Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn product. Onze hond had regelmatig oorontsteking . Vanaf dat we deze oordruppels gebruiken . Niet meer naar de dierenarts gehoeven bespaart dus veel dierenarts kosten. Helpt niet alleen om h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik voor Indi een 3 jaar oude Jack Russell de oordruppels. Eenmaal per week in beide oren. Indi heeft in zijn hondenleven vaak oorontsteking gehad en dit werd me aangeraden. Het werkt en hoe, v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

ik gebruik verschillende producten van Traumapet en ben zeer tevreden. Dagelijks gebruik van de vachtspray tegen teken en vlooien, werkt perfect. Ook de oordruppels zijn zeer effectief alsook de tandp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na een hele lange tijd oordruppels van een ander merk te hebben gebruikt voor mijn shih tzu,en zij iedere keer last had van vieze oortjes en vaak oorontsteking, ben ik online verder gaan zoeken. Je zi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

TraumaPet® producten worden sinds 2014 in Europa verkocht en hebben al duizenden viervoeters geholpen. Alle TraumaPet® producten bevatten NanoComplex®, een speciaal ontworpen formule die zilveren nanodeeltjes (colloïdaal zilver) bevat. Zilver is een edelmetaal met antibacteriële en herstellende eigenschappen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 57

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Gebruik oordruppelspels nu een jaar

Ik gebruik dit product nu een jaar, mijn Hond heeft een voedselallergie en het eerste wat gaat ontsteken zijn Dr oren, zodra ze jeuk in dr oor heeft of het rood word en of extra oorsmeer aan maakt gooi ik er wat van in. Na een aantal minuten tot een kwartier merk ik dat ze niet meer kopschud en geen jeuk heeft en dr roodheid daadwerkelijk snel afneemt. Ik heb al een jaar niet voor oorontsteking daar de dierenarts gehoeven voor onstoken oortjes. Ik ben niet zoon fan van iedere keer maar weer antibiotica gebruiken.

Uiteraard als de klachten niet verminderen raad ik wel een dierenarts aan.

Echt een top product!

6 lipca 2024
Oceniono na 4 z 5

Goede prijs en een geweldig product

Ik ben zeer tevreden over de oordruppels van traumapet, een goede prijs en een uitstekende werking. Nog 1 verbeterpuntje is dat je niet (goed) kunt zien hoeveel je druppelt, mijn hond en kat spartellen hard tegen waardoor het toch vaak wat op de gok gaat.. een verlengstuk of dergelijke zal een slimme oplossing kunnen zijn😊

28 czerwca 2024

Odpowiedź od TraumaPet NL

Beste Mirjam, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze oordruppels! We hebben ook een add-on pipet beschikbaar, die het toedienen van de oordruppels wat makkelijker maakt:

Fijn weekend!

Groetjes,
TraumaPet NL Team 🐕🐈

Aanrader (oordruppels)!

Onze hond (Vizsla) had veel last van pijnlijke en vieze oren. Ze roken niet fris en je zag er vuil in zitten.

Van de dierenarts ampullen meegekregen maar dit hielp nauwelijks.

Via een reclame kwam ik de oordruppels tegen van Traumapet. Binnen een paar dagen zag je het vuil los komen in haar oren en in een week is alles helemaal schoon en ruikt ze appeltjes fris uit haar oren!

Super spul dus echt een aanrader!

27 czerwca 2024

Odpowiedź od TraumaPet NL

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons, Danny! Fijn dat het zo goed gaat met onze oordruppels bij uw Vizsla 🐶🍎

Geweldig spul werkt snel

Geweldig spul en werkt snel. Mijn hond gaat het water in met mooi weer en dan gelijk ook last van de oren. Vies en rood , na twee dagen behandelen al een stuk beter. We zijn er blij meen

15 czerwca 2024
Oceniono na 5 z 5

Trauma pets oordruppels besteld voor…

Trauma pets oordruppels besteld voor onze hond die regelmatig oorontsteking had door nauwe gehoorgang, dan was ze weer "doof"
Begonnen met de oordruppels en na 2 dagen kon ze weer horen. Nu druppelen we elke week haar oren, als onderhoud, ze heeft geen oorontsteking meer

16 maja 2024

Geen oorontsteking meer!!

Sinds enig weken gebruiken wij de oordruppels.
Onze Saar had heel veel last van oorontstekingen.
Eerst 2 weken iedere dag gedruppeld en daarna 2x per week, ennnnn het helpt!!
Ze gaat niet meer met haar kop over de vloer en langs de bank heen, ook wappert ze niet meer met haar oren.
Gisteravond moesten we voor iets anders naar de dierenarts en er moest ook even in de oren gekeken worden.
De dierenarts zei dat ze nog nooit zulke mooie oren bij Saartje had gezien!!!!!
Ben zoooo blij met de druppels en Saar ook!!!!!

5 czerwca 2024

Fantastische producten lijn

1 van mijn 3 honden heeft een enorme uitdaging gehad met onrustige huid en de shampoo van traumapet was en is de enige die dit in toom hield. De spray werkt super goed tegen muggen/teken daarnaast ruikt het heerlijk en glimmen de honden ervan! De tandpasta is ook een fantastisch middel als het gebit ondersteuning nodig heeft. Andere hond had uitdagingen met haar gebit na het schoonmaken van haar puppies en in no Time had ze weer mooie tanden zonder infecties. Dan hebben we de oordruppels nog die voor de 1e onrust in de oren ook super!

10 maja 2024
Oceniono na 4 z 5

Een wonder.

Dag mensen ik heb een hond 13 en een half jaar oud.
Door de ouderdom veel problemen onderander de oren .
Dierenartsen zijn niet meer te betalen.
Ik keek op fb en zag traumapet en ik zag dit middel en dacht eerst zal ook wel nep zijn .
Maar ik heb mij vergist het is een wondermiddel dat echt wel werkt .
Mijn hond leeft weer zijn oren zien er goed uit ,ze schut niet meer met haar kop.
Twee keer in de maand spuit ik haar oren in en massage aan haar oren zodat het goed in kan werken.
Ik heb lang gezocht naar een middel dat werkt , ik weet her nu Traumapet NL daar moet je zijn.
Bedankt.

31 maja 2024

Geen oorontsteking meer.

Ik heb een Golden Retriever en ze had elke keer oorontsteking toen ik las over TraumaPet dacht ik, ik ga het proberen. Sinds ik het gebruik heeft ze geen oorontsteking meer. Heb altijd standaard een flesje in huis. In de zomer 2x per week in haar oren en het probleem is opgelost.

26 maja 2024

Heel goed !

Het werkt bij mijn hondje heel goed, ik geef preventief 2x in de week druppels, want anders is het zo weer mis met de oortjes en als ze al veel last krijgt even 2x per dag en dan is het zo weer over !
Ben heel blij met Traumapet 😊

24 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

onze hond had jaren last van zijn oren

onze hond had jaren last van zijn oren, allerlei producten van de dierenarts geprobeerd niks hielp.. totdat ik traumapet probeerde. Van hoe ik voorheen elke dag druppels moest gebruiken van de dierenarts naar nu, heb 1x een kuur gedaan van 2weken en heb haar nu al 3mnd niet hoeven druppelen, gewoon geen last meer van haar oren! Zo blij mee

4 stycznia 2024

Geweldige oordruppels!

Geweldige oordruppels!
Onze Shine had altijd last van chronische oorontstekingen. Deze druppels werkte het beste. Ze was meteen jeuk vrij en haar oren waren mooi schoon en reukloos. Zodra we het flesje pakten, ging ze er gewoon voor staan. Nu met onze Diesel hebben we standaard een flesje op voorraad, voor het geval hij last krijgt van zijn oortjes. Hele fijne druppels, doet wat het beloofd. Daarbij altijd snel verzonden en een goede service. Kan iedereen de producten van Traumapet aanbevelen.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

wij gebruiken de druppels nu een…

wij gebruiken de druppels nu een tijdje, o ze hond had vaak last van oorontsteking, oorpijn, vieze stinkende oren en schudden . sinds de trauma pet oordruppels is hij er helemaal vanaf, ik gebruik de druppels 1 keer in de week
wij zijn er heel blij mee het scheeld veel dierenarts kosten en de hond is van de pijn af

4 kwietnia 2024

Oordruppels

Vorige week zijn de oordruppels binnen gekomen. Heb deze 3 dagen en dan 2x per dag toegepast . Resultaat geen geschud meer en niet meer krabben. Oren mooi schoon. Scheelt aanzienlijk als het gaat om consult en zalf van d.a

15 marca 2024

Goede oordruppels

Duidelijke omschrijving van de producten. Druppels voor oor werken goed. Is allleen wel lastig om te zien hoeveel je in het oor moet druppelen door het tuutje. Is beetje op de gok, misschien ligt daar nog ruimte voor verbetering in gebruik van het flesje. Maar spulletje zelf is 👌

6 marca 2024

Odpowiedź od TraumaPet NL

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze oordruppels en voor het delen van uw ervaring met het gebruik van het flesje!

We zijn blij te horen dat het product goed werkt voor uw huisdier. Uw suggestie over het verbeteren van de zichtbaarheid van de hoeveelheid druppels zullen we meenemen in onze overwegingen voor toekomstige productontwikkelingen 🙏.

Het TraumaPet NL Team

Oceniono na 5 z 5

Super blij met de oordruppels

Super blij met de oordruppels, oren zijn in 2 dagen zo goed als schoon.
Zeer snelle levering

15 marca 2024

Beste Sandra,

Fijn om te lezen dat het pakketje snel aangekomen is en de oordruppels zo snel hun werk gedaan hebben! Bedankt voor het delen van uw ervaring :)

Groetjes,
TraumaPet NL Team 🐕🐈

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej