4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Super dygtige og venlige. Kan stærkt anbefales

Mikkel og hans assistent kom som aftalt og fjernede vores køkken gulv så forsigtigt at 95 % af brædderne kan genbruges. De var super rare og venlige og gode til at kommunikere og give gode råd. Vi vil til enhver tid anbefale MDM til enhver form for tømrerarbejde

14 sierpnia 2026

Kæmpe anbefaling

Kan varmt anbefale Tomrermdm. Flot udført arbejde, kom til aftaletid og fair pris på arbejdet.
Virkelig professionelle og vil give
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 lipca 2026

Jeg kan varmt anbefale Tømrer MDM

Jeg kan varmt anbefale dette tømrerfirma! Arbejdet blev udført i meget høj kvalitet, og kommunikationen var gennem hele forløbet både klar og professionel. Der manglede et enkelt bræt for at kunne færdiggøre opgaven fredag, men de kom som aftalt igen lørdag formiddag og gjorde arbejdet helt færdigt – det sætter jeg stor pris på.
Derudover var både Mikkel og Mikkel utroligt venlige og imødekommende. Som ekstra bonus havde jeg ved en fejl overført for mange penge, men beløbet blev ærligt og hurtigt tilbagebetalt allerede dagen efter. Det vidner om både høj service og stor troværdighed.
Alt i alt en super god oplevelse og et virkelig flot resultat! Jeg kan uden tvivl anbefale dem til andre, der ønsker kvalitetsarbejde, god service og en samarbejdspartner, man kan stole på.

12 czerwca 2026

Fremragende oplevelse.

Mikkel og hans lærling skiftede vores køkkenlåger og vi er yderst tilfredse med arbejdet. De var meget professionelle og virkelig servicemindede, venlig og smilende, ryddede pænt op og tog gamle låger med, og så udførte de alt dette til en virkelig fair pris. Jeg kan give min varmeste anbefaling af MDM tømrer.

28 maja 2026

Trappe til veranda

Mikkel tilføjede en trappe til en allerede eksisterende veranda flot og fagmæssigt korrekt udført med stort engagement samt med viljen til at gå den ekstra mil for at få en tilfreds kunde. Kan anbefales.

28 maja 2026

Stor anbefaling herfra!

Mikkel har lavet gulv for os i huset, og han har repareret en terrassedør og sat en gynge op.
Mikkel er supergod at kommunikere med. Han holder sin aftaler til punkt og prikke og laver et smaddergodt arbejde.
Ham ringer vi til igen, hvis vi skal have lavet noget tømrerarbejde!

12 maja 2026

Hurtig udrykning…. 🚨

Mikkel ringede tilbage på mit opkald, og fandt tid til at kigge forbi samme eftermiddag - et badeværelsesmodul, var på vej ud af væggen - dårligt monteret. Understøttelse blev lavet med det samme, så hverdagen fungerer ind til det nye modul kommer frem. Det lyder også som priserne er fair 👍🏻

24 listopada 2025

Den bedste mand!

Jeg kunne ikke have valgt en bedre mand til opgaven end Mikkel. Det blev løst til tiden og indenfor budgettet. Og samtidig med god humor! Stor anbefaling 😁

29 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Tak for god vejledning og arbejde

Tak for god vejledning og arbejde. Jeg kontaktede Mikkel for hjælp med forskellige ting på mit gamle hus. Han kom med forslag til vedligeholdelse og lærte mig meget jeg ikke selv vidste om huset. Fornuftig pris og flot arbejde, jeg er meget glad for det hele. Vi ses igen Mikkel!!!

28 października 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej