Tradewize.io Recenzje 4

4,0

TradeWize helps beginners learn how investing works through bite-sized lessons, interactive mini games, and a zero-risk trading simulator. Instead of only reading theory, users practice real-world decisions with virtual coins, build confidence step by step, and learn the foundations of markets, portfolios, risk, and investor psychology before using real money. TradeWize is educational, beginner-friendly, and free to start.

4,0

Dobra

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Good first step

The best thing is that it doesn’t assume you already know loads about finance. It starts simple and builds from there. Nice design as well, so it doesn’t feel like reading some boring textbook. Good starting point for beginners.

15 maja 2026

Surprised me tbh

Surprised me tbh. Didn’t expect much at first, but it’s actually quite good. The app feels smooth, the lessons are quick, and it doesn’t make investing seem impossible to understand. Would recommend it to someone who wants to learn the basics without overthinking it.

15 maja 2026

Great platform would recommend to everyone

I used to be so confused about investing and had no idea where to start, but tradewize actually made it easy to understand. Their approach to teaching is really helpful because it doesn’t feel boring or complicated — it just makes sense. Honestly a great platform, would recommend to everyone

16 maja 2026