Ik heb spijt dat ik een jaar geleden niet met totaal advies in zee ben gegaan. Zit nu met een hoop problemen bij een andere aanbieder. Tim gebeld en zijn reactie is fantastisch. Als alles voorbij is g... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laast mijn 1e koopwoning gekocht. De eerste stap die ik wou nemen is het verduurzamen van mijn woning. 1 gesprek gehad met Tim van totaal advies hij heeft mij alle mogelijkheden laten zien qua... Zobacz więcej
Per toeval in contact gekomen met Tim van totaaladvies, ik ben hier heel blij mee. Komen langs (wat sommige bedrijven ook al niet meer doen), geven eerlijk advies, laten ook zien hoe ze aan de pri... Zobacz więcej
Toen ik onaangekondigd werd gebeld om een “advies gesprek” in te plannen, heb ik door gegeven dat t moeilijk is voor mij tussen 8/7 behalve weekend, dat was niet mogelijk voor ze wat ik kan begrijpen,... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Totaaladvies zetten we ons in om Nederland duurzamer te maken, één project tegelijk. We bieden complete, op maat gemaakte oplossingen voor particulieren en bedrijven die hun energieverbruik willen verduurzamen. Samen met meerdere installateurs door heel Nederland staan we aan de kant van de klant: we vergelijken verschillende opties en zoeken naar de beste oplossing die bij hun situatie past. Ons doel is niet alleen om energiekosten te verlagen, maar ook om comfort en waarde te verhogen, en een positieve impact op het milieu te creëren. Zo draagt iedereen bij aan een schonere toekomst! Hoe Werken Wij? Ons proces bestaat uit vier eenvoudige stappen om uw woning of bedrijfspand zo duurzaam mogelijk te maken: Gratis intakegesprek: We beginnen met een vrijblijvende kennismaking waarin we uw wensen en behoeften bespreken. Tijdens dit gesprek nemen we ook de huidige energieprestaties onder de loep en bekijken we welke duurzame maatregelen geschikt zijn. Op maat gemaakt energieadvies: Na het intakegesprek voeren we een grondige energie-audit uit. Op basis hiervan ontvangt u een op maat gemaakt adviesrapport met daarin alle mogelijkheden en bijbehorende kosten en besparingen. Installatie door gecertificeerde vakmensen: Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, plannen we de installatie in. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een veilige en professionele plaatsing van de gekozen oplossingen. Nazorg en ondersteuning: Na de installatie blijven we beschikbaar voor nazorg en onderhoud. Ook helpen we u bij het monitoren van uw energiebesparing en geven we graag verdere adviezen om uw pand nog duurzamer te maken. Contacteer Totaaladvies Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning of bedrijf te verduurzamen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om samen met u te kijken naar de beste duurzame oplossingen, zodat u kunt besparen op energiekosten en bijdraagt aan een groenere toekomst.
Dane kontaktowe
Burgemeester Elkhuizenlaan 57, 4661CJ, Halsteren, Holandia
- 085 401 10 96
- info@totaaladvies.nl
- totaaladvies.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Het is ontzettend fijn om alles op één…
Het is ontzettend fijn om alles op één plek te kunnen regelen! Vorige week zijn de zonnepanelen gelegd door een installateur van Totaaladvies. De installatie verliep snel en professioneel, en de installateur nam de tijd om al onze vragen geduldig te beantwoorden.
Nu zijn we, opnieuw op advies van Totaaladvies, aan het kijken naar een geschikte thuisbatterij, zodat we onze zelf opgewekte energie nog efficiënter kunnen benutten.
Complimenten voor de service en het advies!
Top!
Ben heel erg tevreden over de service van totaaladvies! Fijn contact, geholpen met elke vraag die ik had. Echt een betrouwbare partij om advies van te krijgen!
Geweldige partij
Ik wilde mijn woning verduurzamen maar wist niet waar ik moest beginnen. Ben in gesprek gegaan met de mannen van totaaladvies en ben door hen geweldig geadviseerd! We hebben gewerkt aan een geweldig totaal pakket dat ook nog eens super voordelig was. Zou absoluut adviseren met deze partij te werken. Met de contacten die ze hebben kunnen ze een werkelijk bijzonder pakket aanbieden.
Woningisolatie
Vanwege de komende koude wintermaanden was ik opzoek naar advies over woningisolatie. De mannen bij totaaladvies.nl hebben me hier keurig bij geholpen. Ze hebben me goede tips gegeven en ze hebben echt gekeken naar wat past bij mijn huis.
Ben goed geadviseerd en vervolgens ook…
Ben goed geadviseerd en vervolgens ook goed geholpen door totaaladvies.
Top service
Totaaladvies.nl biedt een uitstekende service met deskundig advies dat echt op maat is gemaakt. De professionals zijn vriendelijk en goed geïnformeerd, en ze nemen de tijd om naar je wensen te luisteren. De website is gebruiksvriendelijk en biedt veel nuttige informatie, waardoor het gemakkelijk is om de juiste keuzes te maken. Al met al is het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaar advies!
Top!
Na een zoektocht naar verschillende verduurzamingsmogelijkheden uitgekomen bij totaaladvies.nl. Zij hebben ons op meerdere vlakken van advies voorzien, een hele fijne samenwerking met een eerlijk resultaat.
Betrouwbaar en goede service
Professioneel en prettige service. Ik voelde me gehoord en kreeg passend advies op mijn situatie.
Totaaladvies doet precies wat de naam zegt!
Samen goed gekeken naar wat ons verbruik is en wensen zijn en daarop advies gekregen en mooie offerte opgesteld voor zonnepanelen. Installatie en uitleg was ook erg fijn en correct afgehandeld. Kortom een betrouwbare partij die verstand heeft van zaken en kijkt naar wat je echt nodig hebt!
Goede service met een top deal!
Goede en vriendelijke service! Ze namen echt de tijd om mijn situatie en behoefte begrijpen. Eerlijk advies gekregen en ook nog eens een hele goede deal. Zeker een aanrader!
Advies op maat
Ze leveren advies op maat, hebben ons goed geholpen met het installeren/adviseren van/over de warmtepomp.
Fijn contact, hele goede service
Fijn contact, hele goede service!
Ben heel erg blij met service van totaaladvies.nl, kon met al mijn vragen terecht, wat me een erg fijn gevoel gaf!
Top advies!
Top bedrijf! Top service!
Heeft mij precies kunnen helpen met wat ik nodig had en heeft top werk geleverd!
Eerlijk advies gekregen
Eerlijk advies gekregen, zeker een aanrader!
De naam van het bedrijf doet de service…
De naam van het bedrijf doet de service niks tekort. Meer dan professionele hulp en een heel brede productkennis. Mocht ik in de toekomst nog iets nodig heb in deze branche, dan weet ik in ieder geval bij wie ik moet zijn. Top bedrijf!
Totaaladvies top bedrijf
Omdat ik het een en ander aan mijn woning wilde laten doen en het liefst met 1 partij in zee ga, ben ik bij totaaladvies uitgekomen. Wat ben ik blij voor totaaladvies te hebben gekozen. Het contact was snel en vriendelijk en het was gelijk duidelijk dat ze kennis van zaken hebben. Ik heb duidelijk en eerlijk advies gekregen en raad het iedereen aan om totaaladvies te overwegen.
Fijn en eerlijk contact
Fijn en eerlijk contact. Door Mark van Totaaladvies wist ik precies wat ik nodig had
Doświadczenie Trustpilot