Schoenen TorfsRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk personeel, goeie uitleg (brede voet welke schoenen gaan), schoenen maat 49, geen probleem voor hun om bij te bestellen,...

Oceniono na 4 z 5

De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep odzieżowy
  4. Artykuły ortopedyczne

Napisane przez firmę

Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 455

Napisz recenzję

Zeer fijne bediening

Zeer fijne bediening, leuk aangesproken in de winkel, en tijd en ruimte om rustig rond te kijken. Aan de kassa vriendelijk bediend en fijn dat de promotie op de schoen producten extra benoemd werd. Personeel met de glimlach, altijd fijn!

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Jessie, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen zo'n aangename winkelervaring had bij Torfs. We vinden het belangrijk dat je rustig kan rondkijken, persoonlijk aangesproken wordt en met duidelijke informatie geholpen wordt. Een glimlach en een warme service maken het verschil, en het doet ons plezier dat je dat zo hebt beleefd. Groetjes Karen

Vriendelijk

Vriendelijk, maar we moesten wel telkens opnieuw zelf hulp gaan halen. Wanneer we iets vroegen kregen we wel hulp, maar de verkoopster vertrok telkens weer. Het was nochtans niet druk.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Mieke, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen werd. We vinden het jammer dat je op zoek moest naar de juiste hulp. Bij Torfs willen we graag proactief en aandachtig aanwezig zijn voor elke klant. We nemen je feedback zeker mee om onze service verder te versterken. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Sociale ontvangst

Vlugge bediening, vriendelijke verkoopster, een lief woordje aan de kassa. Zeer tevreden. Blij dat jullie terug in Gent stad gekomen zijn.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Ingrid, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de vriendelijke en vlotte service. Bij Torfs vinden we een warme ontvangst en persoonlijke aandacht heel belangrijk, ook aan de kassa. We zijn blij dat je opnieuw bij ons in Gent stad terechtkan en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

keitoffe én supervriendelijke zéér behulpzame verkoopsters van Schoenen Torfs …

De verkoopsters van Schoenen Torfs waren héél vriendelijk en hielpen mij graag verder met de grote glimlach ...
... en niets was hun teveel ... ook al had ik er niet meteen op gerekend dat ik vandaag ook nog een paar sandaaltjes zou kopen, en zodoende had ik nog mijn winterboots en dikke sokken aangetrokken ...
... maar ook dat was géén enkel probleem, en ik kreeg in de winkel meteen ook een setje nylon sokjes aangereikt om de sandaaltjes netjes te kunnen passen ...
Zeer tevreden verliet ik de winkel met één paar boots en één paar zomersandaaltjes !
Er waren, vanmorgen om 10:00 u stipt, ook al ruim voldoende verkoopsters in de winkel aanwezig, zodat, ikzelf én nog verschillende andere klanten, wij allemaal tegelijk verdergeholpen konden worden.
Een zeer tevreden, én nu toch al sinds ettelijke tientallen jaren, trouwe klant van jullie, en ik kom graag nog vele volgende tientallen jaren bij jullie terug !
Liesbet Wellekens uit Leuven,

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Marie, dankjewel voor je leuke review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo hartelijk geholpen werd en dat er met zoveel zorg en glimlach werd meegedacht. Bij Torfs vinden we het belangrijk om flexibel, klantgericht en behulpzaam te zijn, zodat je altijd comfortabel kan passen en met een goed gevoel buiten stapt. Ook je jarenlange trouw aan Torfs waarderen we enorm, en het doet ons veel plezier dat je nog zo lang bij ons wil blijven komen. Groetjes Karen

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel, zeer goede service, goede kwaliteit schoenen

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bij Torfs zetten we elke dag in op kwaliteit, klantgerichtheid en een warme ontvangst. Hopelijk tot snel! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Niets anders dan lovende woorden van…

Niets anders dan lovende woorden van dankbaarheid voor de verkoopsters van Torfs buitensingel Lommel.
Niets is teveel moeite, ze blijven geduldig, ze blijven vriendelijk en hebben me zelfs ( dametje 72 ) een koffietje gehaald.
De winkel is super gezellig en overzichtelijk, de keuze is zeer groot en de kwaliteit is heel goed.
Bravo voor Torfs en de lieve dames !!!

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je leuke review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je je zo welkom en goed geholpen voelde bij Torfs Lommel. We vinden het belangrijk om vriendelijk, geduldig en behulpzaam te zijn, met oog voor comfort en een warme beleving in de winkel. Ook leuk om te horen dat de sfeer, keuze en kwaliteit zo in de smaak vallen. Heel graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Oceniono na 4 z 5

Druk maar vriendelijk personeel!

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Manon, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent. Ook wanneer het druk is, willen we iedereen met een glimlach en de nodige aandacht verder helpen. Bedankt voor je begrip en hopelijk tot snel! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Super vriendelijke en behulpzame dames

Super vriendelijke en behulpzame dames. 😁

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Jessica, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen. Bij Torfs vinden we warme service en een persoonlijke aanpak heel belangrijk. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Altijd vriendelijk en heel attent in…

Altijd vriendelijk en heel attent in Mechelen

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Linda, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je onze medewerkers in onze winkel te Mechelen altijd als vriendelijk en attent ervaart. We zetten bij Torfs graag in op persoonlijke aandacht en een warme ontvangst. Graag tot snel! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Ik was daar met een niet zo vrolijke…

Ik was daar met een niet zo vrolijke peuter, maar wederom super vriendelijk verder geholpen.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Silke, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk geholpen werd. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, zeker ook met kindjes erbij. We helpen graag met geduld en een glimlach verder. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes Karen

Zeer lieve medewerkers

Zeer lieve medewerkers, ook zalig dat het open was op 1 mei

1 maja 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Nancy, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je onze Torfs-medewerkers als zo lief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om iedereen op een warme en vriendelijke manier te helpen, ook op een feestdag! Groetjes Karen

Aangenaam personeel

Aangenaam personeel

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Anne, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo een aangename winkelervaring had. Bij Torfs doen we er alles aan om elke klant vriendelijk en met de glimlach te ontvangen. Hopelijk tot binnenkort! Groetjes Karen

Ruime keuze

Ruime keuze, vriendelijke bediening,

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Ann, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je onze ruime keuze en vriendelijkheid apprecieert. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat je niet alleen veel keuze hebt, maar ook op een warme en behulpzame service kan rekenen. Tot snel! Groetjes Karen

Goed geholpen

Goed geholpen, efficiënt. Aanrader.

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Julie, het doet ons veel plezier te lezen dat je goed bent geholpen! Groetjes Louise

Oceniono na 5 z 5

Altijd zeer aangenaam winkelen.

Altijd zeer aangenaam winkelen.
De winkel is zeer netjes en overzichtelijk en het personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ook online shoppen en laten leveren in de winkel verloopt zeer vlot.

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Mandy, Bedankt voor je mooie feedback! Het doet ons plezier dat je het winkelen bij Torfs als aangenaam ervaart. Een nette en overzichtelijke winkel, gecombineerd met vriendelijk en behulpzaam personeel, is waar we voor staan. Ook fijn om te horen dat het online shoppen en leveren in de winkel zo vlot verloopt. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Groetjes Louise

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening, zeer behulpzaam, en mogelijk van in winkel online te bestellen.

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Marc, Bedankt voor je reactie! Het is fijn dat je tevreden bent over onze vriendelijke en behulpzame bediening. Ook geweldig dat je de mogelijkheid om online te bestellen vanuit de winkel waardeert. We staan altijd klaar om je verder te helpen en hopen je snel weer te zien bij Torfs! Groetjes Louise

De service is goed

De service is goed

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Eric, bedankt voor deze mooie review! Wij zijn blij te lezen dat je fan bent van onze service! Groetjes Louise

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Kassabediende was nog in opleiding en werd goed begeleid door haar collega om te leren van mijn gespaard tegoed toe te kennen.

27 kwietnia 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Sylvie, Bedankt voor je reactie! Het is geweldig om te lezen dat je onze klantvriendelijkheid en de begeleiding van onze kassabediende hebt opgemerkt. We streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk te helpen en waarderen je feedback enorm. Hopelijk zien we je snel weer bij Torfs! Groetjes Louise

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej