Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en sweatshirt, som skulle bruges til gave kort tid efter bestilling. Jeg var lidt under tidspress, hvorfor jeg rettede henvendelse til Kathrine. Kathrine tryllede og muliggjorde, at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

God service! Købte en bluse hvor jeg havde valgt en tråd farve som ikke kunne ses særlig godt grundet farven på blusen, der gik et par dage og jeg fik en besked fra Kathrine som gjorde mig opmærksom p... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Synes service og umiddelbart også at størrelse passer fint. Dog er jeg ærgerlig over kvaliteten af selve trøjen. Den type trøje, er hvad man brugte til at lave billige gangtrøjer, folkeskoletrøjer o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Efter der var gået 10 dage efter min ordreafgivelse havde jeg stadig ikke modtaget min trøje. Jeg skrev til Kathrine søndag klokken 21:51 og hun svarede med det samme, at hun ville tjekke op på fejle... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Haftowanie

Napisane przez firmę

Traad er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i broderi og tekstiltryk med fokus på kvalitet og personlighed. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både private og virksomheder, der ønsker unikke og holdbare produkter. Hvert produkt bliver tilpasset med omhu og præcision, så det afspejler kundens identitet og værdier. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at deres vision bliver realiseret. Med en kombination af moderne teknologi og traditionelt håndværk stræber vi efter at levere produkter, der både er æstetisk tiltalende og funktionelle.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Lækker kvalitet

Rigtig lækker kvalitet og meget hurtige levering ⭐️ havde et lille problem med ordren som blev løst super hurtigt.
Det bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Traad 😬

6 czerwca 2025

Højt serviceniveau hos Traad

Højt serviceniveau hos Traad. Jeg modtog to sweaters hvoraf den ene ikke levede op til det forventede, og Kathrine løste problemet professionelt og effektivt!
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Traad😊

21 maja 2025

Højt serviceniveau

Jeg har skrevet til TRAAD af to omgange og fået svar efter henholdsvis 3 og 16 min. efter. Begge gange sent om aftenen og den ene gang var på en søndag. Jeg er meget imponeret over deres yderst imødekommende serviceniveau. Har nu modtaget varerne og er så glad for dem. 5 stjerner herfra!

18 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Hurtig svartid og hurtig levering

Jeg var lidt under tidspress, hvorfor jeg rettede henvendelse til Kathrine.
Kathrine tryllede og muliggjorde, at trøjen kom tids nok til, at jeg kunne overbringe gaven på dagen.
Super god service!!

Jeg kan varmt anbefale at bestille hos TRAAD.dk

28 kwietnia 2025

Kære Jonas,

Tusind tak for de varme ord – og hvor er det dejligt at høre, at sweatshirt’en nåede frem i tide! - skønt, at gaven kunne gives på dagen! 🫶🏻

De kærligste hilsner,
TRAAD.DK

Fantastisk.

Fantastisk.
Bestilte der fra og inden for 1 uge have jeg produkterne. De levede op til forventningerne. Vil klart bestille derfra igen ☺️

1 maja 2025

Hej Mille,
Sikke en dejlig anmeldelse – TAK!
Det betyder meget, at du føler servicen var god og at produkterne levede op til dine forventninger!! Glad for at have dig som kunde!

Bedste hilsner
Traad.dk

Oceniono na 5 z 5

Virkelig fine produkter og super…

Virkelig fine produkter og super service! Kan varmt anbefale.

23 kwietnia 2025

Hej Michele,
Hvor er det bare dejligt at læse – tak for din varme anbefaling!
Glad for, at du er tilfreds med både produkter og service!:)

De bedste hilsner
Traad.dk

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej