Schoenen TorfsRecenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk personeel, goeie uitleg (brede voet welke schoenen gaan), schoenen maat 49, geen probleem voor hun om bij te bestellen,...

Oceniono na 4 z 5

De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede service Schoenen die gereserveerd waren lagen klaar op afgesproken locatie Ik ben ook heel tevreden over de goede en vriendelijke bediening van Torfs personeel Ik raad dan ook iedereen o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Midden april 2026 Skechers gekocht slip inn. Na een goede maand dragen / wandelen (niet dagelijks) was de binnenstof op 3 plaatsen stuk. Afgelopen zaterdag naar Torfs winkel te Aalst zeer vriendelijk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z butami
  2. Sklep z torbami i walizkami
  3. Sklep odzieżowy
  4. Artykuły ortopedyczne

Napisane przez firmę

Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 455

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Enorm propere winkel. Groot assortiment. Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel.

Enorm propere winkel. Groot assortiment.
Personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. De dame heeft zelf voorgesteld om mijn aangekochte schoenen naar de wagen te dragen en erin te plaatsen omdat ik met een wandelstok ga. Is heel sympathiek. Duizend maal dank.

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Johan, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je onze winkel, ruime keuze en vriendelijke service zo hebt ervaren. Bij Torfs vinden we het belangrijk om met zorg en aandacht klaar te staan voor elke klant, en het doet ons plezier dat dit voor jou zo’n positief verschil maakte. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Leuk winkelen

Vriendelijke verkoopsters, voldoende uitleg over de lopende actie van het weekend.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Nathalie, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen werd en duidelijke uitleg kreeg over de actie. Bij Torfs vinden we heldere communicatie en een warme ontvangst heel belangrijk. Hopelijk tot snel! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Heel vriendelijke bediening en ik vond…

Heel vriendelijke bediening en ik vond onmiddellijk wat ik zocht.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Linda, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je zo vriendelijk werd geholpen en meteen vond wat je zocht. Bij Torfs doen we ons best om je snel, vlot en met de glimlach verder te helpen. Heel graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Oceniono na 5 z 5

Supervriendelijke hulp in de winkel!

Supervriendelijke hulp in de winkel!

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Karen, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je zo 'n leuke winkelervaring hebt gehad. Bij Torfs willen we elke klant warm onthalen en persoonlijk verder helpen. Graag tot binnenkort! Groetjes Karen

Oceniono na 4 z 5

Le personnelle est très gentil manque…

Le personnelle est très gentil manque juste de stock pour les taille 39 & 40 basket femme

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Bonjour Nikita, merci beaucoup pour votre avis. Nous sommes ravis de lire que vous êtes si bien acceuilie.. Votre remarque concernant le stock des baskets femme en taille 39 & 40 est bien prise en compte afin de continuer à améliorer notre offre et notre service. Cordialement, Karen

Oceniono na 5 z 5

Altijd super vriendelijk en behulpzaam

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je onze vriendelijke en behulpzame service zo waardeert. Bij Torfs doen we er elke dag alles aan om je met een glimlach verder te helpen. Hopelijk tot snel! Groetjes Karen

Aangename winkel

Aangename winkel, vriendelijk personeel

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Olivier, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je onze winkel als aangenaam ervaart en dat je vriendelijk geholpen bent. We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en rustig kan shoppen. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Mooi aanbod.

Mooi aanbod.
Behulpzaam en vriendelijk personeel

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Axel, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je ons aanbod en service zo apprecieert. Bij Torfs zetten we graag in op keuze, klantvriendelijkheid en een warme ontvangst. Heel graag tot binnenkort! Groetjes Karen

Vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Cindy, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze vriendelijke en behulpzame service zo hebt ervaren. Bij Torfs willen we elke klant op een warme en persoonlijke manier verder helpen. Tot snel! Groetjes Karen

Onmiddellijk correcte hulp

Onmiddellijk correcte hulp

29 maja 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Mieke, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je meteen de juiste hulp kreeg. Bij Torfs vinden we het belangrijk om snel, correct en met de glimlach voor je klaar te staan. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Duidelijke en ruime keuze

Duidelijke indeling van de winkel en ruime keuze + vriendelijk en behulpzaam personeel.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Roger, dankjewel voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je onze duidelijke winkel, ruime keuze en vriendelijke, behulpzame service apprecieert. We willen het onze klanten graag zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken. Hopelijk tot snel! Groetjes Karen

Oceniono na 3 z 5

Liever Beveren dan Sint-Niklaas

- Klantvriendelijkheid aan de kassa ok
- Aanschuiven aan de kassa een warboel, geen duidelijke rijen
- Rijen schoenen/doorgang een rommeltje. Beveren is veel ordelijker dan Sint-Niklaas

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je de klantvriendelijkheid aan de kassa als positief hebt ervaren. Jammer wel dat de drukte en de winkelindeling voor verwarring zorgden. We begrijpen je opmerking en nemen die zeker mee om onze winkelbeleving verder te verbeteren. Bedankt om dit met ons te delen. Groetjes Karen

Oceniono na 4 z 5

Het assortiment is smaller dan wat op…

Het assortiment is smaller dan wat op de site staat, dat is vervelend

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Stefaan, Dankjewel voor je feedback. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. In onze winkels kan je altijd bij onze medewerkers terecht om na te vragen of een online artikel ook voor je besteld kan worden. Ons volledige online aanbod is namelijk ook beschikbaar aan de schermen in onze winkels.
We waarderen je opmerking en zien je graag snel terug! Groetjes Karen

Oceniono na 1 z 5

De slechtste online klantenservice die ik ooit heb meegemaakt

Beste Torfs,

In jullie reacties op Trustpilot wekken jullie de indruk dat jullie klachten grondig onderzoeken en een klantgericht bedrijf zijn. Tot mijn grote teleurstelling is mijn ervaring echter het tegenovergestelde.

In plaats van mijn klacht ernstig te nemen, ontving ik een e-mail met allerlei argumenten om niet te erkennen dat mijn pakket onvolledig was en dat ik mijn bestelling dus niet volledig heb ontvangen. Het is bijzonder jammer dat ik hierdoor niet alleen geld ben kwijtgeraakt, maar ook veel tijd, energie en moeite heb moeten investeren om dit probleem op te volgen.

Klanten die online bestellen, mogen verwachten dat eventuele problemen correct en eerlijk worden behandeld. In mijn geval heb ik echter de indruk dat er alles aan wordt gedaan om verantwoordelijkheid te ontlopen. Zo werd mij meegedeeld dat het afhaalpunt gecontacteerd werd en dat daar alles in orde bleek te zijn. Ik heb zelf voortdurend contact gehad met de medewerker van het afhaalpunt, die bevestigde nooit door Torfs gecontacteerd te zijn geweest. Ook Bpost heeft mij laten weten dat er voor deze zending geen onderzoek door Torfs werd opgestart.

Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een bedrijf van jullie omvang dit toelaat. Een klantendienst zou klachten objectief moeten behandelen en streven naar een oplossing, in plaats van argumenten te zoeken om een probleem af te wijzen. Ik hoop dan ook dat er intern wordt geëvalueerd hoe dergelijke dossiers worden behandeld en dat er meer aandacht komt voor klantgerichtheid en transparante communicatie.

Met teleurgestelde groeten,
Mina Dakaeva

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Mina, dankjewel voor je feedback. Het spijt ons oprecht dat je onze opvolging niet als klantgericht hebt ervaren en dat deze situatie je zoveel tijd en energie gekost heeft.

We begrijpen dat je graag een snelle en duidelijke oplossing had gezien. We hebben een zeer nauwkeurig en secuur onderzoek gevoerd en daarbij steeds de bevindingen zo transparant mogelijk gecommuniceerd. Toch vinden we het jammer dat dit voor jou niet als voldoende duidelijk is overgekomen.

Ondertussen heeft onze klantenservice opgemerkt dat je de 4 artikels die je bestelde ook hebt geretourneerd.De levering is dus correct verlopen en we hebben je dossier dan ook afgesloten.

Vriendelijke groeten, team Torfs

Oceniono na 5 z 5

Ik werd vriendelijk ontvangen en de…

Ik werd vriendelijk ontvangen en de dames hebben mij zeer goed begeleid.Ik vond wat ik zocht en ben dus tevreden buiten gewandeld.

29 maja 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Michel, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je vriendelijk ontvangen werd en goed begeleid bent. Bij Torfs vinden we het belangrijk dat je niet alleen vindt wat je zoekt, maar ook met een goed gevoel buiten wandelt. Heel graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Oceniono na 3 z 5

Lange wachttijd

Ik heb lang moeten wachten aan de kassa. De winkelbedienden waren wel vriendelijk en excuseerden zich voor de lange wachtrij.

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Kim, dankjewel voor je feedback. Fijn om te lezen dat je zo vriendelijk geholpen bent. Jammer wel dat de wachtrij langer duurde dan gewenst. We nemen je opmerking zeker mee om onze service verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer!
Groetjes Karen

Heel vriendelijk en behulpzaam

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Hallo Ellen,dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo'n leuke winkelervaring hebt gehad. Bij Torfs willen we elke klant met een warme service en een aangename winkelbeleving verder helpen, leuk dat je dit ook zo ervaren hebt. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Heel vriendelijk en behulpzaam

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Beste Marleen, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn dat je ons winkelteam als vriendelijk en heel behulpzaam hebt ervaren. Bij Torfs doen we ons best om elke klant met de glimlach en de nodige aandacht verder te helpen. Graag tot binnenkort! Groetjes Karen

Oceniono na 1 z 5

Arrogante verkoopsters

Onlangs bezocht ik de Torfs winkel te Gent, Sint-Denijs-Westrem.
Ik vroeg om een inlichting aangaande de prijs van een schoen waarmee ik twijfelde en ik sprak een verkoopster van Torfs die toevallig bij mij kwam.
Ze antwoordde me op een vrij arrogante manier en verdween. Omdat ik het nog niet goed begreep sprak ik een tweede verkoopster aan die op ongeveer dezelfde arrogante manier antwoordde. Alhoewel ik de schoenen die ik zou kopen heel graag zie en me deze prijs wel kan permitteren ben ik zonder schoenen de winkel uitgestapt !! Klant is koning zeggen ze dan .... ja, een aantal verkoopsters die het voor het zeggen hebben en de klant misschien beoordelen naar hun uiterlijk... ik weet het niet ... Ik had een jeans aan met een blazer en blijkbaar appreciëren ze zoiets niet ... Ik ga er in elk geval niet meer terug. Dan nog liever bij VAN HAREN een paar kopen of zelfs twee paar ...

27 maja 2026

Beste Myriam,
Dankjewel voor je feedback. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je bezoek aan onze winkel niet verlopen is zoals je mocht verwachten. Bij Torfs vinden we het heel belangrijk dat elke klant vriendelijk, respectvol en met de nodige aandacht geholpen wordt. Het is jammer dat je dat in jouw bezoek anders hebt ervaren.
Als je dat wenst, mag je altijd contact opnemen via klantenservice@torfs.be. Zo kunnen we dit verder bekijken.

We hopen dat we je in de toekomst alsnog kunnen overtuigen met een warmere en betere Torfs-ervaring. Groetjes Karen

Heel vriendelijke medewerkers

Heel vriendelijke medewerkers, oprecht behulpzaam en een toffe winkel

27 maja 2026

Odpowiedź od Schoenen Torfs

Hallo Laura, dankjewel voor je leuke review! Wat fijn om te lezen dat je zo'n leuke winkelervaring hebt gehad. Bij Torfs willen we elke klant met een warme service en een aangename winkelbeleving verder helpen, leuk dat je dit ook zo ervaren hebt. Graag tot een volgende keer! Groetjes Karen

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej