Zeer goed op de hoogte gehouden wanneer levering. Na 4 dagen bezorgd door fietskoerier. Voorband 4e kwartaal 2022 Maxxis m6102, 100/90/18 TL56H Achterband 2023 (bijbetaling € 9.95) Maxxis m6103,... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima levering. Ik moest 1 van de 2 achterbanden vervangen van een Mercedes CLS. De dealer kon de betreffende band niet leveren van het merk/type. Vervolgens het lokale bandenservice bedrijf ook niet... Zobacz więcej
Niks bestellen!!!! Zogenaamd een track and trace gekregen, bleef alleen staan dat m’n verzending klaar werd gemaakt. Hierna contact gezocht en kon er om logistieke redenen geen banden verzonden w... Zobacz więcej
Ik heb voor Tirendo gekozen omdat ze de beste prijs hadden op het moment van bestellen.. Verder lees ik regelmatig eerst reviews alvorens ik bestel bij een webshop waar ik nog geen ervaring mee... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Tirendo
Napisane przez firmę
Tirendo.nl is uw persoonlijke online specialist voor banden van alle merken en in alle maten. Vind de juiste band voor uw voertuig in het unieke en enorme assortiment – of het nu gaat om een kleine auto, een limousine, een motorfiets of een lichte bestelwagen, u vindt altijd de juiste band tegen een scherpe prijs.
Snelheid is troef bij Tirendo.nl: van het internet direct de weg op. Zelfs in de piekseizoenen in de lente en de herfst zorgt de online bandenspecialist voor een continue beschikbaarheid dankzij een enorme voorraad direct op voorraad.
Tirendo.nl biedt een ongeëvenaard breed assortiment aan banden en auto-accessoires in verschillende productcategorieën, zoals:
- Autobanden,
- Motorbanden,
- Bestelwagenbanden (lichte vrachtwagens),
- Lichtmetalen velgen en stalen velgen,
- Complete wielen (voorgemonteerde banden op velgen)
Als exploitant van Tireno.nl behoort Delticom AG tot de pioniers van de online bandenverkoop, met webshops in meer dan 40 landen. Sinds de millenniumwisseling in 1999/2000 biedt het bedrijf een uitgebreid assortiment banden online aan.
Daarnaast biedt een uitgebreid netwerk van montagepartners klanten de mogelijkheid om hun nieuwe banden tijdens de bestelling direct naar een professionele monteur te laten sturen.
Dane kontaktowe
Pappelallee 78/79, 10437, Berlin, Niemcy
- 0858880173
- service@tirendo.nl
- tirendo.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
zeer vage toestand, niet serieus nemen.
1 geen duidelijke betaal instructies op de site
2 chat daarover reageert niet, na uren
3 na 15 minuten bellen ook niets, dan muziek
4 veel v dergelijke reviews gelezen
5 bestaat tirendo wel?
6 wegwezen.....
Helemaal top
Ik word niet geholpen met de chat noch de telefoon.
Besteld op 02/01/2024 en betaald dezelfde dag met hun referenties, maar de ene keer is het bestelnummer met een B vóór de acht cijfers en de andere keer enkel de acht cijfers.
Ik heb op de betaling de referentie met de B ervoor gebruikt. De dag erna krijg ik een mail dat ik nog niet heb betaald. De chat laat eeuwen op zich wachten evenals de telefoon. Ik kan niet minder dan 1 ster geven, maar ze verdienen geen enkele ster.
Goede prijs kwaliteit verhouding en…
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending.
5 dagen problemen met de betaling en…
5 dagen problemen met de betaling en geen enkele contactmogelijkheden.
Bestelling is eindelijk geplaatst, wij ontvangen 2 facturen voor 1 bestelling, voor boekhoudkundige redenen wens ik graag 1 factuur te bekomen:
-Via de livechat krijg ik na 49minuten wachten antwoord, na éxact 5seconden sluiten zij de chat...
-Via telefoon bijna een uur gewacht "u staat momenteel in de wachtrij op de positie één", geen reactie.
Bestel elders.
Snel levering
Snel besteld en redelijk snel bezorgd
Op 17-10-2023 een bestelling geplaatst…
Op 17-10-2023 een bestelling geplaatst voor 4 banden van Vredestein. Nu inmiddels 30 oktober en nog steeds geen levering plaats gevonden. Afgelopen vrijdag, een mail gekregen dat er een vertraging is opgelopen met de levering. En dan blijft het stil, zonder een tracking en tracing achter te laten. Waardeloos hoe je hier als klant wordt behandeld.
bestelling eenzijdig geannuleerd, in de steek gelaten
1/ afgesproken leveringstermijn wordt zonder overleg of communicatie overschreden; hierdoor kon geplande afspraak voor montage niet doorgaan
2/ vervolgens krijg ik een mail waarin plompverloren fgemeld wordt dat de velgen niet leverbaar zijn en de levering dus maar geannuleerd wordt.
Ik had op zijn minst verwacht dat een alternatief zou worden geboden; nu moet ik het maar zelf uitzoeken. Slechte beurt Tirendo!
Tirendo is niet goedkoper
Bestelprocedue is op zich prima. De toelichting per band, formaat, merk is ook goed. Prijzen zijn niet goedkoper als in Nederland en de levertijd is langer dan in Nederland. Toegevoegde waarde is dus niet aanwezig. Verder prima levering en communicatie.
prima prijs - kwaliteit en supersnelle verzending
super makkelijk banden kiezen op de website met verschillende filters, helemaal top!
Levering niet als verwacht.
Levering niet als verwacht, één dag later.
Geleverde banden zijn niet nieuw! Waarschijnlijk demo.
Datum week 13 2022. Gezien de resten velgenvet lijkt het er op dat deze banden al een keer eerder gemonteerd zijn geweest.
Zeer goed. Bmw k75rt
Zeer goed op de hoogte gehouden wanneer levering.
Na 4 dagen bezorgd door fietskoerier.
Voorband 4e kwartaal 2022 Maxxis m6102, 100/90/18 TL56H
Achterband 2023 (bijbetaling € 9.95)
Maxxis m6103, 130/90/17 TL68H
Bmw k75rt
Heb Pirelli, Avon, Bridgestone Battlax gehad deze band is perfect goed onder alle condities.
Scherpe prijs, snelle levering
Best een scherpe prijs voor de best geteste caravanbanden. Snelle levering naar het opgegeven adres.
snelle afhandeling en prima service en…
snelle afhandeling en prima service en transport!!!!!
Weinig professioneel
Dit bedrijf verkoop (oldtimer) banden via haar website, die ze niet in voorraad heeft, terwijl ze vooraf wel de indruk wekt ze te kunnen leveren. na één week mailen over de bestelling, wordt mede gedeeld dat de banden toch niet in voorraad zijn.
Zeer onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Geen bedrijf om te vertrouwen.
Netjes en snel bezorgd
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.