Toolow Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I received an email saying the product was delivered but I never received it! The client service gives me no reply! It seems toolow is actually a SCAM!

Oceniono na 5 z 5

Kniebrace besteld: 1 stuks i.p.v. 1 paar, geen beloofde opbergtas, te weinig extra veren, model klopt niet, geen track and trace code. Toolow gaf hierna goede service; heeft snel gereageerd, de... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Al diverse malen gebruik gemaakt van de aanbiedingen bij Toolow. De eerste keer had ik een twijfel of ik wel iets moest bestellen, toch gedaan en ik moet zeggen. Producten zijn goed en goedkoper dan b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na 2 dagen nog steeds geen bevestigingsmail ontvangen van mijn (betaalde) bestelling. Ook nog geen bericht dat de bestelling verstuurd wordt. Wat wel positief verliep is het contact met de klantense... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Kupony

Napisane przez firmę

Op Toolow.nl claim je de beste kortingen en deals

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super service!

Super service!! Klantenservice goed te bereiken. Snelle verzending. En fijne aanbiedingen. Kortom erg blij mee.

15 kwietnia 2021
Oceniono na 3 z 5

Na 2 dagen nog steeds geen…

Wat wel positief verliep is het contact met de klantenservice. Zij reageerden erg snel op mijn mail met de vraag of de bestelling is ontvangen en verwerkt wordt.
Echter tot op heden verder niets....

18 marca 2021
Logo Toolow

Odpowiedź od Toolow

Beste ECVS,

Bedankt voor uw review! Ik zag dat u al mailcontact heeft gehad met mijn collega, maar bij deze nog even wat extra toelichting.

Allereerst erg vervelend dat u niet op de hoogte bent gehouden over de status van de bestelling. Dit zou normaal gesproken automatisch moeten gaan. We gaan onderzoeken waar dit mis is gegaan. Onze excuses voor het ongemak! Ik heb u zojuist handmatig de bevestiging van de bestelling nog even doorgestuurd.

Voor het artikel dat u heeft besteld hanteert onze partner een verzendtermijn van 5 werkdagen. Ik kan u dan ook melden dat onze partner bezig is met de verzending van de bestelling. We verwachten dat u de bestelling dit weekend zult ontvangen. U krijgt, zodra de bestelling onderweg is, een Track and Trace van DHL.

Mocht u verder nog vragen hebben, hoor ik dit graag! U kunt mailen via klantenservice@toolow.nl

Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 085 024 00 22

^ Joris van Toolow

Oceniono na 4 z 5

Besteld Rwanda single origin starbucks

Besteld, meteen bericht dat verzonden was. Even afwachten of het dan ook gebeurt, kreeg dag erna al bericht van DHL dat de zending onderweg was.
Dus snel en prima gegaan. Toch geen 5 sterren omdat ik niet heb meegekregen dat DHL de dag erna zich zou melden.

14 marca 2021
Oceniono na 2 z 5

vond de betaling erg verwarrend

vond de betaling erg verwarrend, de link duurde bijna een dag op te krijgen, en het spel viel erg tegen!. voor die prijs grappig als je wat wil doen maar daar is alles bij gezegd!. vind t jammer voor mijn geld. spelletjes waren ook niet leuk..

25 stycznia 2021
Logo Toolow

Odpowiedź od Toolow

Beste Laura,

Heel erg bedankt voor je review!

Uit je review blijkt dat je ervaring niet is geweest wat je er van had verwacht. Wij streven naar een optimale klantervaring, en nemen jouw review daarom ook erg serieus. Hoe beter we jouw ervaring begrijpen, hoe beter wij in staat zijn onze dienstverlening te verbeteren. Vandaar dat ik je even een bericht heb gestuurd met de vraag om wat meer toelichting ;-)

^Joris van Toolow

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej