Vi skulle spise frokost med vores datter. Vi bliver mødt af en ret arrogant tjener, som ikke vidste særligt meget om menukortet. Vi fik en forret og en hovedret, som lod vente på sig. Vi vent... Zobacz więcej
Tjeneren var meget venlig. Vi bestilte Aperol Spritz og pommefrites + to sodavand. Pommefrites var kartoffellevn og kolde. Vi bestilte endnu engang, denne gang var de varme men stadig levn fra kart... Zobacz więcej
Havde Tivoli bare en tolerancetærskel for kvalitet, så var Brdr. Price sendt udenfor murene med et drøn. Vi var et selskab på 9, der fik lov til at vente 1,5 time på maden. Brødet var gammelt og tørt... Zobacz więcej
Vores 2 børn havde bestilt bord og glædede os til en hyggelig aften og god mad. Vi bestilte 2 x asparges m/rejer, 1 rejecocktail m/håndpillede rejer" og 1 burrata. Allerede her begyndte vi at tale o... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Generel dårlig oplevelse
Generel dårlig oplevelse. Så bliver det ikke bedre af at de behandler deres ansatte dårligt.
Brødrene Price. Foder til grise
Besøg hos brødrene Price i Tivoli: Troede at det ville blive en god oplevelse, men fik noget af en skuffelse. Forretten med laks kom uden dressing. Salaten (kinakål) var gammel og brun i kanterne. Jeg ville ikke engang haft brugt den derhjemme. 155 kr. Derefter sortfodssvin i strimler, hvor nogle af strimlerne var næsten rå. Dertil en sauce, der smagte af salt soya og dertil dårlige pommes frites. De var ellers anbefalede til retten på menukortet. Kr. 250 (mener jeg det var). Aldrig oplevet noget lignende 👎
Skuffende
Vi Bestilte 2 burger menuer til 225 kr stk og det var absolut ikke pengene værd.
Inden i var der 2 stk tomat, en bøf og løg. Der var absolut ingen smag i burgeren.
Det er ikke et sted vi kommer igen.
Ingen interresse fra tjeneren om maden var okay!
Ublu priser for mad som ikke var det værd: 3 kyllingchips og dybbelse” til forret for to personer,et par skiver oksekød med pommes og en rødspætte som ikke havde fået det mindste krydderi men til gengæld var tørstegt.en vand og to sodavand 720kr.
Madforgiftning!
Price er efterhånden blevet … “spild a penge”. Servicen og maden er ikke hvad det har været. Vi var her idag inden vi skulle hører fredagsrock og tænkt vi lige skulle snuppe en hurtig aftensmad. Vi bestilte to tatar og en bajer og gin hass. Vores tjener var flink nok til at lave min drink om. Vi efterspurgte en plads udenfor men blev afvist, da der ikke var flere pladser. Dog kunne vi se at der var flere borde ledige (eftersom der var flere gæster som var færdige med at spise)
Det smagte OK men gid vi ikke spiste der og sparede vores penge. Der var proppet med mennesker så det var hurtigt bestilling også videre igen.
Da vi var færdig gik der ca. 30-45 minutter. Der sad vi heldigvis et andet sted og pludselig blev jeg dårlig. Virkelig dårlig. Jeg har spist tatar MANGE steder men det her sted, alt under kritik! Jeg havde fået MADFORGIFTNING og vi måtte vende snuden hjem ad. Vi spiser der ALDRIG igen.
Maden levede ikke op til omgivelserne
Fin restaurant og venlig betjening. Mennskuffende mad. Dejlig rødspætte dog lidt kedeligt præsenteret og nye DK kartofler tror jeg ikke det var selvom det var hvad de sagde - smagte af ingenting! For dyrt til resultatet
Tre små stjerner for Brdr
Tre beskedne stjerner til Brdr. Price i Tivoli for den søde og imødekommende betjening og de indbydende omgivelser.
Kedelig og uinspirerende gedeostsalat til prisen.
Det kan I gøre bedre, Brdr. “High” Price.
Det man ser på TV, er så lækkert og indbydende. Lidt mere af det, når kameraet er slukket, tak!
Den 4/2 kom vi kl1500 og skulle spise…
Danni honore her og lige til info det var i Herning vi var og spise vh danni
Bdr. Price Tivoli. Meget fin og venlig betjening. En rigtig dårlig Nytårsaften oplevelse med menu og vin. Det gør vi ikke igen.
Nytårsaften.Sådan behandler man ikke råvarer og vin. En meget uheldig oplevelse af såvel menu som vin. Det gør vi ikke igen
God betjening af en ung pige var det…
God betjening af en ung pige var det eneste positive vi fik.
Alle 4 bøffer var seje og stegt med en så hård stegeskorpe, at man havde svært ved at skære en bid.
Brød til forret, måtte vi bede om et nyt sæt, som vi bad om blev lunet inden servering - ellers kunne man ikke skære dem over.
Dette bliver ikke et sted som vi besøger igen..
Kønsløst pålæg og tørt brød
Fik den 16. December 2022 en juleplatte sammen med min mand. Det var SÅ kedeligt! Leverpostej og medister var så kønsløst, havde nærmest ikke set krydderier. And og karry sild var ok. Brød har simpelthen mega tørt, det var tydeligt at det var skåret mange timer i forvejen. Vi er så skuffede og kommer ikke igen øv øv vi havde virkelig andre forventninger, men kan jo læse her, at vi ikke er de eneste.
PS. Betjeningen var i orden!
165kr for en tartelet der er svundet…
165kr for en tartelet der er svundet ind til det halve er simpelthen for dyrt….
Selvom vi har spist hos Brd Price i mange år er det nu tid at prøve noget nyt.
Desværre en skuffende oplevelse.
Desværre en skuffende oplevelse.
Vi havde bord kl 17.45 og var der en 1/2 times tid før. Det regnede, og fordi vi kunne se, at næsten alle pladser var ledige inde i restauranten, bad vi om lov til at komme ind. Det kunne vi ikke få lov til. De var nødt til holde sig skarpt til de bestilte tider ?? Vi overvejede faktisk ikke at komme tilbage.
Rammerne er i grunden meget hyggelige, selvom der er knald på lyset. Vi blev betjent af en ualmindelig sød og charmerende pige - så også her var alt godt.
Vi fik 3 forretter (Jordskokkebisque, carpaccio og lille rørt tartar). Der var ikke noget at klage over her og kan varmt anbefales.
Derudover fik vi 4 hovedretter
- Bøf af dansk kødkvæg
- 2 peberbøffer
- Kartoffel millefeuille med et stykke fisk oven på.
+ 3 x pomfritter
Kødet var sejt og pomfritterne var skuffende og saucerne (pånær bearnaisen) var identitetsløse.
Millefeuillen var god og klart at foretrække i forhold til bøfferne.
Vi fik en af husets billige flaske rødvine, som var som den skulle være, vand (postevand) og 2 øl.
Dette kostede os den nette sum af 2500 kroner (uden dessert og kaffe ).. Dette er den samlede oplevelse desværre ikke værd.
Frygtelig mad
Frygtelig mad - uspiselig kød. Priserne meget høje. Det er en ommer til Bdr. Price. Tror Adam og James burde genbesøge deres restauranter og kvalitet. Ganske skrækkelig mad.
Særlig oplevelse indenfor ubehagelig service 😊😊
Maden i top, service mangelfuld. Personalet var umuligt at kommunikere med ift nogle kritikpunkter. Ubehagelig oplevelse😊😊
Det undrer mig, at Brdr. Price vil lægge navn til det
Vi var to voksne og to børn, som havde forventet at spise dejlig "hjemmelavet" mad hos Brdr. Price.
Vi blev venligt inviteret indenfor og alt tegnede godt, så vi bestilte en børnemenu til 179 kr. Fik en mikroskopisk gang kyllingechips, fisk and chips som skulle serveres med sauce tartare, men kom med ketchup,et glas med små gulerødder, agurkeskiver, en tomat og lidt tynd pesto i bunden, krystalliseret is, som var lovet med jordbær og hvid chokolade, men var med en jordbærsauce og ingen hvid chokolade.
Burgerbøfferne, som vi bestilte til 180 kr var fine med en skive cheddarost til 15 kr.
Tomaterne var umodne.
Vi spiste i rolige omgivelser i et iøvrigt totalt overcrowded Tivoli. Dejligt, men maden var en stor skuffelse. Vi kommer ikke mere.
Vi var 15 personer til forudbestilt…
Vi var 15 personer til forudbestilt menu. Jordskokke suppe - ok men meget smagløs, hovedret bestod af oksekød som var god - men tilbehøret var friture pommes og salat blade fra en pose - desserten var en gammeldags æblekage med købemakroner, meget intetsigende - børnenes kommentar til deres menu var “det smagte ikke af noget - lidt brændt smag” dessert med jordbær sovs fra en flaske.
Virkelig en meget intetsigende oplevelse som ikke bliver gentaget.
Super god oplevelse fra start til slut
Super god oplevelse fra start til slut. Fantastisk dejlig mad og betjening af en fantastisk sød og imødekommende tjener. Eneste minus var en espresso martini der smagte af kold kaffe med en underlig bismag. Årsagen var åbenbart at der ikke blev brugt Khalua, men en anden kaffelikør! Det er en ommer.
Omgivelser, mad og betjening derimod i top. Det kan kun anbefales og vi kommer igen.