Super flot og hyggeligt hotel. Mega imødekommende personale. Fint rengjort, føler sig velkommen. Både restaurant og morgenmadsbuffet var super lækker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi... Zobacz więcej
Overnattede i suiten som havde en fantastisk udsigt ud over havnen, en god seng, ren og pænt værelse. Menuen om aftenen var ganske udemærket (en fortrinlig løgsuppe). Morgenmaden var også god. God ser... Zobacz więcej
Dejligt Hotel. Fine værelser. Sødt personale. Virkelig lækkert mad. Vi havde bestilt Julemad specielt til vores familie. Vi sad seperat og fik maden serveret på fine fade og der var rigeligt og det sm... Zobacz więcej
Dejligt hotel med en skøn beliggenhed.
Dejligt hotel med en skøn beliggenhed.
Meget sød og venligt personale.
Dejlige værelser, meget roligt.
Kan varmt anbefales
Ro og dejlig atmosfære
Ro og dejlig atmosfære. Altid et skønt sted at være, man føler sig godt tilpas.
Hotel med dejlig placering og gode…
Hotel med dejlig placering og gode værelser
Dejlig og rolig atmosfære
Dejlig og rolig atmosfære og en god udsigt - smagfuld middagsmad - fint udvalg af vine - vi nød vores ophold "Moments of Happiness"
Super hyggeligt hotel
Super hyggeligt hotel. God betjening og rigtig dejlig mad. Kerteminde er en hyggelig by også om vinteren :-)
Hyggeligt
Hyggeligt, dejlig atmosfære, skøn beliggenhed ved vandet. Flot værelse. Tjeneren havde gode forslag til den drink vi bestilte inden middagen, og maden var himmelsk. Vi kommer gerne igen!
Classic Danish Hotel
We love being in a hotel that is traditional, has it own atmosphere, you can actually remember the hotel because it is special and it all adds up to being "classic".
Charlotte and Ivor
Hotellet er utrolig hyggelig
Hotellet er utrolig hyggelig og det har en dejlig atmosfære, både aftensmad og morgenmad var rigtig lækker. Værelset var rigtig dejligt og med udsigt over havnen. Personalet var alle til ug, vi nød virkelig vores døgn her, det var tredje gang jeg/vi var her og kommer helt sikkert igen.🤗🤗👍🏻👍🏻
Very nice hotel with a charming…
Very nice hotel with a charming ambiance and good service. I recommend it and I shall certainly come back.
Smukt hotel og hyggeligt personale
Smukt hotel, som ligger centralt og nær havnen.
Indretningen er stilfuld og smuk.
Personalet i receptionen imødekommende og livlige, god stemning. Dejlig morgenbuffet.
Hyggeligt hotel med god beliggenhed.
Dejligt værelse med stort badeværelse og fremragende udsigt. Morgenmaden var virkelig god. Søde og venlige folk i receptionen.
Hyggeligt hotel med atmosfære
Hyggeligt hotel med atmosfære. Fin smagfuld indretning
Dejligt sted
Skønt ophold - dejlig værelse, god atmosfære fra indtjekning til udtjekning hele vejen igennem og engageret personale - og god mad! Kommer gerne igen.
54 års Hjemsendelsesfest.
Vi var 12 gæster der fejrede vores hjemsendelse for 54 år siden "lidt specielt". Kokken havde valgt at Festmiddagen, skulle bestå af. Forret: To mini forårsruller med to forskellige dip. Hovedret: En fuglerede, bestående af lidt grønsager, lidt kyllingestykker viklet ind i nudler. Hvad mener i derude.
54 år er mere end et Guldbryllup!!
Næste dags middag:Hovedret: Sortfodegris. Det var ikke til at skære igennem, og meget blev båret ud.
Desserten var ok. Sænd bud efter en skærsliber. udueligt værktøj. Værelserne får de to stjerner. Vi ses aldrig!
Dejlige eftersommer dage
Har tidligere haft gode ophold på hotellet og denne tilbagevenden blev en god oplevelse, smilende og hjælpsomme medarbejdere, dejligt morgenbord og middag til aften serveret smilendende og imødekommende og ganske hurtigt. En god oplevelse i forbindelse med tur til nordfyn.
jeg fik en fiskefilet som var så tør…frokostoplevelse
jeg fik en fiskefilet som var så tør som et stykke pap, fadøl havde de heller ikke, 95 kr for et halvt stykke rugbrød med fiskefilet friturestegt med meget rasp.
Jeg vil ikke anbefale nogen at spise der.
Super ophold
Super ophold, fuld tilfredshed. Venligt og imødekommende personale
God oplevelse
Vi ankom d. 1/9 2023. Blev modtaget godt ved indtjekning og fik en god info om lige netop det ophold vi havde bestilt.
Servicen var i top, og maden var super.
Alt i alt et fantastisk godt ophold, og det er ikke sidste gang vi kommer der.
Kompetent personale.
Vi havde et dejligt 3dages ophold på jeres skønne hotel.
Fine aftensmåltider :Stegt rødspætte,ripeye og wienerschnitzel.
Jeres personale er yderst kompetente og om aftenen gode til at informere om valg af vin.
Vi startede vores ophold med at få…
Vi startede vores ophold med at få udleveret forkert værelse. Vi havde bestilt med et superior værelse med udsigt, men fik anvise et lille hummer med ovenlysvindue. Store problemer med at få det ændret, da personalet ikke kunne se hvad vi havde booket.
Maden har de 2 dage vi har været her indtil nu været friture stegt. Kagen til desserten var så frossen at det ikke var muligt at spise den. Det er ikke det vi forventer på det ophold i den prisklasse. Når der bliver serveret glemmer de ting og tallerknerne bliver stillet så maden rutcher rundt på tallerknerne. Morgenmaden er heller ikke prangende. Intet lunt, altså bortset fra juice og mælk. Kaffekanderne er beskidte og helt klistrede. Decideret ulækkert. Hele restauranten sværmer med små banan fluer og personalet ved ikke hvad de skal gøre ved det.
Så alt i alt en meget skuffende oplevelse. Vi føler på ingen måde vi har fået noget som helst for pengene.
Der er ikke styr på noget som helse og ingen vil tage ansvar....
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.