We hebben de Jollie montessori open speelgoedkast met boekenkast+ rijdende opbergkisten besteld en gevraagd of we deze in Wengé gebeitst konden krijgen omdat dit mooier kleurde bij de woonkamer. Na vi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
wir haben einen offenen spielzeugschrank mit aufbewahrungsboxen bestellt. gesamtpreis lag bei 300€. direkt nach dem aufbau mussten wir feststellen, dass das regal extrem instabil ist und bei leichte... Zobacz więcej
Ik had een houten wandlampje besteld die verkeerd in elkaar was gezet waardoor hij minder mooi was. Ik heb dit naar ze gemaild, foto's toegevoegd en ik kreeg dezelfde dag nog antwoord dat ik het niet... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Ons doel is om kinderen én ouders blij te maken met onze handgemaakte, houten producten. De kinderen, omdat onze producten helemaal aansluiten bij hun belevingswereld. En de ouders, omdat de producten ook heel mooi in het interieur passen.
Dane kontaktowe
Drentse Poort 26, 9521 JA, Nieuw-Buinen, Holandia
- 0502340300
- info@toddie.nl
- toddie.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Goed, netjes en snel
Hout is netjes afgewerkt. Gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Snelle levering, goed verpakt.
Snel verstuurd en mooi product!
Super stoetlje!
Mooi, simpel, perfecte hoogte voor onze dreumes. Blij met onze aankoop!
Mooie wandplank!
Mooie, stijlvolle boekenplank/wandrek! Het enige nadeel is dat er twee soorten schroeven bij geleverd worden, maar er in de handleiding niet vermeld staat welke schroeven waar horen.
Wat een kwaliteit
Een heel stevig stoeltje. Mijn kleinzoon was er zeer tevreden mee.
Klein stoeltje voor aan de salontafel
Heb voor mijn tweede kleinkind het zelfde stoeltje gekocht. Het is een solide stoel waar de kleintjes zeker plezier van zullen hebben.
Een mooi kwalitatief en prachtige lamp!
We zijn enorm tevreden met het prachtige product van toddie! Mijn zoontje is er helemaal gelukkig mee en het past helemaal in zijn kamer. Kwalitatief ook een goed product!
Mooie producten en snel geleverd
Mooie producten en snel geleverd, heel blij mee!
Super vriendelijk en een hele mooie…
Super vriendelijk en een hele mooie maan lamp. Heel blij mee:-)
Wat een geweldig product.
Wat een geweldig product.
Je kan zien dat het met zorg is gemaakt. Ook met zorg is verpakt zodat de bestelling heel aan komt.
Wij zijn erg blij met onze lamp!
Snelle levering en goed product
Super blij met m'n boekenrek
Super blij met m'n boekenrek. Als moeder van drie kinderen en gastouder hebben we een hele verzameling prentenboeken verzameld die nu eindelijk geshowd kunnen worden. Ondertussen men tweede bestelling bij toddie en ik heb nog meer op me lijstje staan:)
Wel te weinig schroefjes
Wel te weinig schroefjes, maargoed gelukkig heeft iedereen hier wel een voorraad van thuis liggen haha
Degelijk en kwalitatief goed product.
Degelijk en kwalitatief goed product.
Prachtig product
Goede communicatie
Goede communicatie; verzending conform opdracht; goed product.
Mijn kleinzoon is helemaal gelukkig met…
Mijn kleinzoon is helemaal gelukkig met de bedlamp!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.