Vooraf en na de behandelingen voldoende informatie gekregen. De behandelend arts dr. Statius Muller heeft het zeer goed uitgevoerd en hij had een goed team om hem heen. Het verdoven van de huid is pij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vorige week een transplantatie gedaan. Rond de 2000 grafts. Voorgesprek, aankomst, de dag zelf, de behandeling en nazorg tot nu toe precies zoals je zou kunnen verwachten van een professioneel bedri... Zobacz więcej
Ik ging erin met een haarlijn die langzaam met pensioen was, en ik kwam eruit met hoop. En korstjes. Veel korstjes. De arts zei “dit komt goed”, mijn spiegel zei “sterkte”. De ingreep zelf was... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nu drie keer behandeld door Transhair. Er zat bijna 10 jaar tussen en ik ben geholpen door dezelfde mensen. Dat zegt voor mij al genoeg! Zeer mooi en natuurlijk resultaat! Eerlijk advies, nette mensen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dankzij een haartransplantatie van Transhair geniet u weer van het leven! Met de modernste technieken behalen ervaren chirurgen een fantastisch resultaat.
Dane kontaktowe
Wolput 30, 5251 CG, Vlijmen, Holandia
- 0736847311
- cor@transhair.nl
- transhair.nl
Fantastisch begeleid door het zeer…
Fantastisch begeleid door het zeer ervaren team. Blij met het resultaat.

Odpowiedź od Transhair
Professioneel bedrijf met vakkundige adviseurs en artsen! …
Goed en vakkundig advies ontvangen voordat ik een haartransplantatie heb ondergaan bij Transhair. Op de dag zelf heel hartelijk en goed ontvangen. Alles werd duidelijk uitgelegd, ik was gelijk op mijn gemak, de dag verliep professioneel. Blij met het resultaat! Bedankt Cor en team!

Prima service en behandeling
Prima service en behandeling. Kliniek staat open voor feedback en kijkt mee naar tevredenheid van de klant. Lost problemen netjes op.

Meer dan tevreden!
Meer dan goed geholpen, duidelijke uitleg en advies. Lang getwijfeld over een haartransplantatie. Ik had dit veel eerder moeten doen. Juiste adres! Verder kijken niet nodig.

Odpowiedź od Transhair
Top ervaring in een top kliniek. 5 sterren voor Transhair.
Vanaf moment van het advies gesprek met Cor tot aan de behandeling en de nazorg. Ook de zusters en arts gaven precies aan wat ze deden wat ik als heel prettig heb ervaren. Top ervaring.

Uitstekende meedenkende kliniek
Graag deel ik mijn positieve ervaring met Transhair na mijn recente haartransplantatie. Vanaf het moment dat ik de kliniek binnenstapte, werd ik verwelkomd door een vriendelijk en professioneel team dat duidelijk veel ervaring had met haartransplantaties.
De eerste consultatie was zeer informatief en geruststellend. De arts nam de tijd om mijn situatie te evalueren en legde de verschillende opties duidelijk uit. Het op maat gemaakte behandelplan stelde me echt op mijn gemak, en ik voelde me zeker dat ik in goede handen was.
De dag van de transplantatie verliep soepel en efficiënt. Het medische team zorgde ervoor dat ik comfortabel was en hield me voortdurend op de hoogte van wat er gebeurde. De procedure zelf was minder pijnlijk dan ik had verwacht.
Na de transplantatie kreeg ik uitgebreide instructies voor de nazorg, wat enorm hielp bij mijn herstel.
Nu, 9 maanden later, ben ik erg tevreden met het resultaat. Mijn haarlijn ziet er natuurlijk uit en het haar groeit goed. Ik heb veel complimenten ontvangen van vrienden en familie die onder de indruk zijn van de transformatie.
Ik kan Transhair van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt een haartransplantatie te ondergaan. Hun professionaliteit, expertise en klantgerichte benadering maken het een topkeuze. Bedankt, Transhair, voor het herstellen van mijn zelfvertrouwen en het leveren van zulke geweldige resultaten!

Zeer tevreden !
Vorige week heb ik een haartransplantatie gedaan en ik ben echt blij met hoe het is verlopen! Ik zag er best wel tegen op, maar vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Het team was super vriendelijk en professioneel. Alles was goed georganiseerd van het begin tot het einde. Ik zou deze kliniek absoluut aanraden aan iedereen die een haartransplantatie overweegt.

Odpowiedź od Transhair
"Ik had voor Transhair gekozen vanwege…
"Ik had voor Transhair gekozen vanwege hun goede reputatie en jarenlange ervaring, zelfs met het behandelen van bekende Nederlanders. Met zoveel ervaring verwachtte ik een vlekkeloze behandeling. Helaas was mijn ervaring verre van bevredigend.
De toegepaste technieken waren verouderd en voldeden niet aan moderne standaarden. Pas nadat ik elders in Utrecht een touch-up behandeling had gepland, besefte ik hoe slecht mijn SMP-behandeling was uitgevoerd. Bij aankomst raadde de nieuwe artiest aan om mijn bestaande SMP eerst met een laser te verwijderen, gezien de omvang van de schade.
Pas nadat ik een duidelijke video van mijn hoofd had gezien, realiseerde ik me de omvang van de schade. Na wat aandringen besloot de Utrechtse artiest om het zonder laserverwijdering te proberen. Dit resulteerde in een vermoeiende behandeling van 8 uur, die drie keer zoveel kostte als de normale prijs voor een touch-up.
Ik voel me verplicht om mijn ongenoegen te uiten over de onprofessionele SMP-behandeling die Transhair heeft geleverd."

Mijn ervaring!
De persoonlijke benadering door Robin, vanaf het eerste gesprek tot de behandeling, en door het medisch personeel heb ik als zeer prettig ervaren en ik voelde me snel vertrouwd. Natuurlijk ben je nerveus voor zo’n ingreep, maar dat werd snel weggenomen. Ik zou het voor een tweede keer zo weer doen. Over het resultaat kan ik nog weinig zeggen omdat het nog maar kort geleden is, maar het ziet er tot dusverre goed uit.
Mia.

Odpowiedź od Transhair
Zeer tevreden met het eindresultaat
Zeer tevreden met het eindresultaat. Professionele kliniek met fijne assistentes en kundige chirurg.

Odpowiedź od Transhair
Ik was er afgelopen week met mijn zoon.
Ik was er afgelopen week met mijn zoon.
Erg gastvrij ontvangen.
Aardige gastvrouw en kundig personeel.
Al met al een succes.
Bedankt allemaal.

200% tevreden
Ontzettend goed ontvangen en heel vriendelijk maar vooral kundig personeel.
Goede uitleg, begeleiding en nazorg.
Ik keek er tegen op maar maar het is mij 100% mee gevallen.
Ben ook erg blij met het resultaat.
Ik zou dit zeker anderen willen aanraden.

Tevreden!
Bij transhair zeer prettig ontvangen met een duidelijke uitleg wat mij te wachten stond. De dag van behandeling verliep voorspoedig en ik voelde me bij het aanwezige personeel erg op mijn gemak, wat veel spanning wegnam. Wetende dat het gewenste resultaat zijn tijd nodig heeft, ben ik al zeer tevreden met de voortgang (nu 6 maanden verder).

Odpowiedź od Transhair
Ik heb het als erg goed ervaren.
Ik heb het als erg goed ervaren.
Een heel duidelijke uitleg van wat er te gebeuren stond en het resultaat is boven mijn verwachting goed gelukt.
Ik kan het zeer zeker aanbevelen.

Super resultaat zoals verwacht
In November 2022 een haartransplantatie ondergaan. Mijn haar groeit heel mooi en zoals verwacht. Erg blij dat ik deze stap heb genomen!

Odpowiedź od Transhair
Altijd een vriendelijk en warm onthaal
Altijd een vriendelijk en warm onthaal. Sinds enige tijd onderga ik PRP behandelingen bij Transhair. Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen door zowel de receptie als de arts soms moet ik even wachten maar dat wordt altijd duidelijk vertelt en er wordt mij altijd wat te drinken aangeboden.

Beter om te vermijden
Veel mooie praatjes over levenslange groeigarantie en nazorg.
2 behandelingen voor eur 8000, maar zeer weinig resultaat. Ook nooit teruggebeld voor een nazorg gesprek, ondanks 2 verzoeken.

Waardeloos en duur
Waardeloos en duur
Ga er aub niet heen
Ben na een jaar nog kaler dan voorheen plus een gigantisch litteken mooie praatjes vullen geen gaatjes hier
Bel ik ze op mag ik nog een keer 5000 euro betalen voor een tweede behandeling

Odpowiedź od Transhair
Zeer ontevreden over dit bedrijf!
17 en 18 jaar geleden 2x een haartransplantatie laten uitvoeren bij Transhair middels FUT methode. 2de keer om extra te verdichten waarbij ik mijn twijfels al had direct na de transplantatie dat er wel het beloofde aantal grafts geplaatst waren. .ik kreeg hierbij levenslange groeigarantie maar inmiddels is er bijna niks meer van over omdat er in de loop der jaren veel eigen haar van tussen is. zo kom je er na jaren toch achter wat je al vermoedde ,dat je de beloofde aantal grafts niet gekregen hebt en gewoon bedrogen bent.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.