Jeg har hvert på besøg i butikken 2 gange indenfor 14 dages tid, da jeg lige er begyndt at samle igen. Det er generelt en god og behagelig oplevelse at komme forbi butikken, da man bliver mødt af fo... Zobacz więcej
Havde en forespørgsel på et bestemt produkt. Da det desværre var udsolgt kom Kristian med et andet tilbud og det valgte jeg at takke ja til. Han løste også et problem jeg havde med mit online gave... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Pakken var klar til afhentning på ingen tid. Venligt og smilende personale som altid hjælper med at finde det frem man skal bruge.
Jeg fik præcis hvad jeg bestilte, uden nogen fejl. Og da jeg lavede to online bestillinger samme dag (jeg havde glemt nogle ting ved første bestilling) Lagde medarbejderen begge bestillinger i en pak... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Alt i Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokemon, Warhammer, Flesh & Blood og meget mere, samt tilbehør til den kræsne spiller! I den fysiske butik i Hillerød finder du også plads til at sidde og spille og hygge dig med spillene. Vi har daglige events i Magic, Pokemon, Yu-Gi-Oh! og Warhammer.
Carlsbergvej 32B, 3400, Hillerød, Dania
- 71992080
- topdeck@topdeck.dk
- topdeck.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Altid en god oplevelse at handle med Topdeck :)
Jeg har købt fra Topdeck mange gange nu, både fysisk i butikken, hvor de altid er hjælpsomme, og på nettet, hvor de altid giver god information og holder hvad de lover. God nørdbiks!
Hurtig levering og god indpakning 👍
Altid god behandling
Super butik
Jeg kan kun anbefale Topdeck. Det er en super fed og hyggelig butik. Altid god stemning og god kundeservice.
Tag endelig forbi hvis i gerne vil hygge og få besvaret spørgsmål af passioneret mennekser.
Perfekt produkt og god service.
Did not get a shipping notification…
Did not get a shipping notification befor I contacted the store.
Even though the produkt was in store before release date it did not get shipped so it could be delivered on release day.
But relay easy to order and quick response on my questions so will be back hoping for som small impovments

Odpowiedź od Topdeck
Ved alt om spillene
Engagerende mennesker, der arbejder dér, som ved alt om de spil, som der bliver solgt.
I december bestilte jeg en julegave til afhentning i butikken, og det fungerede godt.
Jeg føler mig meget velkommen de gange, hvor jeg har været der.
Fantatisk lille nørdede butik
Det er en lille butik der sælger alt mulligt brætspills relateret. Dem som arbejder der i butikken er altid venlige og de prøver at hjælpe en så godt de kan og ikke bare fiske penge ud af ens pung. Der bliver holdt arrengemanger som bringer folk sammen nybbegyndere og veteraner. Alt i alt vil jeg klart anbefaæe den her butik
Rigtig god service
Rigtig god service. Hvis man spørger ind til om der kan forhandles med f.eks. Pokemon booster box display er de rare og villige til at snakke om det. Jeg bor i Værløse, men nyder at komme forbi og støtte "lokalt". Fine priser når man tænker på det er en lokal butik og forhåbentlig kan jeg komme med når der er events med den nye Pokemon Briliant stars :)
’Snabb leverans
Ikke andet en ros.
Jeg er ved at have handlet hos Topdeck.dk (online) mange gane efter hånden, og jeg har aldrig oplevet problemer. Tværtimod, på en ordre jeg var kommet til at effe op oplevede jeg ikke andet en god service, jeg ringede til dem og telefonen blev svaret indenfor 20 sekunder og under et minut efter at jeg havde forklaret hvordan jeg effede op, var det fixet. Jeg har ikke andet en ros til Topdeck og det er klart min fortrukne LGS og dem jeg ser mig selv benytte langt ud i fremtiden.
Det er bare super!
Har bestilt hos topdeck et par gange og der har aldrig været problemer. Idag oprettede jeg en bestilling kl. 07.45 og kl. 08.54 var bestillingen klar til afsending!
Det er bare super!