Tidningskungen Recenzje

14 496
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Det gick lätt att hitta bland Tidningskungens kategorier vilka tidningar de har. Det gick smidigt att göra en beställning på en tidning som man vill skicka som gåva till någon.

Oceniono na 4 z 5

I särklass största fördelen är att man köper ett önskat antal tidningar, och slipper allt elände med att avsluta en prenumeration. Tiden till första nummer är ibland lite lång.

Oceniono na 5 z 5

16/8 -26 Hej Fick presentkort på födelsedagen och använde detta nu. Det gick smidigt och bra utan problem.👍😀 Nu hoppas jag att jag får tidningarna problemfritt också. MVH. Mona Touray🍃🌸

Oceniono na 5 z 5

Jag får frågan om jag är nöjd eller inte direkt efter min beställning, men det kan jag ju inte veta förrän jag ser att tidningarna jag beställt abonnemang på levereras som de ska. Eller hur?

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z czasopismami
  2. Księgarnia z komiksami
  3. Sprzedaż internetowa
  4. Usługa streamowania filmów
  5. Kolportaż gazet
  6. Kiosk z prasą

O Tidningskungen

Napisane przez firmę

Vi har sålt tidningar på nätet sedan 2006.
Vill du också köpa tidningar på nätet erbjuder Tidningskungen.se Sveriges bredaste utbud av prenumerationer. Alla prenumerationer avslutas automatiskt, säljs till kampanjpris och porto ingår alltid. Du behöver alltså aldrig säga upp en prenumeration om du önskar det, det sker automatiskt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

(14 496)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1389

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ingen överraskning för mottagaren av gåvan

Jag köpte en prenumeration som present/gåva. Personen som skulle få det fick ett mejl om detta så överraskningen förstördes på födelsedagen.

4 sierpnia 2026

Hej Lars,

Oj vad tråkigt att höra! Men det låter märkligt också! Vi samlar i regel inte in mottagarens mejladress på vår hemsida. Skickades mejlet verkligen från oss på Tidningskungen? Om mottagaren haft en prenumeration sedan tidigare hos förlaget så kan det vara så att de har skickat ut detta genom sitt eget system.

Tyvärr känner inte förlaget av om det är en födelsedagspresent som inte får röjas så just det här problemet är säkert svårt för dem att komma runt, men jag förstår verkligen att det kändes tråkigt så klart.

För att ta en omväg kring problemet kan man antingen köpa ett presentkort till mottagaren istället, eller vänta med att lägga prenumerationsbeställningen till precis innan födelsedagen så att förlaget inte hinner skicka något mejl till mottagaren (förutsatt att de har mejladressen sparad sedan tidigare) som röjer överraskningen.

Hoppas att mottagaren ändå blev nöjd med sin fina present.

Allt gott!

Oceniono na 3 z 5

Omdömen innan leverans

Kan inte sätta omdöme bara genom att beställa en vara har ju inte fått varan ännu

30 lipca 2026

Odpowiedź od Tidningskungen

Hej, tack för din feedback och tack för din beställning. 🌸

VI förstår!

Vi värderar våra kunders upplevelser med beställningsprocessen på sajten. Då det inte är vi som levererar tidningen handlar omdömet mer om hur enkelt du upplevde att det var att navigera, beställa och betala på siten. Ett omdöme här på Trustpilot, positivt som negativt kan därmed hjälpa oss att utvecklas och bli bättre på det vi gör i framtiden.

Uppstartstiden som står angiven i din orderbekräftelse baseras på hanteringsprocessen fram tills att ni mottagit er första tidning. Detta innefattar hanteringen utav ordern hos oss, sedan hantering samt registrering hos förlaget som planerar sina utskick och justerar volym inför tryck.

Vi hoppas att du ska bli nöjd med din tidning när prenumerationen startar upp. 😊

Allt gott!

Smidigt

Jag ville ha denna sudoku tidning och då min mataffär slutat att ha den så insåg jag att köpa den hos er var ett bra alternativ. Den kommer i brevlådan utan besvär . Tack.

28 lipca 2026

Odpowiedź od Tidningskungen

Hej, tack för din feedback och tack för din beställning. Vad roligt att höra. 😀 Allt gott ✨🌼

Smidigt

Lätt att hitta och välja det jag var ute efter. Smidigt också att kunna välja att ge bort en prenumeration.

29 lipca 2026

😀🙌🌸

Oceniono na 2 z 5

Jag vill betala med Swish utan att ni…

Jag vill betala med Swish utan att ni ska blanda i Klarna ….
Hur svårt gör ni det för en kund

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od Tidningskungen

Hej, tack för din feedback och tack för din beställning. Vi förstår! Klarna är vår "kassa" där kund kan identifiera sig. Vi förstår att Klarna är inte för alla men vi är nöjda med den. Allt gott 🙂🌸

Enkelt och säkert

Det är enkelt att göra en beställning, säkert att betala och smidigt med automatisk uppsägning efter bestämt antal nummer.

1 sierpnia 2026

🙂🙌🌸

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej