Oceniono na 5 z 5

TRASBO har hjulpet os i et par år, og det er virkelig top kvalitet De overholder alle aftaler, deres chauffører er meget venlige og vasketøjet er vasket perfekt. Og det bedste er, at alt er lagt p... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Skuffende ! - Sokker forsvinder ! Fik ikke engang de enlige, jeg havde sent for parring retur igen ! Burde nok skifte navn til "Trashbo". Linned kan man heller ikke længere lægge blot nogenlunde pæ... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

TRASBO her på Frederiksberg kom så fint og præcist og hentede snavsetøj hver 3. uge. Og de leverede det rene tøj tilbage så præcist ugen efter. Jeg er gammel, 88 år, og min vandladning og affø-... Zobacz więcej

1. Usługa sprzątania
  2. Pralnia

Napisane przez firmę

I over 55 år har TRASBO været en stabil servicevirksomhed i vækst. I dag leverer vi Facility Services til små og store virksomheder og Vaskeservice til kommunalt visiterede hjemmeboende borgere og borgere på plejecentre. TRASBOs Facility Services inkluderer Erhvervsrengøring, Vinduespolering, Måtteservice, og Vaskeri- og Renseriservice, og vores vaskeri er Kvalitets,- Hygiejne, Miljø- og Arbejdsmiljøcertificeret.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Der er egentlig ikke så meget at skrive…

Der er egentlig ikke så meget at skrive udover, at det er utrolig søde og imødekommende medarbejdere. Siden jeg flyttede til jer, er alting bare kørt så fint, og Rasmus, der er "min" chauffør er en virkelig frisk og hjælpsom fyr. Talte med en sød kvinde i dag hos jer ved navn Litta (ved ikke, om det staves sådan) og hun havde virkelig styr på det. Der er KUN godt at sige om jer og kan selvfølgelig klart anbefale jer

21 sierpnia 2025

Odpowiedź od TRASBO A/S

Tak Anne-Grethe, det er vi glade for du synes.
Team TRASBO ønsker dig en dejlig fredag.

Oceniono na 5 z 5

Leverer altid en god service.

Leverer altid en god service.
Chaufføren er smilende og altid glad.
Tojet paent sammenlagt. Tak

30 lipca 2025

Odpowiedź od TRASBO A/S

Mange tak. Hav en dejlig fredag.

Mange hilsner fra team TRASBO.

Bedste service

Bedste service. Altid til tiden. Rent tøj. Vasket med den største omhu.

1 lipca 2025

Kære Helene

1000 tak - teamet arbejder hårdt hver dag for at yde god service.

God sommer fra alle os i team TRASBO.

En super god leverandør

TRASBO har hjulpet os i et par år, og det er virkelig top kvalitet
Og det bedste er, at alt er lagt pænt sammen og dermed leveret mindst mulig krøllet.
Vi er 110% tilfredse

27 czerwca 2025

Kære Ole

Det betyder meget for os at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi prøver hele tiden at gøre os stor umage så vores service er en god oplevelse.

Mange hilsner og god sommer fra team TRASBO.

Oceniono na 5 z 5

Altid godt og ordentlig betjening

Altid godt og ordentlig betjening. Altid søde og rare.

19 czerwca 2025

Kære Ina

Mange tak - det er vi glade for at du synes. Og stort tak for samarbejdet.

Du ønskes en rigtig god sommer fra team TRASBO.

Jeg er godt tilfreds

Sød kundeservice, og god service.
Jeg er godt tilfreds.

17 czerwca 2025

Kære Kirsten

Det er vi virkelig glade for at høre. Vi har et fantastisk kundeserviceteam der sidder klar hver dag - de gør en forskel sammen med vores vaskeriteam og vore chauffører.

Servicesmil og god sommer til dig fra TRASBO.

Oceniono na 5 z 5

Glemte en vigtig detalje i min forrige…

Glemte en vigtig detalje i min forrige anmeldelse. Chaufførerne kommer også glade i HELLIGDAGENE , fordi Trasbo betaler dem ekstra, IGEN for at servicere sine kunder uge for uge.
FANTASTISK VASKE SERVICE 👍

15 czerwca 2025

Odpowiedź od TRASBO A/S

Tak for at huske chaufførerne Helle - de er så dygtige til at levere vasketøjet hos mange tusindende borgere på hverdage og helligdage, og de gør det med et stort servicesmil.

God sommer til dig fra alle os i TRASBO..

Altid god behandling

Altid god behandling, super tilfreds

8 czerwca 2025

Kære Finn

Mange tak, det er vi glade for at du synes.

Rigtig god sommer til dig fra team TRASBO.

Oceniono na 4 z 5

Virkelig flinke chauffører og rent tøj

Virkelig flinke chauffører og rent tøj. Har kun ødelagt en T-shirt ved at den blev vasket for varmt så trykket på T-shirt klistrede sig sammen og en del gik af.

3 czerwca 2025

Kære Jens

Vi er glade for din anmeldelse, mange tak.

Oceniono na 5 z 5

Vasktøjet afhentes og returneres på…

Vasktøjet afhentes og returneres på samme tid hver uge, af samme smilende og serviceminded chauffør. Tøjet er rent og pænt lagt sammen. Hilsen borger i Brøndby Strand.

4 czerwca 2025

Kære Tina

1000 tak for rosen - den videregiver vi til vore teams.

Rigtig god sommer til dig fra TRASBO.

Oceniono na 4 z 5

Tøjet hentes og bringes til tiden

Tøjet hentes og bringes til tiden. Det er helt rent, og der mangler aldrig noget. Det er også pænt lagt sammen, således at det er ret let at lægge på plads.

5 czerwca 2025

Kære Niels

Mange tak - det er vigtigt for os at vi overholder aftaler. Også tak for at nævne at tøjet ligges pænt sammen, og at det er nemt at lægge på plads - det arbejder vi hele tiden med at gøre godt i pakkeafdelingen.

God sommer til dig fra team TRASBO.

Oceniono na 5 z 5

Der har været lidt udskiftning i…

Der har været lidt udskiftning i chauffører, de er alle venlige, specielt ham for tiden er yderst behagelig og det er lige før jeg glæder mig til at sige god dag til ham, hvis der har været nogle problemer bliver de løst nemt og taget pænt imod og jeg er rigtig glad for Trasbo alt i alt, 5 stjerner herfra Hillerød!

5 czerwca 2025

Kære Samson

1000 tak for de fine ord. Vi har fået mange nye vaskeopgaver så vi har været nødsagt til at ændre lidt i vores ruter. Stor tak til dig for din tålmodighed, og dejligt at du er glad for den nye chauffør.

Jeg har haft jer i ca

Jeg har haft jer i ca. 14 år og har i al den tid været ovenud tilfreds. Tak for en sublim behandling 😊

4 czerwca 2025

Kære Henrik

Tak for et godt samarbejde igennem 14 år, og tak for din fine anmeldelse.

Oceniono na 3 z 5

Desværre er meget tøj krøllet når det…

Desværre er meget tøj krøllet når det kommer hjem. Har med billede dokumenteret flere gange, og så går det nogenlunde et stykke tid. Derefter bliver det det samme.
Er ked af at jeg ikke mere kan få vasket mine håndledsskinner, de bliver ikke rigtig Rene af bare at ligge i håndvasken.

16 maja 2025

Kære Diana

Tak for din anmeldelse, den arbejder vi videre med.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 47527435 eller trasbo@trasbo.dk som vil hjælpe dig med at få løst en udfordring bedst muligt.

God sommer til dig fra team TRASBO.

Oceniono na 5 z 5

På vegne af min morfar får jeres…

På vegne af min morfar får jeres service 5-stjerner

26 maja 2025

Odpowiedź od TRASBO A/S

Mange tak - det er vi meget glade for at høre. Hils din morfar mange gange.

Bedste hilsner fra Team TRASBO

Oceniono na 4 z 5

Jeg har fra dag 1 været meget tilfreds…

Jeg har fra dag 1 været meget tilfreds med behandlingen af mit vasketøj. Bliver altid mødt af en glad og smilende chauffør. Er meget glad for at jeg valgte jer til opgaven 🤗

29 maja 2025

Kære Dorthe

Tak for din ros - vi arbejder hele tiden med at forbedre vores service, og det er vigtigt for os at du har en god oplevelse.

Du ønskes en dejlig dag fra team TRASBO.

Stjernerne taler for sig selv
Alle…

Stjernerne taler for sig selv
Alle mine 5 funklende stjerner til Jer
 Har kun rosende ord at sige
Fantatisk service🤩 Mit tøj ser helt Nystrøget ud når det kommer tilbage 🤩

19 lutego 2025

Kære Helle

Tak for din anmeldelse, den betyder meget.

Rigtig god dag til dig fra Team TRASBO.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej