Torstein DrikkevareserviceRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

This is a GREAT small company that has attention to detail excellent service and a sense of care about the world, visit Torstein x Made Blue a clean water project. Respectfully Bryghuset Solvognen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service ved besøg på lager og derefter anbefaling til, hvad vi skulle købe via webshoppen. Hurtig levering og alle aftaler overholdt. Mit eneste andet ønske ville være, at der lå et enkelt... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

En god oplevelse og eneste grund til det ikke bliver 5 store stjerner er at vi savnede en god dansk brugsanvisning eller video i forhold til hvordan de 22 dele skal samles. Det er ikke alle der er ek... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega god service i forbindelse med købet af fadølsanlæg! Selve købet gik nemt, og servicen var i top. To dage efter jeg havde brugt anlægget første gang, ringede jeg ind, fordi jeg ikke kunne finde u... Zobacz więcej

1. Dostawca sprzętu
  2. Importer sprzętu
  3. Dostawca dystrybutorów z wodą
  4. Hurtownia

Napisane przez firmę

Torstein Drikkevareservice er en danskejet familievirksomhed. Derudover er Drikkevareservice en landsdækkende salgs- og servicevirksomhed, som tilbyder forskellige drikkevare-løsninger inden for fadøl, vand, og sodavand. Vi lægger vægt på at tilbyde totale løsninger, som indeholder maskiner, produkter, installation og service tilpasset den enkelte kundes behov. På hvert drikkevareområde har vi valgt at tilbyde maskiner af høj kvalitet fra førende leverandører for at sikre vore kunder stabile og holdbare løsninger. Vi vægter værdier som kvalitet, ærlighed og god kundeservice utrolig højt.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

223 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 59

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg måtte rykke for min varer

Jeg måtte rykke for min varer, og noget var gået galt i forsendelsen. så fik ny varer dagen efter. Super kundeservice, kun positive oplevelser.💪

8 października 2023

Hej Kristian,

Det var godt du tog fat i os! Når tingene har forladt vores lager så sætter vi vores lid til fragtfolkene!

Vi er glade for at kunne nå at sende noget nyt, som så landede hos dig dagen efter!

Tak for din anmeldelse! :)

Hurtig levering, god vejledning 👍

8 października 2023

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse - Vi er glade for at kunne give god vejledning og hurtig levering ;)

Flink mand at tale med.

29 września 2023

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse! Det var godt at høre du fik fat i en flink mand at tale med ;) Husk bare at ring, hvis du har flere spørgsmål! :)

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtigt levering

God service og hurtigt levering. Kæmpe anbefaling herfra.

28 sierpnia 2023

Hej hos EUC Sjælland,

Tusind tak for jeres anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe jer!

Tak fordi I anbefaler os til andre :)

Oceniono na 5 z 5

Det kan afhentes på lager

Højt serviceniveau, god forklaring vedr. muligheder og fremvisning af forskellige produkter.

24 sierpnia 2023

Hej Michael,

Tusind tak! Det er et kæmpe skulderklap at få at vide :)

Tak for din fine anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Nok et af de bedste firmaer jeg har…

Nok et af de bedste firmaer jeg har handlet med på nettet. De var der hele vejen igennem med gode råd og vejledning, de tog tid til en og det var fantastisk. De er min faste ølpusher nu og jeg vil klart anbefale dem til andre 😊

6 sierpnia 2023

Hej Sonnich,

Tusind tak for den meget meget flotte anmeldelse! Det er utroligt værdsat! :)

Må vi have lov at bruge din anmeldelse på sociale medier?

Oceniono na 5 z 5

Er meget opmærksomme på om kunden har…

Er meget opmærksomme på om kunden har fået påført den rigtige leveringssted og er hurtige til at levere til tiden.

2 sierpnia 2023

Kære Ann,

Tusind tak for din anmeldelse! :) Vi gør hvad vi kan for at få varerne det rigtige sted hen ;)

Oceniono na 5 z 5

Eneste ulempe er at det er ekstremt…

Eneste ulempe er at det er ekstremt vanedannende og at vores medarbejdere ikke vil hjem fra arbejde. Byens bedste øl.

1 sierpnia 2023

Hej Niels,

Hahaha ja det kan jeg godt se kan være en ulempe, men til gengæld har man glade medarbejdere :)

Tak for din anmeldelse! Må vi have lov at bruge den på sociale medier?

I var hjælpsomme

Hej Teddy,

Det er jeg vi glad for at høre, og du skal endelig ringe eller skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål!

Tak for din anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og en meget fin fadøls…

Hurtig levering og en meget fin fadøls hane

Hej Skovhugger,

Fedt! Vi er glade for at vores hurtige levering og gode udstyr har været tilfredstillende! :)

Tak for din anmeldelse!

Super nemt

Super hurtig levering og nem hjemmeside at navigere rundt i med både hjælpevideoer og svar må de mest alm spørgsmål .

Hej Frank,

Skønt! Dejligt med god feedback omkring vores hjemmeside!

Tak for tiden du har brugt på at lave sådan en flot anmeldelse!

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej