TomorrowsDesign Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Anton er en meget venlig og imødekommende medarbejder. Han svarer hurtigt og engageret. Han repræsenterer firmaet på professionel og dygtig vis. Følger opgaven til dørs. Stor anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Anton fra kundeservice var hurtig, imødekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forløbet, så alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret på et nyt tidspunkt på deres regning,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Varen var perfekt og godt emballeret. Efterfølgende levering blev håndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbæring af det skab jeg købte. Husk at du også skal booke opbær... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Tomorrow Design i forbindelse med mit køb Nordal Erie spisebord. Servicen var imødekommende og hjælpsom hele vejen igennem, og leveringen var både hurtig... Zobacz więcej

1. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spændende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi håndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bæredygtighed og æstetik fra øverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgående for hele vores univers. Vi tror på, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgørende betydning, og derfor er vores mål at tilbyde en enestående service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via mail, chat og ringer dig også gerne op, hvis du har de mindste spørgsmål! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

156 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

nemt og hurtigt

1 lutego 2024

Hej Rie,

Tak for de flotte ord :-)

Vi håber at betjene dig igen i fremtiden!

Oceniono na 5 z 5

Bestilt reolen og fik den et par dage…

Bestilt reolen og fik den et par dage senere. Den er såååååå fin. Meget god kunde service, de svaret på Instagram med det samme.
Køber der igen uden tvivl.

12 stycznia 2024

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Hvor er det godt at i er glade for den!

Mange tak for de flotte ord og vi glæder os til at se jer igen :-)

Kundeservice i verdensklasse

Hos TomorrowsDesign har jeg oplevet en kundeservice, som jeg ikke troede fandtes. Jeg havde købt en TV-stander, som desværre ankom med et defekt hjul. Anton fra TomorrowsDesign tilbyder med det samme at sende et nyt sæt hjul i min retning. De svarer indenfor 2 minutter og man føler sig værdsat som kunde. Glæder mig til at handle med TomorrowsDesign igen.

19 stycznia 2024

Hej Victor,

Tak fordi du har taget dig tid til at give os nogle rosende ord! :-)

Vi beklager selvfølgelig at hjulet drillede, men rigtig godt at det blev løst hurtigt.

Jeg vil give de rosende ord videre til Anton! Vi glæder os til at se dig igen.

Hurtig og god levering

Så fin en hjemmeside og så hurtig levering. Varen var 100% som lovet.

16 stycznia 2024

Hej Helle :-)

Mange tak for de flotte ord! Vi håber snart at se dig igen.

Fantastisk kundeservice

Jeg købte en reol herfra, som kom rigtig hurtigt! Jeg havde brug for hjælp fra kundeservice undervejs, og her blev jeg mødt med en fantastisk god kundeservice af Anton – han var nem at få fat på og utrolig sød og hjælpsom! Vil helt bestemt handle hos dem igen - det er rigtig dejligt at opleve, og noget man husker 😄
Hilsen Sofie

10 stycznia 2024

Hej Sofie,

Mange tak for de flotte ord! Vi vil altid forsøge at få præcis denne reaktion og vi sætter pris på at du deler din oplevelse :-)

Jeg giver roserne videre til Anton!

Smukt , modere tv understel

Hvad kan i gøre bedre:
- dansk samlevejledning af bord
- hjul på bord skulle kunne låses

6 grudnia 2023

Tak for feedbacken :-)

Vi er glade for at du er glad for købet og jeg giver dine forslag videre!

Fantastisk service

Fantastisk service, og en meget imødekommende og hjælpsom kundesupport 👍

4 grudnia 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Mange tak for de søde ord :-)

Hvis du skal bruge hjælp en anden gang må du endelig række ud til os!

Super hurtig!

Havde efterspurgt et prismatch og har fået hjælp indenfor få minutter!
Tak for hjælpen Anton

29 listopada 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Mange tak for de flotte ord - Jeg sender dem videre til Anton :-)

Oceniono na 4 z 5

Fin webshop

Fin webshop med stort udvalg af udsøgt dansk design.

20 listopada 2023

Hej :-)

Mange tak for de rosende ord - Dem sætter vi utrolig meget pris på.

Hvis du kunne tænke dig at dele med os, hvordan vi kunne have opnået 5 stjerner må du meget gerne skrive til os på info@tomorrowsdesign.dk.

Håber du får en god dag.

Perfekt service

Super venlige, imødekommende - super service

14 listopada 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Mange tak for de flotte ord :-)

Vi håber at kunne hjælpe igen en anden gang!

Wauv

Wauv, jeg fik min vare leveret inden 24 timer, varen endda til en fin pris. Mine varmeste anbefalinger til Tomorrowsdesign.dk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

31 października 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt!

Tak for de flotte ord. Vi håber at se dig igen snart :-)

Super tilfreds

Super god service - hurtig respons - alt i alt en fantastisk oplevelse at handle hos TomorrowDesign👍

25 października 2023

Hej Birgitte,

Det er vi meget glade for :-)

Vi håber at se dig tilbage snart!

Hjælpsom og hurtig

Hjælpsom og hurtig. Klart en anbefaling værd!

15 października 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Mange tak fordi du har taget dig tiden til at give os nogle rosende ord med på vejen :-)

Kvalitet

Hurtig forsendelse, kvalitetsvarer og behagelig dialog med firmaet, der var super hurtige og hjælpsomme.

29 września 2023

Odpowiedź od TomorrowsDesign

Mange tak for de pæne ord :-)

Vi håber snart at kunne hjælpe dig igen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej