedź od Travel Legends
De studiereis in Zweden was erg goed georganiseerd. Dank aan Karlijn Schakenraad!

Odpowiedź od Travel Legends
Fantastische reis door Travellegends samengesteld door het prachtige Japan. De perfecte combinatie van natuur, cultuur en wereldsteden. We hebben ontzettend genoten en adviseren dit reisbureau daarom graag aan.