Trevligt bemötande & bra resultat!
Snabbt & effektivt arbete.
Rekommenderas starkt!
Knepiga träd? Inga problem för oss! Våra erfarna arborister klarar av alla typer av svåra utmaningar. Vi tar uppdrag i hela Stockholm och närliggande kommuner. En arborist är en expert på träd och vet precis hur man bäst tar hand om träd, både när det gäller skötsel såväl som fällning. Som kunniga och erfarna arborister kan vi därmed erbjuda våra kunder ett brett utbud av trädtjänster för alla situationer.
Furutorpsvägen 8, 18190, Lidingö, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Trevligt bemötande & bra resultat!
Snabbt & effektivt arbete.
Rekommenderas starkt!
Bra utfört arbete och trevligt bemötande till konkurrenskraftigt pris.
Tiger har beskurit träd, buskar och häckar hos oss i flera år. Det blir snyggt gjort, han är kunnig, pålitlig och lätt att ha att göra med.

Odpowiedź od Tiger Trädfällare
Tog kontakt med Tiger maa fällning av flertalet höga tallar på tomten. Fick snabb återkoppling med platsbesök samt tydlig offert och inom en vecka var de på plats och hade fällt allt.
Proffsigt skött alltihop.

Odpowiedź od Tiger Trädfällare
Tiger har fällt flera träd hos mig. Han har gjort ypperligare jobb. Bland annat tog han ner en jättetall som stod trångt. Han tog ner ett träd som växte in över taket på uterummet utan att det blev några som helst skador. Jag litar helt på hans omdöme. Han har gett mig goda råd om mina träd.
Tiger har varit lätt att ha att göra med.
Jag skulle definitivt välja Tiger igen om jag behöver fälla fler träd.

Odpowiedź od Tiger Trädfällare
Snabb och effektiv hantering. Inga skador på kringliggande hus eller staket. Väl avstädat efter avslutat arbete.
Tidspassning, arbetet, städningen och de trevliga personerna. Gav dessutom en mängd goda råd om framtida fällningar.

Odpowiedź od Tiger Trädfällare
Jag har anlitat Tiger trädfällare flera gånger och är jättenöjd! Inte bara gör de ett bra och gediget jobb, de är också bra och pålitliga i sin kommunikation och offert- givande. Kan varmt rekommendera!

Odpowiedź od Tiger Trädfällare
Snabb återkoppling på prisuppgift. Bra utfört arbete, trevliga.