Tandprotetikeren ringsted Har kun følt at de har været meget hjælpsomme og gode til at forklare hele forløbet .det er den beste beslutning jeg har taget og få lavet min protese .og tandlægerne i... Zobacz więcej

TPT på Torvet i Haslev er altid serviceminded og hjælpsomme. Mine forespørgsler bliver altid løst a.s.a.p. Af Denise eller en anden af de søde kollega. Det er en fornøjelse at ringe og tale med M... Zobacz więcej
Tandprotetikeren ringsted Giver os en rigtig god service imødekommende og empatisk indgang til vores behandling. Det drejer sig om min mand,som er patien og jeg som hustru oplever en uanmindelig go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan varmt anbefales at bruge TandproTetikeren i Fredericia v. Helle. Lige fra første besøg med megen usikkerhed fra min side med en del spørgsmål og til nu , hvor delprotese er kommet i og rettet til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Har du mistet en, flere eller mange af dine tænder, kan du også have mistet muligheden for eller lysten til mange af de ting, som du sætter pris på – fx. at kunne spise et æble, tage på restaurant og spise en god bøf. Du kan også have mistet lysten til at være i sociale sammenhænge eller bare at gå til købmanden. Vi kan hjælpe dig hos Tandprotetikeren – og give dig smilet og livsglæden igen. Du bliver behandlet af professionelle og kompetente kliniske tandteknikere, der sætter en ære i at løse præcis dine udfordringer på det fagligt højeste niveau.
Tandprotetikeren tilbyder
Napisane przez firmę

- Vi hjælper dig med at søge tilskud
- Hvis du er berettiget til det, hjælper vi dig med at søge tilskud.
- Første konsultation gratis
- Vi tilbyder dig en gratis konsultation, hvor vi kigger på dine tænder og mundforhold. På baggrund af dette og en dialog med dig, udarbejder vi et forslag til en behandlingsplan og et prisoverslag.
- Tilfredshedsgaranti
- Hos os får du fuld tilfredshedsgaranti gennem de første tre måneder med din nye tandprotese. Så hvis den ikke lever op til dine forventninger, får du pengene tilbage.
- Vi holder dig i hånden hele vejen
- Vi hjælper dig hele vejen igennem din behandling og sørger for, at du er velinformeret om forløbet. Vi koordinerer også din behandling med din tandlæge – og hvis du ikke har en tandlæge, hjælper vi dig med at finde en. Og vi slipper dig ikke, når du går ud af døren med din nye tandprotese, men er altid til rådighed med eftersyn, justeringer, udskiftninger og rådgivning.
- Serviceaftale
- Vi tilbyder dig en serviceaftale, som indeholder mange fordele, og som sikrer, at din tandprotese altid passer dig perfekt. Aftalen indeholder blandt andet løbende nødvendige justeringer og tilpasninger, fjernelse af tandsten og belægninger, kontrolbesøg og korrektioner, alle nødvendige behandlinger, ny tandprotese af samme type efter behov. Og så er der 2 protesetandbørster om året og en række attraktive rabatter med i aftalen.
- Landsdækkende garanti
- Du får 5 års landsdækkende garanti på din tandprotese, en garanti, der også følger med dig på ferie, rejse og flytning inden for Danmarks grænser.
Garanti
5 års landsdækkende garanti og 3 måneders fuld tilfredshedsgaranti

Langelinie 79, 5230, Odense M, Dania
- 66190914
- sociale.medier@tpt.dk
- tpt.dk

Vi hjælper dig med at søge tilskud
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Tandprotetikeren i Ringsted
Altid sød og rare når man ringer og konstaterer så jeg er fuld tilfreds

Rigtig god service
Rigtig god service, og de rigtige søde mennesker, man føler sig godt behandlet når man kommer. Og man føler sig trygge i deres hænder
Tandprotektikeren Ringsted.

Tandprotetikeren Ringsted
Tandprotetikeren Ringsted. Glade piger og god service kan altid ringe hvis der er problemer.

Tandprotetikeren Ringsted
Jeg mødes altid med et smil, de er rigtig gode til at forklare hvad der skal ske, jeg føler mig altid rigtig tryg.

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Hos Tpt Ringsted bliver man mødt med…
Hos Tpt Ringsted bliver man mødt med lydhørhed,omsorg og høj faglighed. De er altid superhjælpsomme, selv når man står med et akut problem. De gør deres yderste for at løse problemer og er altid positive og i godt humør.

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Tandprotetikern i Ringsted den bedste oplevelse.
Tandprotetikern i Ringsted er det dejligste sted at komme, de har altid tid til en, lige meget hvad det drejer sig om. De guide en igennem hele forløbet, og man bliver altid mødt med forståelse. Jeg er mere end tilfreds med mine oplevelser i klinikken og vil til en hver tid anbefale til andre.

Tandprotetikker ringsted
Tandprotetikker ringsted.
Helt igennem en god fornemmelse, og super sødt personale, altid klar med smil og god behandling, de laver ikke noget uden at give udførlig besked

Tandprotetikeren Ringsted
Altid fint arbejde når man har været der,
God behandling.

ny protese
jeg har lige fået ny protese hos tandprotetikeren i Nykøbing F en stor tak til mette og hele personalet for en behagelig oplevelse

En go oplevelse
Jeg kan på de varmeste anbefale TandproTetikeren Pakhusgården Rugårdsvej i Odense. Jeg har lige fra begyndelsen af mit "gebiseventyr" fået en fantastisk, venlig og professionel behandling. Og får det stadig. Også selv om jeg ikke altid er lige god ved mit gebis :-)
Henrik

Tandprotetikeren i Nykøbing Falster
Var i dag oppe hos Mette og få renset min protese og justeret dem efter et kraftigt vægttab. Det blev klaret i et snubtag, de kan deres ting, altid en fornøjelse at dukke op hos Mette, top professionel
Altid godt humør, tak for jer

Tandprotetikeren i Ringsted.
Jeg er super duper glad for at jeg føler mig igen 😊

Tandprotetikeren Ringsted
Jeg får en fin behandling
Og de er søde og hjælpsomme

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Super god behandling de er altid vældig…
Super god behandling de er altid vældig hjælpsomme og søde Ringsted tandprotetikeren

Tandprotektikeren i Ringsted
Tandprotektikeren i Ringsted. Man føler sig meget velkommen i klinikken.

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Første besøg var med en stille og rolig…
Første besøg var med en stille og rolig information om min fremtid med protese.
Har tegnet et abonnement som giver tryghed og skal ikke selv tænke på hvornår der er tid til kontrol. Enkelt gang behov for hjælp til min protese som hurtigt blev fixet. Altid glade og søde klinik personale ved besøget.
Vil anbefale Ringsted klinikken
Allan

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Meget glad for at de kunne hjælpe mig
Meget glad for at de kunne hjælpe mig , med at få min livsglæde igen,alt tid smilene og i mødekommene personale

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Når man er bange for at smile af frygt…
Når man er bange for at smile af frygt for at blive dømt for sine tænder, har man brug for specialister i sit liv.
Denis var en af de personer, der hjalp enormt meget med mit smil.
Jeg havde et imødekommende og varmt team, der tog sig af mig med stor glæde og opmærksomhed. Nu kan jeg smile igen uden frygt 🤗 Jeg har ikke ord til at takke alle, der bidrog til mit smil 🤗 Jeg kan varmt anbefale denne klinik, som har et vidunderligt team.
Mvh Cristina 🙏🏻🤗

TandproTetikeren Nykøbing Falster
TandproTetikeren, Nykøbing Falster, med Mette Rasmussen i spidsen, er så professionelle og ikke mindst menneskelige.

Altid god service i Nykøbing Falster
Altid god service i Nykøbing Falster

Odpowiedź od Tandprotetikeren
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.