Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle spise frokost med vores datter. Vi bliver mødt af en ret arrogant tjener, som ikke vidste særligt meget om menukortet. Vi fik en forret og en hovedret, som lod vente på sig. Vi vent... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tjeneren var meget venlig. Vi bestilte Aperol Spritz og pommefrites + to sodavand. Pommefrites var kartoffellevn og kolde. Vi bestilte endnu engang, denne gang var de varme men stadig levn fra kart... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde Tivoli bare en tolerancetærskel for kvalitet, så var Brdr. Price sendt udenfor murene med et drøn. Vi var et selskab på 9, der fik lov til at vente 1,5 time på maden. Brødet var gammelt og tørt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vores 2 børn havde bestilt bord og glædede os til en hyggelig aften og god mad. Vi bestilte 2 x asparges m/rejer, 1 rejecocktail m/håndpillede rejer" og 1 burrata. Allerede her begyndte vi at tale o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 48

Napisz recenzję

Middags arrangement med koncert

Vi var to par, som havde købt en pakke med middag drikkevarer og koncert til Chris Isaak. vi skulle sidde ude på terrassen, borderne var dækket op direkte på plastikbordet uden dug, stolene mindede om havestole også i plast uden hynder, dog fik vi et tæppe. Vi sad helt op ad glasruden ind mod restauranten, med siden til senen, så vi skulle dreje hovedet af led for lige at få et sidelæns glimt af storskærmen. Der var ellers masser af ledige pladser hvor man havde bedre udsyn, men der var ikke sat varmekanoner op.
Forret med laks var udmærket, hovedret var en stor bastant klump kød, med brøndkarse og noget der lignede tang, på toppen og dertil knuste kartofler, dessert af bær, smagte fint, hvidvin god rødvinen fornuftig.
Da vi var nået til slutningen af vores måltid, kom tjeneren og sagde, at det kunne være der kom et selskab ud inde fra restauranten, og vi skulle endelig sige til hvis de larmede for megt. Ja det kan jeg garantere for de gjorde og de stod helt op til rækværket, så nu kunne vi hverken se eller høre noget, og det hjalp ikke spor at vi klagede til tjeneren, til sidst gik vi, det var ulideligt at sidde der. Det der skulle være en fantastik aften, som vi havde glædet os til, blev den største skuffelse, dårlig standard.

16 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Chevre chaud uden chevre…

Chevre chaud er overskriften på min anmeldelse, her er den triste fortsættelse: En skål med salatblade - ikke helte friske- og nogle tomater OG chevre creme fortrinsvis i bunden af skålen. Jamen Brdr Price, I som hylder fransk gastronomi ved da for pokker, hvordan chevre chaud skal serveres. Det der blev serveret i jeres navn, og må antages at have godkendt, kan I simpelthen ikke være bekendt. Og så lidt om prisen på postevand til 2 Pers 70kr, så er det vand vist betalt. Stjernen pga. de pæne omgivelser Kommer der aldrig mere.

16 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi besøgte restauranten i aftes for…

Vi besøgte restauranten i aftes for første gang i 3 år. Dog blev jeg lidt urolig, da jeg læste de dårlige anmeldelser her før besøget. Jeg har nemlig altid været tilfreds med stedet.
Det er jeg stadig. Vi fik henholdsvis bagt torsk og angus steak. Maden var vidunderlig og betjeningen perfekt. Vi kommer meget gerne igen.

9 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det kan I ikke være bekendt!

Vi var et selskab på 7 personer der havde bestilt bord 22.07 kl 14.

Vi var 2 personer, der valgte fiskefilet til kr 165. Sikke en stor skuffelse ☹️.
Det var hos begge personer 2 små meget tynde fiskefileter, de var SÅ tørre, at enderne bukkede opad. Vi kunne næsten ikke synke disse tørre
fileter, selvom vi kom godt med remoulade og citron på.

Burgerne som andre fik, var ualmindeligt kedelige, uden grøntsager, kun få stegte bløde løg.

Den kvalitet kan en restaurant som jeres - med det ellers gode ry - simpelthen ikke være bekendt.
Desværre er 1 stjerne minimum, ellers var der ikke givet nogen OVERHOVEDET!

Vi håber I strammer op og gør ovenævnte til mere spændende mad for kommende gæster.

Vi valgte ikke at kommentere det på stedet da vi havde gæster med fra USA (pinligt) og
også fordi vi havde fået stedet anbefalet. Det var bare ikke godt nok 👎, kommer der ikke mere.

22 lipca 2024

Ingen Rabat på børnemenu

Var i Tivoli med vores børnebørn, rabat gennem ældresagen 25% på maden, lød som en god deal, da jeg skulle betale regningen, var der ingen rabat på børnemenuen som var en 3 retters menu til 185,- / pr. Barn, iflg. Den mandlige tjener var der tale om et tilbud som så ikke hørte med til aftalen, hvor står det?, søde Svenske tjenere der serverede, men vi har nok besøgt stedet for sidste gang og vælger derfor sikkert et andet sted næste gang.

2 lipca 2024
Oceniono na 2 z 5

Vi spiste i Tivoli og vi var bestemt…

Vi spiste i Tivoli og vi var bestemt ikke begejstret. Maden svarer ikke overens med priser, jævnt dårligt.
Toilet forhold er uhygiejniske taget i betragtning af de høje priser.
Kedelig menu kort.
Vi kommer ikke igen.

28 czerwca 2024

Virkelig ringe

Min mad var træls, kedelig og generalt bare ringe, jeg ga 145 kr for en tartar, 55 kr for 10 pomfritter, og 50kr for en 25cl sodavand.
Det er jo det rene tyveri, havde måske ikke været så utilfreds hvis maden smagte godt, men…. det gjorde det ikke.
Og udover det var personalet virkelig uprofessionelt, de snakkede som om de så ned på os og var sagt lige ud så var de virkelig ligeglade med os.
Toiletforholdene var ringe, ingen toiletpapir, Beskidt toiletbrættet osv.
Generalt bare en virkelig dårlig oplevelse

30 maja 2024

Virkelig dårlig madoplevelse

Virkelig dårlig madoplevelse. Kold rib eye, skilt bearnaise sauce, to ligegyldige Brd.Price burgere, to gange glemt extra bacon på burgere. Dårligste restaurant oplevelse i København i årevis. Kommer ikke retur!

25 maja 2024

Lidt skuffende besøg hos Price i Tivoli

Et hyggeligt besøg i Tivoli og en noget skuffende oplevelse hos Price. Til vores store overraskelse, for både tidligere besøg i Rosenborggade og i Tivoli havde sat forventningerne på et ret højt niveau. Betjeningen var i top - lad os starte med det.
Vi ventede en rum tid....! Meget længe faktisk. Da vi så fik første ret, var det en rodet affære, hvor crustader med torsk og seks østers kom samtidig, selvom crustader var bestilt som appetizer. Østers skulle være kommet sammen med en hønsesalat, der dog lod vente på sig. Crustader smagte glimrende og ligeså østers, men de var serveret så det flydende indhold, marinaderne var løbet ud i skålen. Ikke så heldigt. Da hønsesalaten endelig blev serveret, var smagen en svær skuffelse. Den var syrlige, nærmest sur og havde en ret kraftig smag af citron. I øvrigt serveret på et lidt for hårdt stegt brød og en lidt smagsløs bacon. Slet ikke på niveau med forventningen. Og oplevelsen af at spise sammen blev noget ødelagt fordi køkkenet ikke havde tingene klar på samme tid. Det burde sidde lige i skabet - og det fremstår lidt amatøragtigt. Herefter fik vi tatar. Det var udmærket og godt serveret. Som dessert fik min hustru en rabarbersorbet, der var glimrende. Hertil en rabarbercocktail, der var fuldkommen kønsløs og uinteressant. Langtfra de kr. 125,- værd. Henset til at der var rod i timingen samt, at vi ventede meget længe på maden (hvilket tjeneren - som var god - uopfordret bemærkede) kan vi ikke give mere end to stjerner. Price har tabt os i Tivoli. Vi ser dog frem til at prøve Rosenborggade igen.

4 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Min kone og jeg var der med to…

Min kone og jeg var der med to kinesiske forretningsforbindelser. Blev mødt af meget engageret og beleven tjener i lækre lyse lokaler og fik serveret fantastisk nordisk mad, der gjorde indtryk på os alle. Tak for en vellykket aften.

12 kwietnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Sød betjening

Sød betjening.

Rodet oplevse. Maden blev serveret af tre forskellige tjenere. Maden var ok- men ikke fantastisk.

Vi vælger et andet sted næste gang.

5 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Vi var i Tivoli og ville spise en…

Vi var i Tivoli og ville spise en frokost. Vi valgte (desværre) Brdr. Price. Min kone fik en "rørt tatar"(kr.145,00) - det var lidt svært at finde "tatar" og jeg en cheeseburger (kr 195,00). Den første var kold og blev sendt tilbage. Jeg har haft bedre oplevelser med en cheeseburger fra MD.
Den nye var lunken men bliv spist.

2 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Spis aldrig på denne restaurant

Vi ventede 45 minutter på maden. Havde bordet i 1 1/2 time. Kødet i burgeren var ikke varm. Blev bestilt med bacon, som manglede. Jeg bestilte krabbe til forret. Den havde de ikke. Jeg fik så rejer. Dårlig oplevelse. Ca. 10 Netto agtigte rejer, som jeg selv skulle pille. Der stod ikke “pil selv rejer” i menuen. Vi var 4 og to bestilte vand men der var 4 vand på regningen. 140 kr. vi havde gjort tjeneren opmærksom på, at vi ville have 2 regninger og bestilte derfor meget særskilt i 2 og 2. Men regningen havde slået det hele sammen. Alt i alt Dårlig mad og dårlig betjening.

4 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Kedelige mad og gamle salat der har…

Kedelige mad og gamle salat der har stået i høje temperatura bliver serveret på denne restaurant. Tjener virker ikke til at være til stede og servere andet end man bestiller og tilføjer både brød og vand på regningen som vi aldrig fik. Første og sidste gang. de lever af en gangs kunder "turister

31 marca 2024
Oceniono na 1 z 5

En stjerne er for Grimbergen øl

En stjerne er for Grimbergen øl. Alt andet fra Brd. Prices flæskestegssandwich til risalamande var dybt skuffende. Kamstegen tør, meget lidt rødkål og tre skiver "agurkesalat" indeni. Serveret meget kedeligt, intet pynt.
Dog var de to stykker svær sprøde. Men der var ikke kræset for hverken øjet eller ganen. Risalamanden manglede konsistens og bestod mest af kirsebærsauce og mandler.
Servitricen kom ved en fejl med regningen efter vi havde spist første ret. Og kom med afsluttende regning inden vi selv havde bedt om den. Der mangler simpelthen sans for alle detaljer. Tænker ikke I kan være stolte af alle de dårlige oplevelser fra mange kunder både i år og sidste år.
Vibeke

15 grudnia 2023

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej