topkranenshop.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beste 'directeur', Vanwege het feit dat u anoniem belt en mij niet de mogelijkheid geeft om u te bellen (want u bent nooit aanwezig en belt niet terug) ben ik helaas genoodzaakt om me... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Top service, in ons geval had topkranenshop zelfs 3 jaar na aankoop en na 1 mailtje een vervangend onderdeel voor onze Grohe doucheset geregeld en binnen 24 uur gratis opgestuurd. Welke reguliere zaak... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op zondag per email advies gevraagd over een Grohe Rainshower Doucheset Classic 160 mm 4jet en een Grohe Grohtherm 2000 Thermostatische douchemengkraan incl tray. Dan verwacht je toch niet op diezel... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kort geleden hebben wij een douchemengkraan van het merk Hansgrohe besteld. Na een tijdje schoongemaakt met een middel waarmee wij al 12 jaar onze Grohe kranen schoonmaken. De volgende dag... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant łazienek
  2. Hydraulik

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Kijk en vergelijk! Er kan er maar 1 de voordeligste zijn! Hoe dit kan? Wij bieden u een uitgekiend assortiment douche&bad thermostaatkranen, douchesystemen, regendouches en wastafelkranen van de topmerken Grohe en Hansgrohe. Deze absolute bestsellers zijn door ons in groot volume tegen de beste condities ingekocht. Het voordeel voor u is maximaal: Levering uit voorraad en dit tegen de allerbeste prijs!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Scherpe prijs met uitstekende service

De kranen zijn allen van gerenommeerde merken, en worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden. Tevens werd de door mij gekochte kraan, een Grohe Ecostat S thermostaatkraan, ruim binnen de toegezegde termijn bezorgd. Dat after sales service hoog in het vaandel staat bij de topkranenshop, blijkt uit het feit dat ik een door mij per mail gestelde vraag al na 3 uur beantwoord zag. Al met al dus dubbel en dwars de 5 sterren waard!

2 maja 2013

Goede service!

Wij moeten topkranenshop even bedanken voor de goede service. Na het snel leveren van ons Grohe douchesysteem voor in de douche, bleek er wat te zijn met een thermostaat onderdeel. Na een mailtje werden we direkt teruggebeld (op zaterdagavond, bij welke winkel maak je dat nog mee?) en werd dezelfde week het onderdeel opgestuurt.
Bedankt voor de goede service!

28 kwietnia 2013

Geen keuze stress!

Douchekranen zijn makkelijk te vinden op de website van topkranenshop.
Geen honderden kranen zoals bij andere websites. Kon daarom snel een keuze maken voor een douche thermostaatkraan.
En binnen 2 dagen bezorgd! Super service.

5 kwietnia 2013

Service en prijs uitstekend

Zeer tevreden over topkranenshop, scherpe prijzen, snelle levering en kundige en snelle reacties van klantenservice! Bij een vraag via de email werd er goed en snel meegedacht! Volgende keer bestel ik zeker weer hier mijn douchemengkraan!

1 marca 2013
Oceniono na 5 z 5

Heldere website en makkelijk te vinden.

Wij moeten topkranenshop.nl even bedanken voor de snelle levering die wij van hun mochten ontvangen. Gisteren om 9.00 uur stond de bezorger van Post.nl al voor onze deur.
Super goed geregeld!!! En dat voor een topprijs!
Dat is nog eens een manier van bedrijfsvoeren!

Ik ben op dit moment bezig met het installeren van ons nieuwe douchesysteem.

17 lutego 2013

Wat een super service!

Na een supersnelle levering is de service bij eventuele problemen met één van de producten ook helemaal geweldig! Dit soort service maak je tegenwoordig niet vaak meer mee. Ga zo door Topkranenshop!

11 stycznia 2013

Uitstekende Service!!!!

Kort geleden hebben wij een douchemengkraan van het merk Hansgrohe besteld.

Na een tijdje schoongemaakt met een middel waarmee wij al 12 jaar onze Grohe kranen schoonmaken. De volgende dag kwamen er vlekken op ons nieuwe kraan te zitten.
De mengkraan was afkomstig van een leverancier die echter geen garantie wilde verlenen.

Maar Topkranenshop.nl stuurde ons toch als goede service een nieuwe mengkraan toe.
Uitstekende goede service.

Topkranenshop.nl bedankt !!

10 października 2012
Oceniono na 4 z 5

Topbedrijf!

Recentelijk heb ik een grohe badkraan en handdouche besteld. De levering was snel, de volgende dag kreeg ik deze al thuis. Alleen bij de hand douche ontbrak er nog iets om deze aan de wand te monteren. In de avond een mailtje gestuurd en werd later gebeld dat ze dit in orde gaan maken. Zo gezegd, zo gedaan. Nogmaals een top bedrijf!

22 września 2012

Waar voor je geld

Recent een Grohe Grohtherm 1000 besteld. Binnen 2 dagen werd deze al bezorgd. Goede service en leuk geprijsd.
Bedankt topkranenshop!

27 sierpnia 2012
Logo topkranenshop.nl

Odpowiedź od topkranenshop.nl

Geachte heer Ladestein,

Graag gedaan!

Het Topkranenshop.nl team

Oceniono na 5 z 5

Niet alleen de kranen maar ook de organisatie is TOP

Wij hebben onlangs een Grohe douche thermostaatkraan gekocht bij Topkranen. De berichtgeving, snelheid van leveren en ook de service bij vragen is uitstekend. wat er staat op de site dat er binnen 24 uur gereageerd wordt staat als een huis. super gewoon. Telefonisch uitstekend geholpen met een duidelijke kennis van zaken. Echt zoals het hoort; niet alleen zeggen maar ook doen.

Top hoor Topkranen.

Fam Wezelman

13 sierpnia 2012

Goede prijs en snel

Na telefonisch contact een Grohe Regendouche bestelt want Topkranenshop.nl was de goedkoopste en had lovende recensies. Zeer snel ontvangen echter er bleek 1 klein onderdeel beschadigd te zijn. Mail gestuurd en diezelfde avond werden we nog teruggebeld. Tussendoor nog mail contact gehad ook daar werd direct op gereageerd. Binnen no time hebben we het onbeschadigde onderdeel toegestuurd gekregen. HELEMAAL SUPER!

29 lipca 2012

Telefonisch goed geholpen.

na zoeken op internet kwam ik op deze website terecht. Na het sturen van een e mail werd er snel gereageerd en vrijwel direct gebeld. Mijn vragen werden vakkundig beantwoord.
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.
Prima website!

23 lipca 2012

Grohe Grotherm 3000

Mijn complimenten over de snelle levering en afhandeling.De bestelling was binnen 24 uur in huis.....
Site maakt waar wat ze beloven.....helemaal top!

4 maja 2012

Een 10 !!!!!!!

Online bestelling van 8 verschillende kranen, strakke prijs, snelle levering en fantastische vakkundige service toen bleek dat er een onderdeeltje beschadigd was. De contactpersoon was goed bereikbaar en reageerde snel en accuraat op telefoon en mail. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Topkranenshop ten zeerste aan!!

2 kwietnia 2012

topklasse service, goed voor een 10

Topkranenshop staat werkelijk voor een topklasse service.

Zelfs een onderdeel welke in de bestaande situatie vervangen moest worden is door Topkranen advies en service tot een goed einde gebracht, nogmaals mijn dank hiervoor.

29 lutego 2012

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej