Gisteren zijn wij teruggekomen van een waanzinnige rondreis door Thailand. Wauw, wat een ervaring! Dit was onze eerste verre reis met onze dochter van 8 jaar en ook nog onze eerste ervaring met Azie!... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
We hebben een hele mooie reis gemaakt. Alle hotels zaten op de juiste plek in de stad, heel centraal. Fijne en duidelijke app, de gidsen waren allemaal heel ervaren en zeer aardig. Hele fijne begeleid... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
We hebben een fantastische reis door Mexico gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. Het contact met Kas voor de reis verliep heel fijn en hij dacht goed met ons mee. Ook tijdens de reis toen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vanaf de eerste dag dat we onze reis naar Japan wouden regelen met een reisagentschap, voelden we aan dat Travel Legends er bovenuit stak. We hadden eerst een ander agentschap gecontacteerd, maar na a... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ontdek een wereld aan mogelijkheden. Rondreis, huwelijksreis of een andere wens? Wij verzorgen de complete organisatie van uw vakantie. Altijd 100% maatwerk op basis van uw wensen!
Dane kontaktowe
Onderwijsboulevard 52, 5223 DH, 's-Hertogenbosch, Holandia
- +31 (0) 73 22 00 550
- aanvraag@travellegends.nl
- travellegends.nl

Maak uw reis legendarisch!
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Een fantastische reis naar Japan…
Een fantastische reis naar Japan beleefd. Alles stond voor ons klaar in de app, tips, vouchers, restauranttips etc. Heel erg fijn. De gidsen gaven inhoudelijke informatie, en we vonden het vooral erg leuk een andere blik op Japan te krijgen van hen. Fantastische hotelkamers, met uitgebreide ontbijtbuffetten. Wel waren de kamers van het derde en vierde hotel klein, en vonden we deze hotels minder, in vergelijking met de andere hotels. Maar verder was alles fantastisch! Het reizen met de treinen, de afwisseling tussen steden en natuur. We hebben genoten!

Goed georganiseerd
De reis zat goed in elkaar en de gidsen ter plaatse waren allemaal van een heel hoog niveau.
De hotel waren ook allemaal goed hoewel we in sommige wel heel kleine kamers hadden.
1 minpuntje, er was ons gezegd dat we het info-mail adres moesten contacteren voor vragen die geen noodgeval waren. We hebben dat 2 keer gedaan en nooit antwoord gekregen.

Odpowiedź od Travel Legends
Onze rondreis door Japan overtrof al onze al hooggespannen verwachtingen
Onze rondreis door Japan overtrof al onze verwachtingen! Veel dank aan Lara die onze wensen voortreffelijk heeft omgezet naar een reisplan wat volledig aan onze wensen voldeed. De hotelkeuze was uitstekend en de hotels en locaties waren een perfecte mix van drukte en rust op zijn tijd. Alles was goed voorbereid en geregeld en heel overzichtelijk in te zien via de trip plan app. Dit gold ook voor de verschillende trips die wij hadden met de lokale gidsen. Mede dankzij Lara en haar collega’s hebben wij een fantastische tijd in Japan gehad met zoveel mooie ervaringen die wij voor altijd zullen koesteren.

Odpowiedź od Travel Legends
Jullie en met name Natascha heeft het geweldig gedaan
Jullie en met name Natascha heeft het geweldig georganiseerd, echter het land is niet wat mijn keuze is in het vervolg.
qua boeking zal ik zeker bij jullie terugkomen

Een dikke 10!
Wat een geweldige club mensen. Wij moesten een echte last minute boeken omdat onze reis naar de Malediven niet doorging i.v.m. de oorlog in het Midden Oosten. Binnen een dag lagen er verschillende opties voor ons klaar en in twee dagen tijd was de reis geboekt. Niets was teveel, heel behulpzaam, vooruitdenkend, professioneel en super vriendelijk. Ik weet waar ik, voor de volgende reis, naar toe ga!

Odpowiedź od Travel Legends
Specifieke wensen: perfect geregeld!!!
We hadden specifieke wensen wat betreft het bezoek aan Japan, daar is heel goed naar geluisterd en toen kwam er een goed voorstel met wat extra suggesties.
Daardoor werd de reis nog geweldiger.
Op de eerste dag in Tokyo kregen we een gids die ons veel moderne architectuur en het dagelijks leven heeft laten zien. De aanwijzingen via de trip app waren geweldig. De accomodaties hadden allemaal iets bijzonders. Van een kunstbibliotheek, tot heerlijk eten , zonsondergangen, lokatie, en heerlijke baden.

Afwisselend Thailand.
We hebben een hele mooie afwisselende reis van 16 dagen door Thailand gehad. Goede ondersteuning voor én tijdens de reis voor zover nodig (dank Natasja). Deskundige en leuke gidsen, transfers (taxi's) luxe en op tijd aanwezig.
Op vier hele afwisselende, bijna tegengestelde, plaatsen verbleven. Van de hectiek van wereldstad Bangkok naar natuurreservaten in de jungle en op het water, en het strand van Phuket. Beeld je goed in hoeveel excursies je aankunt, dit i.v.m. de hoge temperatuur, hectiek van Bangkok en verplaatsingen.

Amazing trip to Italy
We had anamazing trip to Italy with the support and organization from Travel Legends! The team made a fatastic jog taking care of the group and also managing all details with deep care! Thanks a lot for this beautiful trip!

Odpowiedź od Travel Legends
Wij hebben ontzettend genoten van de reis naar Costa Rica mede ook dankzij de begeleiding door Travel Legends
Wij hebben ontzettend genoten van onze reis door Costa Rica en dat zeker ook door de persoonlijke en competente begeleiding door Pleun en haar collega’s bij het invullen van de reis. Er werden perfect op onze wensen afgestemde verblijflocaties en uitstapjes/excursies aangedragen. Lokaal verliep ook alles op rolletjes. Zelfs een mooi tafeltje met een persoonlijke boodschap in een moeilijk te reserveren restaurant werd door Pleun geregeld. Verder waren we onder de indruk van de handige app waarmee we op locatie steeds de beschikking hadden over alle benodigde informatie (vouchers, routeplanner, details geboekte excursies, restauranttips etc etc).
Kortom, wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening door Travel Legends en voor een volgende reis naar een verre bestemming zullen hen vast weer benaderen

Odpowiedź od Travel Legends
Brazilië was echt geweldig!
Brazilië was echt geweldig!! Travellegends heeft een fantastische unieke reis samengesteld waar alles van a-z geregeld was, communicatie was super snel, wat een reis!

Odpowiedź od Travel Legends
Goede service en snel contact
Direct goed contact en goed doorgevraagd wat onze wensen zijn waardoor er gelijk een mooi reisvoorstel naar Mexico onze kant op kwam. Tijdens onze reis wegens vertraging wat gedoe met het ophalen van de huurauto maar dit werd direct opgepakt (zelfs op zondag) en opgelost waardoor wij onze reis konden voortzetten. Ook de app met alle reisinformatie en tips werkte heel fijn.
Ik ga zeker nog eens een reis boeken!

Odpowiedź od Travel Legends
We hebben werkelijk een fantastische…
We hebben werkelijk een fantastische reis gehad! Zuid Afrika met alle ingrediënten (stad, wijnhuizen & Safari), alles was perfect geregeld en al we een vraag hadden werd er snel geantwoord.
Goede service, wij boeken zeker nog eens.

Odpowiedź od Travel Legends
Topreis en fantastische ondersteuning…
Topreis en fantastische ondersteuning onderweg door Kas.
Supergoed georganiseerd.

Odpowiedź od Travel Legends
Alles was tot in de details geregeld
Alles was tot in de details geregeld. Als zaken onduidelijk waren, werden die snel toegelicht. Reactie op vragen vanuit het buitenland kwamen snel en oplossingen werden gegeven. Super geregeld!

Helemaal fantastisch
Alles was zeer goed georganiseerd. Nagenoeg geen wacht tijden goede gidsen goede begeleiding van en naar de lodges. Heel veel gezien en geweldige ervaringen opgedaan. Super.

Odpowiedź od Travel Legends
Individueel reizen met professionele begeleiding
Vanaf de eerste Teams meeting was er meteen de klik met de reisadviseur van Travel Legends. De begeleiding bij het samenstellen en boeken van de reis en op relevante momenten tijdens de reis was goed en persoonlijk. De ondersteuning door middel van de reis-app is ook heel praktisch als je individueel reist. Voor ons was de reis door Zuid-Afrika met de input van Travel Legends een fantastische ervaring.

Odpowiedź od Travel Legends
Je krijgt heel de reis mooi…
Je krijgt heel de reis mooi uitgestippeld
Bij eerste on line contact krijg je al duidelijk overzicht hoe de reis er zal uitzien
Top website
Telkens kan je op alles klikken voor meer details bv van logement
Het begin was even beetje dwingend , dat je enkel week zicht hebt over reis , nadien al voorschot betalen anders krijg je het niet meer in beeld
Maar eigenlijk is dat om jullie zelf ook te beschermen, dus begrijpelijk
Enkele weken voor vertrek krijg je dan heel pakket met uitrol van álles.
Dat werd wel bij beginbestelling niet zo duidelijk gecommuniceerd
Maar er was personeelswissel en dat verklaarde die akkefiet
Alles stond extreem duidelijk uitgelegd
Er werd gedrukt op alle mogelijke pijnpunten
De e simkaart
De Japan railpas etc
Kas heeft ons ook super goed gecoacht bij wijziging die we wilden , een ander hotel
Zijn dan toch de volgende dag naar jullie hotel gegaan 😅
Kortom , goede prijzen ! Goede site ! Goed geregeld
En 100 % paraat als we jullie nodig hadden , heel efficiënt
Bedankt voor alles
In België is deze reis 30 % duurder !

Wij zijn zeer tevreden over Travel Legends als reisagent
Wij zijn zeer tevreden over Travel Legends. Zij hebben een bijzondere, interactieve wijze van het samenstellen van de reis, waardoor je het helemaal naar eigen voorkeur en budget kunt samenstellen. Voor de reis zelf wordt alles via een handige app ontsloten (informatie, vouchers, link naar google maps voor routebeschrijving, informatie over de omgeving, suggesties voor restaurants en excursies etc.etc.) en als er tijdens de reis iets afwijkt van de planning, wordt het snel opgelost en wordt je volledig ontzorgt. Nu was Zuid-Afrika de bestemming, volgend jaar wordt het Japan, zeker weer met Travel Legends. Het is ontzorgt op vakantie "optima forma"

Incredible Indo reis
I just returned from another incredible journey with Travel Legends, this time to Indonesia 🇮🇩 , and it was every bit as amazing as my previous trips with them to Vietnam 🇻🇳 and Oman 🇴🇲. Everything, from the seamless planning to the knowledgeable guides and thoughtfully curated experiences, was exceptional. Travel Legends consistently delivers unforgettable adventures, and Indonesia was no exception. I can’t wait to travel with them again!

Indonesie super reis…
Super mooie reis gemaakt door Indonesie, de Oerang oetangs gezien op Sumatra. Top ervaring, ook communicatie voor, tijdens en na de reis is erg goed. Aanrader!

Doświadczenie Trustpilot