Timetowatch er et rigtigt godt sted at købe og sælge ure. Ejeren er super kompetent, med nok Danmarks bedste kendskab til ure generelt. Alt i alt en fornøjelse at handle med Timetowatch.
Købte tilbage i Oktober måned 2024 et ur hos Mads. Havde god kommunikation angående uret indtil det var købt og modtaget. Herefter følte jeg mig i den grad nedprioriteret da mit ur kun kostede 19.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mikkel og Mads er begge super kompetente, de har en bred og enorm stor viden omkring ure. Mekanikken, modellerne, og ikke mindst historierne. Jeg har fået vurderet flere ure, samt fået renover... Zobacz więcej
Kæmpe anbefaling af Timetowatch! Jeg har handlet flere gange med både Mads og Mikkel og de er begge super professionelle med en kæmpe viden omkring. Jeg handlede i deres butik i Aarhus centrum, hvor d... Zobacz więcej
Guldsmedgade 27, 8000, Aarhus C, Dania
- info@timetowatch.dk
- timetowatch.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
God og professionel service
Købte et Panerai af Mads G. og der var god kommunikation via e-mail. Hurtig levering og ingen problemer. Er meget tilfreds med forløbet og er selvfølgelig meget tilfreds med købet :-)
Kan helt klart anbefale Timetowatch og jeg vender bestemt tilbage efter et nyt brugt ur.
Hurtig leverance og 100% ærlig virksomhed.
Jeg har været i dialog med Mads, pr. telefon og mail de sidste 14 dages tid og vi har kommunikeret frem og tilbage angående et Rolex Oyster.
Mads er yders hjælpsom og til at snakke med og efter at han havde modtaget min indbetaling, modtog jeg uret pr. post fra Århus til København 3 dage efter.
Uret er som jeg havde set det på billederne og jeg er meget glad og tilfreds for mit første Rolex Vintage. Mads virker som en ærlig og reel ejer af timetowatch, så der er intet at være nervøs for.
Når jeg skal handle Rolex næste gang, så bliver det i samarbejde med Timetowatch.
mvh. Allan Jensen, København.
Jeg har kun rosende ord at skrive om Timetowatch, en helt speciel service og tak for stor hjælp begge gange jeg har handlet med dem, bestemt ikke sidste gang.
Trykhed efter en telefon samtale.
Har som 65 årig lige købt mit første Rolex ur et nyt sub 116613LN. Jeg var noget betænkelig ved at skulle bruge så mange penge på et ur.Tanken gik meget på om man nu bliver snydt er uret ægte ja der var mange spørgsmål men efter at have talt med Mads et par gange blev jeg mere og mere tryk. jeg blev så tryk at jeg også købte et Omega P.O. Call. 9300 Kan varmt anbefale at handle med TimeTo Watch. Det bliver ikke sidste gang jeg gør det. M.V.H. Poul Jakobsen Horsens.
Meget hjælpsom og professionel
Jeg har været i kontakt med Mads i et par uger over mail. Han har været meget hjælpsom og har vejledt mig rigtig professionelt med mit ur køb. Jeg overførte beløbet via en bank overførsel og dagen efter sendte Mads uret fra Århus til København.
Jeg modtog uret i går og er fuldt ud tilfreds.
Jeg kan kun varmt anbefale at handle og få vejledning ved Timerowatch.
Proffesionel og hjælpende
Mads, som er ejeren af timetowatch.dk, har været utrolig hjælpende igennem hele processen af mit køb af ur hos ham. Desuden er det nogen gode priser og jeg modtog mit ur overraskende hurtigt.
Professionel, reel og pålidelig urhandler.
Var lidt nervøs ved at købe et så dyrt ur over nettet, men Mads har været meget hjælpsom til at svare på alle spørgsmål, været tålmodig og taget sig tid til at vejlede mig hele vejen igennem processen.
Mht. leveringen, så tog det en enkelt dag, så det var også helt perfekt.
Jeg vil absolut ikke tøve med at handle hos ham igen en anden gang.
Vidende, ærlig og reel !
Jeg kan absolut anbefale, at handle hos Mads - jeg kan ikke komme på en brugturshandler, der er mere vidende omkring f.eks. AP eller Rolex, end ham.
Jeg vil uden forbehold anbefale ham !
Meget pålidelig online ur-shop
Jeg har haft en rigtig god købs oplevelse hos timetowatch.dk. De er fagligt dygtige, informative i købsprocessen og yder en top-service. Jeg er meget glad for handlen og mit nye ur. Tøv ikke med at handle, hvis du finder dit drømme ur der.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.