Timlux Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Twee ramen gekocht via Timlux en deze zelf geplaatst. Bij de levering waren de ramen bij het factuuradres geleverd i.p.v. bij het afleveradres. De bijgeleverde handleiding was in een paar opzichten... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Invulling data via of i.c.m. google functioneerde kennelijk niet goed. Adres was niet compleet (huisnummer) Adresgegevens check na online betaling is kennelijk niet gedaan. Na aanvulling gegev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fijn professioneel bedrijf! Meedenken met het project (remote control op bestaand dakraam + rolgordijn) waardoor ik heel wat kosten heb kunnen besparen. Het rolgordijn was paar weken later leverbaar e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bedrijf Timlux heeft 2x een dakraam geplaatst. Allereerst word er goed gecommuniceerd en duidelijk. De monteur (Arie), is zeer vriendelijk en heeft ons zeer goed en vakkundig geholpen. Alles word net... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Montaż okien

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Timlux is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en raamdecoratie. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

goede en snelle levering

goede en snelle levering. Alleen hadden wij een onderdeel teveel gekregen en van een ander onderdeel een te weinig. we hadden hierover gebeld en het was snel geregeld. de meneer die wij aan de telefoon hadden vonden wij iets minder klant vriendelijk want hij zei niet eens zijn eigen naam en de naam van het bedrijf en hij zei alleen hallo en sprak ons aan met je/jij. verder was alles wel goed en snel geregeld.

24 lutego 2021
Logo Timlux

Odpowiedź od Timlux

Goedemiddag Lisa!
Wij streven naar klanttevredenheid en vandaar dat we dit snel oppakken.
Desbetreffende collega heeft zijn excuses aangeboden. De lijn werd onderbroken en omdat hij niks hoorde riep die nogmaals. Wij tutoyeren over onze gehele platform, dit is een bedrijfs-policy en zal er dus aan de lijn ook met je/jij worden gesproken.

Super fijn in contact

Super fijn in contact, snel én goede kwaliteit. Drie belangrijke pilaren voor een goede dienst.

23 lutego 2021
Logo Timlux

Odpowiedź od Timlux

Wij danken je voor de mooie woorden! We doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Nogmaals bedankt!

ZEER Tevreden

ZEER Tevreden !
Goeie contact gehad over hoe en wat,
Geholpen met het uitkiezen ! En eerlijk advies gegeven,
Snelle en zeer mooie resultaat,
Ik raad het zeker iedereen aan !

24 stycznia 2021

Aannemer is fan!

Wij doen als aannemersbedrijf vaak zaken met Timlux. Het zijn jongens die verstand hebben van daglicht oplossingen.
Ze schakelen snel als het moet en hebben goed materiaal voor een betaalbare prijs.
Goed dat we ze hebben leren kennen!

11 stycznia 2021
Oceniono na 4 z 5

Past perfect op ons fakro dakraam

Past perfect op ons fakro dakraam. Even de tijd nemen om het op te hangen, maar is goed te doen (ook voor de niet ervaren klussers onder ons). Geen spijt van de aankoop!

9 sierpnia 2020

Topper

Voor de aankoop een goede info gekregen betreffende mijn probleem.
Snelle en correcte met van product.
Goede handleiding om zelf te plaatsen.
Zeer tevreden met deze aankoop.

9 sierpnia 2020

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej