Jeg har fået et armbånd, i gave, som jeg var rigtig glad for. Låsen er desværre gået i stykker, efter kort tid, så derfor kontaktede jeg kundeservice. Jeg har skrevet flere mails over de sidste to mån... Zobacz więcej
Top service. Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” øreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine øreringe p... Zobacz więcej
Ser fint ud. Gave ikke givet endnu til modtager endnu. Ved kassen spurgte de om man ville have gave/smykkeæske for et lille ekstra beløb. Det viste sig at man allerede fik det i æske, så fjollede eks... Zobacz więcej
Hurtigt levering og vandfaste styles. De smukke Smykker holder i nærmest alt slid, samt vand ligesom der nævnes på hjemmesiden. Der er simpelhen ikke noget dårligt at sige om Toast of honeys smykker.... Zobacz więcej
Odpowiada na 27% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Et godt sted at handle
Et godt sted at handle, mit barnebarn henviste mig pga hendes juleønske.
Men nemt at bestille og hurtig levering
Super duper👍
Det var super nemt at bestille den vare…
Det var super nemt at bestille den vare som jeg skulle bruge, og så kom den super hurtigt . Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Jeg har returneret min ordre for næsten…
Jeg har returneret min ordre for næsten 1 måned siden. Har stadig ikke modtaget mine penge, trods at pakken er blevet leveret hos jer. Har heller ikke modtaget en mail?

Odpowiedź od Toastofhoney
Mega flot armbånd!!!!
Mega flot armbånd som er nået frem. Min veninde er blevet mega glad for det. Ingen problemer med leveringen som også var hurtig.
Jeg er godt tilfreds med hele handelen
Jeg er godt tilfreds med hele handelen. Har dog ikke givet den til fødselaren endnu. Meget søde øreringe og armbånd. Armbåndet ser dog meget lille ud. Så glæder mig til at se om det passer.
Hurtig levering og fine produkter
Hurtig levering og fine produkter. Dog skulle man selv åbne vedhænget med smykketang og derefter sætte på kæden men udover det super fine smykker
Meget tilfreds
Super flot armbånd, min veninde blev utrolig glad for det. Hurtigt levering og ingen problemer. I
Overordnet set super god side.
Super fin halskæde med matchende…
Super fin halskæde med matchende armbånd i forskellige perler. Virker umiddelbart som god kvalitet. Købte med et godt tilbud hvor jeg fik 3. Produkt gratis. Manglende en gave til en fødselsdag, så Det var jo bare win-win
God købeoplevelse og levering
God købeoplevelse og levering.
Købte dog smykkerne som gave, og fik at vide fra fødselaren at halskæden var gået i stykker allerede første gang hun skulle have den på.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering , allerede dagen efter bestilling var halskæden kommet, modtageren af kæden var glad , en gave til en 18 årlig , og jeg syntes at den var rigtig pæn
Hurtig levering og flotte smykker
Købte et gave kort og måtte rykke for…
Købte et gave kort og måtte rykke for at få gavekortet. Når du skal bruge gavekortet som gave, må jeg sige at det var et meget kedeligt og hjemmestrikkede gavekort. Når man tænker på det er en online smykkebutik. Så har da ikke lyst til at købe der igen.
Jeg fik deres Linked love armbånd i…
Jeg fik deres Linked love armbånd i guld til jul, og elskede alt ved det. Men næsten alle vedhængene er faldet af fordi de der
O-ringe ikke var lukket ordentligt. Så hvis i køber det husk at tjekke vedhængene!
Har intet at brokke mig over
Har intet at brokke mig over, alt var som det skulle være
God oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse og blev tilbudt 10% fordi det var mit første køb❤️ varen kom hurtigt og var virkelig flot og elsker det, kan klart anbefales
Super flotte smykker der bare skinner…
Super flotte smykker der bare skinner og funkler.
Jeg er vild med de guld belagte.
Flotte bangles, dårlig lås
Rigtig flotte smykker og hurtig levering. Bestilte to bangles i mandags, som allerede var hjemme fredag. Låsen var dog ikke særlig god, og i løbet af lørdag aften var begge bangles faldt af, hvorhenne ved jeg ikke. Der var ikke meget hjælp at hente i kundeservice, da alle smykker jo er testet og sikret inden, men jeg blev tilbudt en rabatkode på 20%, hvis jeg nu selv skulle have lyst til at købe dem igen.

Odpowiedź od Toastofhoney
SMUKKE RINGE
SMUKKE RINGE!
Jeg har købt 3 ringe, og de er så fine! Jeg bruger dem hver dag!
Nem og overskuelig hjemmeside og god service!
Nanna smykker
Jeg har modtaget de flotteste smykker, Nanna ring og Nanna øreringe, elsker dem 🤩
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.