Oceniono na 5 z 5

Har modtaget et fint produkt i god kvalitet, bare 36 timer efter jeg havde bestilt det.er meget tilfreds med både produkt og betjening.

Oceniono na 3 z 5

Der har været fin service, men produktet lever ikke op til mine forventninger. En træpingvin med klokke det skulle kunne vippe. Den vipper ikke meget og lyden er meget svag

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil bare takke! Og synes det er uendeligt fantastisk at det kan lade sig gøre at købe ting på den måde. Jeg er meget glad for viften, som kommer til at have adskillige funktioner. Den er m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte søndag formiddag. Blev ringet op mandag formiddag, fordi varen ikke var på lager. Vi aftalte en anden vare i stedet for. Varen ankom tirsdag sammen med en lille hilsen fra Tralaleg,... Zobacz więcej

1. Sklep z zabawkami
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt

Napisane przez firmę

Leg der udvikler - Musikinstrumenter og legetøj der styrker fantasi, rytme og motorik Hos Tralaleg.dk finder du et univers af legetøj, musikinstrumenter og kreativitetm der er håndoplkukket med hjerte og faglighed. Vi brænder for at inspirere børn til at lege, lære og udfolde deres fantasi - hver eneste dag. Vores sortiment er nøje udvalgt for at styrke børns motorik, kreativtet, nysgerrighed og musikalske udfoldelse. Her finder du produkter, der holder til at blive brugt, elsket og udforsket - igen og igen. Vi tror på kvalitet. Vi tror på udvikling. Og vi tror på legen som fundament for stærke barndomsminder.

4,7

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Alt var perfekt

Gode produkter. Hurtig levering, og super god service. Kan absolut anbefales.

24 listopada 2025

Hej Majbritt! Tusind tak for din fine anmeldelse 💙

Skønne produkter

Skønne produkter, gode priser, hurtig levering. Tak for gaven, den gjorde mig rigtig glad!

21 listopada 2025

Odpowiedź od tralaleg.dk

Hej Maken! Tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at du kunne bruge gaven 💙🎁

Oceniono na 5 z 5

Absolut intet at klage over.

Absolut intet at klage over.
Helt fantastisk hurtig ekspedition og levering

5 listopada 2025

Hej Jonna!

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙 Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🥰

Oceniono na 5 z 5

Godt legetøj i fin kvalitet

Godt legetøj i fin kvalitet. Lynhurtig levering. Mit andet køb med samme positive oplevelse.

9 października 2025

Hej Bente!

Tusind tak for din fine anmeldelse 💙

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bare oplevet den bedste service

Jeg har bare oplevet den bedste service. Det på trods af restordre og fejl ved noget af det leverede.
Det hele er håndteret ualmindelig godt. Det er meget længe siden, jeg har oplevet så god service.
Da en vare var i restordre blev jeg ringet op, og vi fandt en løsning.
Så jeg anbefaler gerne tralaleg.dk til andre.

27 marca 2025

Odpowiedź od tralaleg.dk

100-gange tak for den flotte anmeldelse og dermed vores nummer 100 gode anmeldelse :D

Trut-trutte-trut (fanfare og konfetti) !

Rigtig god dag :)

Lynhurtig levering

Jeg har købt fra lalaleg før, og igen denne gang var alt til u.g!
Jeg modtog pakken dagen efter jeg bestilte på hjemmesiden. Hvis det ikke er lynhurtig levering, så ved jeg ikke hvad er. Tak for god service endnu en gang 🫶🏻

10 marca 2025

Odpowiedź od tralaleg.dk

Mange tak for din gode anmeldelse - og for igen at have tillid til os og handle i vores lille gode webshop :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Søde mennesker bag hjemmesiden.
Alt var perfekt frá start til slut. Det er ikke sidste gang jeg køber fra tralaleg 🤩

6 stycznia 2025

Odpowiedź od tralaleg.dk

Det er bare så dejligt at modtage så fin en anmeldelse - mange tak :D

Fantastisk oplevelse med Tralaleg

Jeg har handlet hos Tralaleg, og jeg er virkelig imponeret over hele oplevelsen. Fra start til slut har servicen været helt i top, og jeg følte mig godt behandlet som kunde. Leveringstiden var hurtig, hvilket var en stor fordel, da jeg skulle bruge gaverne til en bestemt lejlighed.

Legetøjet, jeg modtog, er god kvalitet, og man kan tydeligt mærke, at der er fokus på både holdbarhed og børnevenligt design. Børnene har været glade for det legetøj de har modtaget gennem tralaleg, og det har været en fornøjelse at se deres glæde og begejstring.

Jeg kan derfor varmt anbefale Tralaleg til alle, der leder efter godt legetøj og en problemfri købsoplevelse. Det er tydeligt, at de går op i både deres produkter og deres kunders tilfredshed. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen fremover!

17 grudnia 2024
Opinia niezależna

Odpowiedź od tralaleg.dk

Mange tak for din super flotte anmeldelse - og rigtig godt nytår :)

Oceniono na 5 z 5

Dejligt legetøj af god kvalitet

Dejligt legetøj af god kvalitet! Desuden var de kvikke til at ekspedere min ordre.

1 listopada 2024

Odpowiedź od tralaleg.dk

Det er vi bare SÅ glade for. Mange tak for din anmeldelse :) Rigtig god dag. Venlig Hilsen Nicolaj

Oceniono na 5 z 5

Som altid hurtig og venlig betjening

Som altid hurtig og venlig betjening, hjælp med besvarelse af spørgsmål og varerne hurtigt afsendt.
Fuld tilfredshed herfra :-)).

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od tralaleg.dk

Det er vi bare SÅ glade for at få at vide :) Tak skal du have, og rigtig god leg samt god dag til dig :D

Fine varer. Hurtig levering

15 lipca 2024

Odpowiedź od tralaleg.dk

Det er vi rigtig glade for at du værdsætter :) Tak for anmeldelsen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej