Nie wiedzialam jak dziala limit tygodniowy przy bonusie, napisalam na czacie, Rafał cierpliwie wytlumaczyl szczegol, aha, podal tez link do regulaminu
Najpierw doczytałam regulamin reloadu, wpłaciłam mały depozyt 45 zł, dodam też że limit dzienny bonusu bez problemu widoczny na stronie z zasadami.
wróciłem do wniosku o wypłatę przed zamknięciem strony; kwota końcowa była osobno od opłat, po odświeżeniu został jasny ślad bez szukania w FAQ.
pierwszy tydzień grania na telefonie. nie znam jeszcze fachowych określeń, ale zapamiętywanie stawki w grze na Androidzie działa bez zarzutu.
Pakiet powitalny do 4 500 zł + 350 darmowych spinów
kiedyś w innym miejscu zapisy się…
kiedyś w innym miejscu zapisy się gubiły, tutaj historia wpłat zawsze pasuje co do złotówki.
pierwszy tydzień grania na telefonie
Pierwszy reload zaksięgowa
Pierwszy reload zaksięgowany, saldo bonusowe widoczne jako osobna kwota na koncie
limit wpłat 300 zł
limit wpłat 300 zł, historia się zgadzała po każdej sesji w tym miesiącu.
Najpierw doczytałam regulamin reloadu
Na telefonie zgłosiłem wypłatę w…
Na telefonie zgłosiłem wypłatę w niedzielę, po godzinie już zatwierdzona i kasa na Neteller.
wysłałem ponownie jeden plik KYC przed…
wysłałem ponownie jeden plik KYC przed zamknięciem strony; ostrzeżenie było przed wypłatą.
Od powrotu z wakacji zagladam tu…
Od powrotu z wakacji zagladam tu regularnie, sprawdzilam stara liste ulubione granie, dzialalo szybko i bez problemu.
Co pięć minut sprawdzałem saldo na…
Co pięć minut sprawdzałem saldo na telefonie, w końcu napisałem na czacie i Kuba z obsługi szybko potwierdził że wszystko działa.
Krótko
Krótko — Grzegorz na czacie w czwartek wieczorem sprawdził dokumenty do weryfikacji i potwierdził że wszystko zaakceptowane bez pytań.
pytałam o limit wypłat
pytałam o limit wypłat, po drodze zauważyłam że cashback też jest już widoczny na saldzie.
Zapisy w historii transakcji zgadzały…
Zapisy w historii transakcji zgadzały się co do grosza… nawet wpłata sprzed dwóch miesięcy była widoczna.
Chciałem tylko sprawdzić
Chciałem tylko sprawdzić: sprawdziłem licznik spinów; licznik pojawił się po potwierdzeniu, serio nie było nerwów przy słabym Wi-Fi
automat wczytal sie szybko
automat wczytal sie szybko, saldo od razu widoczne, wszystko poszlo bez zarzutu w sobote wieczorem
sprawdziłam wagering x25 przed…
sprawdziłam wagering x25 przed zamknięciem strony; nie przekopywałem trzech stron regulaminu.
kawa już wystygła
kawa już wystygła. Time-out znalazłem w profilu kasyna bez pytania supportu działało normalnie
Najpierw sprawdzałam filtr dat
Najpierw sprawdzałam filtr dat, potem limit strat, na koniec saldo pasowało dokładnie do historii wpłat.
Zwykla sesja bez niczego wielkiego
Zwykla sesja bez niczego wielkiego, aha dodam ze gra działa płynnie na starym telefonie przez cala przerwe obiadowa.
Dowód do KYC wysłałam raz
Dowód do KYC wysłałam raz, aha, zapomniałam że potwierdzenie adresu też od razu przyjęli
uruchomiłam Gates of Olympus po…
uruchomiłam Gates of Olympus po zawieszeniu gdy gotowała się woda; właściwa runda została na liście.