Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Körde med Cecilia A som är svinbra! Lugn och pedagogisk, man känner sig inte dum av att ha gjort ett misstag. Klarade uppkörningen på första försöket. TRAFIKO överlag är supersmidigt, man ser när det... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Övningskörning hos trafiko

Jag övningskörde med Said E, riktig bra trafiklärare! Vi hade som mål att jag skulle ta körkortet på min födelsedag, och jag lyckades att ta den på första försöket på min födelsedag. Han är snäll och han förklarade mina misstag gällande körningen och vi jobbade upp de tillsammans.
Skulle rekommendera denna trafikläraren.

3 marca 2026

Lungt och sansat

Lungt och sansat bör man körde. Lysande på vad man vill öva på och fick många bra lärdomar

19 lutego 2026

Godkänd på första försöket i Farsta 2026

Idag är en vacker dag, en milstolpe och en start på ett livslångt äventyr som väntar mig bakom ratten då jag tagit körkortet på 1:a försöket i Farsta med stöd från bästa och proffsiga Firat. Hade det funnits 10 stjärnor hade Firat fått de! Resan till körkortet har varit snabb, smidig och fullt med överraskningar. Platsen jag befinner mig i livet, med ens bagage och personliga förutsättningar ökar pressen men trots detta har varje skräddarsydd körlektion känts rolig och lärorik. Minnesvärd resa till körkortet i hand, en story som är värd att berätta vidare och som utmanat mig på bästa sätt. Våga köp några extra lektioner då du får valuta för dina pengar om du rullar med Firat vid din sida. Tack livet 🙏🏼

18 lutego 2026

10/10

Körde up idag och klarade det på första försöket. Underbar lärare som verkligen förklarade och oändligt tålamod. Jag kan bara tacka för att ha fått en så bra lärare

18 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Cecilia är den bästa läraren!

Jättebra och proffesionell bilskola! Min körlärare Cecilia var jättestöttande hela vägen och extremt bra på att få en känna sig trygg i sitt körande. Jag fick konstruktiv kritik när det behövdes samtidigt som hon gav mig motivation genom att lyfta fram styrkorna. Redommenderar✨

13 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Trygg och pedagogisk körlärare. Rekommenderar!!!

Allan J på Trafiko hjälpte mig att ta mitt körkort. Han var duktig, lugn och pedagogisk. Jag har en vana att övertänka och stressa upp mig själv, men Allan hjälpte mig att förändra det tankesättet och gav mig värdefulla tips som gjorde att jag kunde slappna av och lita på min körning.
Precis innan uppkörningen, efter vår körlektion, peppade han mig och sa att jag kan – att om jag körde som jag gjorde med honom så skulle jag klara det. Och det gjorde jag! Han trodde på mig, vilket gjorde att jag också trodde på mig själv.
Tack vare honom gick det hur bra som helst på körprovet.

11 lutego 2026

Har Agron som trafiklärare

Har Agron som trafiklärare. När jag kör med Agron får jag bra hjälp om säkerhet och han ger mig bra tips att tänka på känns som att jag blir bättre på att köra för varje gång en jätte bra trafiklärare tipsar enormt om han en ärlig bra person!

11 lutego 2026

Intensivkurs

Valde att ta en intensivkurs på två veckor, och det passade helt perfekt! Fick en otroligt bra och kunnig lärare, Och nu har jag körkort. Rekommenderar starkt!

10 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Mina körlektioner med Said E har varit…

Mina körlektioner med Said E har varit grymma. Han är otroligt tydlig i sina instruktioner, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker bakom ratten. Said är verkligen den bästa och mest tydligare trafikläraren man kan ha samtidigt som han är väldigt skön och lugn, vilket gör varje lektion både lärorik och avslappnad och rolig. Jag kan verkligen rekommendera honom till alla som vill ha en pålitlig och engagerad lärare som hjälper dig klara körprovet på första försöket!

9 lutego 2026
Oceniono na 4 z 5

Blandad upplevelse

Hade först en lärare som inte gav mig så mycket feedback och dessutom avrundade körningen 20 min innan lektionen var slut vilket jag var missnöjd med…

Men efter 2 lektioner bytte jag till Said E som var jättehjälpsam och pedagogisk. Han var tillgänglig även utanför lektionstid för att svara på frågor och skicka videos jag kunde kolla på vilket jag uppskattade eftersom jag övade mycket hemma. Klarade uppkörningen på första försöket tack vare honom!

5 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Hade Cecilia som körlärare i 5-6…

Hade Cecilia som körlärare i 5-6 lektioner och hon var fantastisk. Lärde mig allting, alla detaljer, och var noga hela tiden. Klarade uppkörningen på första försöket mycket tack vare henne. Rekommenderar STARKT till alla som ska ta körlektioner

3 lutego 2026

David N - riktigt bra!

Körde med David N. Otroligt bra trafiklärare! Pedagogisk, lugn och väldigt trevlig! Klarade både teorin och körprovet på första försöket. Kan verkligen rekommendera David.

28 stycznia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej