Traktordele Recenzje 5

2,6

2,6

Słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Useriøs virksomhed.

Havde bestilt et brugt bundkar og en tube dyr speciel flydende pakning, som skulle bruges til et andet projekt.
Pengene ville han have med det samme på mobilepay, og efter betalingen skete der ikke mere.
Rykkede efter en uge og fik intet svar. Da jeg endelig modtog pakken var det en standart billig flydende pakning der var ilagt kassen, og bundkarret er nærmest værdiløst. Knækkede bolte, ødelagt gevind, fuld af jord og gamle blade.
Handler aldrig hos ham igen.

21 września 2023

Umulig kommunikation med MF Traktordele

Har tidligere købt MF reservedele hos Michael Føns og modtaget en meget speciel og uhøflig betjening, men kom idag til at følge kontaktinformationen på hjemmesiden og opsøge butikken i det annoncerede tidsrum mellem 14.30-16.00 for at købe to udluftningsskruer til en MF35X. Blev mødt af Michael Føns med en afvisende og meget bebrejdende opførsel, for at møde op ved butikken inden kl. 16 og måtte efter et par minutters upassende belæring om kontanter, kontantsalg og hvad andre gør?!?! - køre fra butikken uden udluftningsskruer. Jeg kan kun på det kraftigste fraråde at tage kontakt til- endsige handle med Michael Føns/ MF Traktordele. Informationen på hjemmesiden kan ikke følges og kommunikation med manden er umulig. Hold jer væk og køb andre steder!

20 maja 2022

Har der meste hjemme

Han har det meste hjemme og vis ikke får han det, det kan godt være at det ligger i den dyre ende men hvis varen er i stykker for man en ny, så kun +++++ og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Her fra

26 lutego 2021