Tornøes Hotel Recenzje 102

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super flot og hyggeligt hotel. Mega imødekommende personale. Fint rengjort, føler sig velkommen. Både restaurant og morgenmadsbuffet var super lækker og god mad, serveret hurtigt i det tempo vi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Overnattede i suiten som havde en fantastisk udsigt ud over havnen, en god seng, ren og pænt værelse. Menuen om aftenen var ganske udemærket (en fortrinlig løgsuppe). Morgenmaden var også god. God ser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dejligt Hotel. Fine værelser. Sødt personale. Virkelig lækkert mad. Vi havde bestilt Julemad specielt til vores familie. Vi sad seperat og fik maden serveret på fine fade og der var rigeligt og det sm... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Hyggeligt

Hyggeligt, dejlig atmosfære, skøn beliggenhed ved vandet. Flot værelse. Tjeneren havde gode forslag til den drink vi bestilte inden middagen, og maden var himmelsk. Vi kommer gerne igen!

28 stycznia 2024

Hotellet er utrolig hyggelig

Hotellet er utrolig hyggelig og det har en dejlig atmosfære, både aftensmad og morgenmad var rigtig lækker. Værelset var rigtig dejligt og med udsigt over havnen. Personalet var alle til ug, vi nød virkelig vores døgn her, det var tredje gang jeg/vi var her og kommer helt sikkert igen.🤗🤗👍🏻👍🏻

17 grudnia 2023

Dejligt sted

Skønt ophold - dejlig værelse, god atmosfære fra indtjekning til udtjekning hele vejen igennem og engageret personale - og god mad! Kommer gerne igen.

21 października 2023
Oceniono na 2 z 5

54 års Hjemsendelsesfest.

Vi var 12 gæster der fejrede vores hjemsendelse for 54 år siden "lidt specielt". Kokken havde valgt at Festmiddagen, skulle bestå af. Forret: To mini forårsruller med to forskellige dip. Hovedret: En fuglerede, bestående af lidt grønsager, lidt kyllingestykker viklet ind i nudler. Hvad mener i derude.
54 år er mere end et Guldbryllup!!
Næste dags middag:Hovedret: Sortfodegris. Det var ikke til at skære igennem, og meget blev båret ud.
Desserten var ok. Sænd bud efter en skærsliber. udueligt værktøj. Værelserne får de to stjerner. Vi ses aldrig!

12 października 2023

Dejlige eftersommer dage

Har tidligere haft gode ophold på hotellet og denne tilbagevenden blev en god oplevelse, smilende og hjælpsomme medarbejdere, dejligt morgenbord og middag til aften serveret smilendende og imødekommende og ganske hurtigt. En god oplevelse i forbindelse med tur til nordfyn.

20 września 2023

God oplevelse

Vi ankom d. 1/9 2023. Blev modtaget godt ved indtjekning og fik en god info om lige netop det ophold vi havde bestilt.
Servicen var i top, og maden var super.
Alt i alt et fantastisk godt ophold, og det er ikke sidste gang vi kommer der.

1 września 2023

Kompetent personale.

Vi havde et dejligt 3dages ophold på jeres skønne hotel.
Fine aftensmåltider :Stegt rødspætte,ripeye og wienerschnitzel.
Jeres personale er yderst kompetente og om aftenen gode til at informere om valg af vin.

20 sierpnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Vi startede vores ophold med at få…

Vi startede vores ophold med at få udleveret forkert værelse. Vi havde bestilt med et superior værelse med udsigt, men fik anvise et lille hummer med ovenlysvindue. Store problemer med at få det ændret, da personalet ikke kunne se hvad vi havde booket.
Maden har de 2 dage vi har været her indtil nu været friture stegt. Kagen til desserten var så frossen at det ikke var muligt at spise den. Det er ikke det vi forventer på det ophold i den prisklasse. Når der bliver serveret glemmer de ting og tallerknerne bliver stillet så maden rutcher rundt på tallerknerne. Morgenmaden er heller ikke prangende. Intet lunt, altså bortset fra juice og mælk. Kaffekanderne er beskidte og helt klistrede. Decideret ulækkert. Hele restauranten sværmer med små banan fluer og personalet ved ikke hvad de skal gøre ved det.
Så alt i alt en meget skuffende oplevelse. Vi føler på ingen måde vi har fået noget som helst for pengene.
Der er ikke styr på noget som helse og ingen vil tage ansvar....

16 sierpnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej