Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Heb een tiekkie gestuurd. Tiekkie is betaald maar niks op mijn.rekenjng ontvangen. Contact opgenomen met tiekkie maar ben nog steeds aan het wachten op een antwoord. Klantvriendelijk en... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Niet eens 1 ster verdienen ze, verdienen genoeg daar bij tikkie, maar een storing verhelpen kunnen ze niet eens!! Vanaf ochtend nog steeds een storing

Oceniono na 2 z 5

De laatste tijd steeds problemen met terug betalingen van deals. Als je het formulier invult om het te laten bekijken waarom de terugbetaling niet lukt krijg je het als je mazzel hebt binnen 14 dagen... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ik gebruik tikkie deals nu sinds eind november 2025. Maar merk toch dat er iets niet klopt. Bij het scannen van de bon (lees gladde bon, zonder randjes, prima leesbaar en in goed licht genomen) zegt d... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Verkeerde info

Er staat dat de actie nog loopt maar als je dan dus de bon scand dan ben je blijkbaar ineens te laat, zou in het vervolg wel aangeven mogen worden

23 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wat een topservice! Door mijn eigen onoplettendheid stond ik met een lege telefoon en kon ik mijn statiegeld via Tikkie niet innen. Gelukkig werd ik fantastisch geholpen door Samira van de Tikkie helpdesk. Ze dacht mee, bleef vriendelijk en zorgde ervoor dat ik het statiegeld alsnog kon bijschrijven. Echt super bedankt, Samira! Je hebt mijn dag gered 🙏👏

28 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik heb een ernstige klacht over de…

Ik heb een ernstige klacht over de Tikkie-dienst van ABN AMRO. In april 2024 heb ik een betaling van €640,00 overgemaakt via Tikkie, maar één van de betalingen is zonder mijn toestemming teruggestort naar een tussenrekening. Ondanks herhaalde pogingen om contact op te nemen via WhatsApp en via Tikkie zelf, heb ik geen oplossing ontvangen en is mijn geld nog steeds niet teruggestort. De communicatie is frustrerend en onduidelijk. Ik heb nu een klacht ingediend bij ABN AMRO, maar ben teleurgesteld in de slechte klantenservice. Als dit probleem niet snel wordt opgelost, zal ik juridische stappen overwegen. Ik kan deze service helaas niet aanbevelen

24 kwietnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Tikkie bedenkt smoesjes om niet uit te betalen

Tikkie cashback wordt niet uitbetaald omdat er "een screenshot zou zijn gebruikt" in plaats van de fysieke originele bon.
Dat is niet waar! Tikkie laat hier ook geen enkel bewijs van zien.
Ik heb gewoon een foto gemaakt van de originele papieren kassabon, direct in de winkel. Ook heb ik via het claimformulier en via WhatsApp opnieuw foto's van de kassabon naar Tikkie gestuurd, maar Tikkie reageert niet meer...
Mijn ervaring is dus dat Tikkie onbetrouwbaar is!
-----
Update 15 april 2025:
Inmiddels heeft Tikkie mij (na het posten van deze review) ook nog vals beschuldigd van fraude en is mijn Tikkie registratie eenzijdig door hen geblokkeerd.
Op mijn opmerking, dat ik het merkwaardig vind dat Faouzi (medewerker bij de klantenservice van Tikkie) kennelijk niets kan laten zien om het onjuiste standpunt van Tikkie mee te onderbouwen (hoezo fraude?; ik beschik gewoon over de kassabon!), heeft hij als volgt gereageerd:
"Daarnaast kunnen wij niet foto's uit interne systemen delen. Maar als je zelf het formulier hebt ingevuld voor de cashback actie zou ook bekend moeten zijn welke foto er is gebruikt.".
Kennelijk past iemand vals beschuldigen van fraude, zonder hoor en wederhoor en zonder begin van bewijs, binnen het beleid van Tikkie.
Wat een enge club... Wees gewaarschuwd!

15 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Naam matcht met eerste naam op bankrekening, de man dus!

Beste Tikkie-team, weten jullie dat je als vrouwengroep een andere Tikkie-ervaring hebt dan als mannengroep? Als ik tikkies krijg van een groep vrouwen, wordt de naam van de eerste CJ genoemd. En de banken (ook ABn AMRO!) zet automatsich de man altijd als eerste bij een en/of rekening. Ik ben dus met een groep vrouwen die samen iets betalen, veel tijd kwijt aan het achterhalen wie in godsnaam allemaal horen bij de namen die mij betalen. Heel veel gedoe en ook super ackward "Ik heb al betaald'. "Oh maar heet jou man dan misschien Jansen?". Dit gaat over een wat grotere vrouwengroep, waarbij ik de partners niet per se ken. Elke keer als me dit weer overkomt, voelt het alsof ik een stap terug gedaan heb in de tijd. Ik wordt hier zoooo moe van. En we vinden het zo normaal, dat we dit niet eens als feedback geven, dus denk niet dat niet meer mensen (ja, ook mannen) hier last van hebben.

23 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Geld is overgemaakt maar niks op de…

Geld is overgemaakt maar niks op de rekening ontvangen! Als je contact zoekt bij Tikkie wordt je steeds door verbonden. Schandalig dat ze zo geld afhandig maken van de gewone burger! Iemand een idee hoe ik dit kan aanvechten. Heb al het bewijs op mijn telefoon staan!

18 lutego 2025

Cashback mislukt - slechte service

Waardeloze klantenservice. Na het niet kunnen registreren van de digitale bon via klantenservice afgesproken een nieuwe bon uit te laten printen. Vervolgens meld diezelfde klantenservice dat de bon origineel moet staan en dat ze niks kunnen doen. Idioot gewoon!

We leven in een digitale wereld en dan heb je nog steeds zo’n incompetent systeem welke alleen ‘originele bonnen’ accepteert.

29 stycznia 2025

Geen reactie bij problemen

Product gekocht voor Cashback actie, meteen na betalen bon proberen te scannen en app zegt heletijd dat de bon al een keer is ingediend, wat dus niet mogelijk is.

Staat er dat je mail.moet sturen, nou na 2 weken geen reactie en extra mail nog steeds geen reactie

1 stycznia 2025

Cashbacks werken niet

Voor het eerst geprobeerd een cashback te krijgen, precies een deelnemend product gekocht bij een deelnemende winkel, kassabon zorgvuldig bewaard en een nette goedleesbare scan gemaakt. Maar wordt zonder reden afgekeurd. Enige contactmogelijkheid is een waardeloze chatbot. Je kunt het via een apart formulier nog uploaden, maar dat kan weken duren.

12 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Contact pagina heeft geen contactgegevens!

Op de contact pagina staan geen contactgegevens en de mensen achter Tikkie zijn dus niet eens te bereiken.

Heb een heel specifieke vraag die ik wel stellen (die NIET in de FAQ staat), maar kan ik dus nergens doen.
Echt heel dom dit.

28 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Als je geld niet ontvangt is Tikkie niet bereikbaar

Geld van Tikkie niet ontvangen. Abn verwijst door naar hun eigen dochter onderneming want dat kunnen ze zend niet en Tikkie reageert niet op mail ( email adres van de Abn gekregen) en ook na niieue contact kan Abn niets en Tikkie is verder niet bereikbaar en/ of reageert niet. Echt schandalig dat dit kan voor een organisatie die ook nog toezicht van de Nederlandse Bank valt !!! Dus tip : NOOIT TIKKIE GEBRUIKEN !!!! Ze zetten nl geld op hun tussenrekening en leven van de rente van jouw geld !

9 listopada 2024

Cashback actie PerfectTed

Meegedaan aan cashback actie PerfectTed Healthy Energy. Blikje gekocht in winkel, bon ingescand maar doet het niet. Tikkie gecontact. Het blikje was bij de AH zonder actie, aanbieding o.i.d. EUR 0,75 ct excl. statiegeld. Dit blijkt ook uit de kassabon. Toch krijg ik geen geld terug, omdat het blikje goedkoper was dan dat het blijkbaar zou moeten kosten (EUR 1,75). Ik voldoe dus in het geheel aan de actievw, maar toch geen uitbetaling (uitbetaling van EUR 0,75 ct had ik ook prima gevonden). Nu zit ik met blikjes die ik anders nooit had gekocht om te proberen. Als het blikje een bepaalde prijs had moeten hebben, had dat bij de cashback actie moeten staan. Als je je voorwaarden niet goed op orde hebt, kan de klant daar niet de dupe van zijn en moet je je verlies nemen en ervan leren voor de volgende keer.

9 września 2024

Misleidende deals!

Waardeloos. Bij de cashback deals, is het telkens dat bij het uploaden van de kassabon, de deal ineens voorbij is / dat je niet meer mee kan doen. Dit terwijl de actie nog wel gewoon open staat. Ik vind dit echt misleiding. Ik koop het product vanwege de deal / cashback. Dit is niet eenmalig, maar dit is me nu al een aantal keren gebeurd. Ik ben er klaar mee en wil waarschuwen om hier niet aan deel te nemen.

17 sierpnia 2024
Oceniono na 2 z 5

De laatste tijd steeds problemen met…

De laatste tijd steeds problemen met terug betalingen van deals.
Als je het formulier invult om het te laten bekijken waarom de terugbetaling niet lukt krijg je het als je mazzel hebt binnen 14 dagen of niet maar daar komt geen communicatie over.

14 czerwca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej