Top service !!!! Als u nmr netjes er op zet word u pakje zeker geleverd ! ( al die slechte reacties waarschijnlijk mensen die niet eens een echte nmr op zetten of niet opnemen ! ) chauffeurs hebben no... Zobacz więcej
Transforce
Zobacz, co mówią recenzenci
ZEER SLECHTE SERVICE. Heb een krantenwinkel open tussen 6 en 18 u. Eerste pakje deze week een dag te laat geleverd. Tweede pakje idem. Zogezegd mislukte afleverpoging. Niemand bereikbaar. Ben hierdoor... Zobacz więcej
Ik ben uiterst tevreden over de dienstverlening van Transforce. Het bestelde pakket werd correct en tijdig afgeleverd. De chauffeur was heel vriendelijk en keerde zelf even terug om mn pakket vooralsn... Zobacz więcej
Levering tot op de minuut na te volgen! Vriendelijke chauffeur en eindelijk nog eens een handtekening mogen zetten voor goede ontvangst. Na zovele problemen met andere maatschappijen die zelfs de m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Same day delivery bezorgpartner, gespecialiseerd in avondbezorging
Dane kontaktowe
Walenstraat 63a, 3500, Hasselt, Belgia
- +32 456 15 76 54
- info@transforce.be
- transforce.be
Ponctualité pour la livraison
op tijd en gekoeld geleverd
Heel vriendelijk
Super zo snel geleverd kon ook alles…
Super zo snel geleverd kon ook alles volgen wat goed was in mijn geval was het bij mijn buren gepost en moest ik gaan zeggen dat er iets van mij in de brievenbus zat Super dat er na de levering een foto is genomen van de brievenbus ❣️
Perfecte dienst
Perfecte dienst. Mooi op tijd zoals werd gemaild. De bestuurder is tot op de laatste meter te volgen op zijn parcours via de track & trace. Ook iemand die Nederlands praat. Gewoon perfect, zonder andere bedrijven te noemen, maar die kunnen hier wel wat van opsteken. Top 👍
Handig en vriendelijk!
Handig om de levering live te kunnen volgen via de site, en geleverd door een vriendelijke chauffeur. Top service!
Transforce breekt alle records
De eerste keer dat ik kennis maak met transforce als courier. Deze firma breekt alle records, 's middags besteld en uur later afgeleverd in mijn brievenbus. Je kan de wagen volgen op google maps waar de wagen is. Fantastisch
perfekt geleverd binnen de doorgegeven…
perfekt geleverd binnen de doorgegeven tijd. Heel tevreden
Ondanks mijn afwezigheid toch contact…
Ondanks mijn afwezigheid toch contact gezocht en manier om te leveren
Prima service 👍
Stipte en correcte levering
Stipte en correcte levering
Vriendelijke chauffeur
Kende de firma niet maar vindt het…
Kende de firma niet maar vindt het systeem super !
Meer firma's moesten op deze manier leveren.TOP !!
Prima service
Prima service, levering perfect te volgen via tracker, zeer tevreden
De koerier is goed te volgen met track…
De koerier is goed te volgen met track en trace !!!!
Unieke ervaring
Het was mijn eerste kennismaking met Transforce.
Het was een unieke ervaring met deze pakjesdienst waar ik voor het eerst mee werkte. Levering aangekondigd per SMS tussen 15:55u en 16:25u.
Effectief geleverd 16:18u. Schitterend. Ook chauffeur/besteller was verzorgd en zeer correct en beleefd.
Snel en efficiënt
Men schrijft dat het pakje werd aangeboden. Dit klopt niet. Ik was de hele tijd thuis en er werd niet gebeld !
Na deze review kreeg ik zeer snel een mail waaruit bleek dat pakket in de bus zat.
De service was snel, de opvolging van mijn opmerking was uitstekend.
Prima bedrijf.
Uitstekende real time tracking
Ruime tijdspanne voor levering ontvangen, nl. tussen 16-22:00. Dankzij de uitstekende real time tracking, kon ik echter wel naar mijn geplande afspraak en op tijd terug zijn voor de levering van mijn pakket. Vriendelijke koerier.
Telkens een vlekkeloze service
Telkens een vlekkeloze service. De bezorgers zijn super beleefd en voorkomend. Door de tracking weet je exact wanneer je de levering in ontvangst kan nemen. Feilloos!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.