Jeg modtog mine varer før jeg modtog mailen, hvori der stod, at de var sendt. Varerne kom dog kun et par dage efter bestilling, så ellers ingen problemer.
Titan Denmark
Bestilte 2 sæt wrist wraps Mandag omkring middagstid, lagerstatus på varen var grøn. Tirsdag morgen blev pakken leveret på arbejde med posten. Hvad mere kan man forlange? Tak for en super handel.
Min andre bestilling, denne gangen kom påsken ikkje i vegen. Og det tok tre dager fra bestilling til pakken var i posten. Kan trygt anbefale andre å bestille herifra. Meget godt fornøgd med servicen :... Zobacz więcej
Jeg må nu indrømme jeg blev slemt skuffet da jeg modtog mit powerlifting lever belt fra titandenmark.dk. Kvaliteten var ekstrem ringe, den var faktisk så ringe at de skruer som var brugt til at skrue... Zobacz więcej
Det dur bare
Der var overhoved ingen problemer. God service og hurtig levering!
Det skal fejres!
Første gang jeg handlede hos titan.
Havde kun hørt godt, men Klaus bekræftede det i allerhøjeste grad.
Ikke sidste gang jeg handler med titan.
Super hjælpsom og kanon service
Skulle bruge en vare der ikke normalt førtes i butikken. Erik fandt den til mig og fik den hjem på ingen tid :)
Mvh. Klaus Bak
Super god service
Bestilte min vare over nettet og fik lynhurtig levering med venlig besked.
klasse virksomhed
snakkede med erik om en størrelse på bænktrøjen jeg skulle have, den viste sig at vætelidt før lille, ringede til ham og han sendte en ny i større størelse med det samme uden omkostninger.
Perfekt service med hurtig ekspedition.
Altid en mulighed for en snak inden man handler.
super service, god vejledning og hurtig fragt :-)
fuldt og aldeles tilfredstillende, kan kun anbefale varmt...
Perfekt hurtig levering, gode produkter.
Perfekt levering uden nogen problemer. Gode priser, venlig service.
Super hurtig service
Alt jeg har købt hos titandenmark.dk har været super kvalitet og jeg har modtaget varen hurtigt. Kort sagt SUPER SERVICE