Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hadde en helt topp opplevelse, flotte artister og show. Karakteren som spilte Michael Jackson var helt konge. De øvrige artistene fylte ut hele forestillingen, anbefales på det varmeste. Enkel forhånd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Dette var en fantastisk opplevelse av en kjent historie og kjent musikk. Sceneshowet var også en opplevelse i seg selv. Historien ble framført av fantastiske sangere og med en blanding av alvor og hum... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vår målsetning i Ticmate.no er å bli den ledende aktøren på salg av billetter til internationale arrangementer i Europa. Vi vil være best på å informerer deg om hvert enkelt produkt, og gjøre det enklest mulig for deg å booke dine billetter når du f.eks vil se en musical, et show, få med deg attraksjoner eller gå på en fotballkamp når du skal ut å reise. Vi har en bred og lang erfaring i branchen; for deg som er arrangør betyr det at vi i stand til å hjelpe med å finne et helt nytt publikum.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Bestilte i god tid før vi reiste

Bestilte i god tid før vi reiste. For å sikre oss noen av de viktige attraksjonene i London (vår første gang der). Og var veldig enkelt - kunne bytte dag og tid på arrangementene slik jeg ønsker inntil 5 dager før vi skulle.
Vi ble møtt med god hjelp og service når vi kom - og ble godt ivaretatt på alle arrangementer!
Anbefales!

27 lutego 2026

Kjempefin tur!

Vi hadde en kjempefin tur til Warner Bros Studio «The making of Harry Potter». Vi ble møtt av hyggelig betjening da vi kom til oppmøtested og ble trygt fraktet med buss både til og fra studio. Vi var litt sent ute med å bestille, så var redde bi ikke skulle komme oss da de var utsolgt flere steder, men fant heldigvis billetter (faktisk, de billigste) på denne nettsiden. Veldig fornøyde med hele opplevelsen :-)

2 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

ANBEFALES IKKE

De krevde betaling, men gjorde ikke det de selv skulle. Da vi ankom restauranten var det ikke booket bord til oss og vi måtte sitte i en gang siden Tickmate ikke hadde reservert som de skulle. Prisene i restauranten var i tillegg betydelig billigere enn det tickmate sendte faktura på. ANBEFALES IKKE - bestill/book heller direkte hos restaurant eller opplevelsessted. For Tickmate GJØR DET IKKE.

Men full betaling skal de ha !! For en tjeneste de ikke leverer.

13 września 2019

Hej Charlotte

Jeg beklager jeres dårlige oplevelse i London. Jeg har kigget på hvad der er sket.
Vores kundeservice ringede og lagde en besked på din telefonsvare1 d. 1-2 dage før det planlagte arrangement, hvor vi oplyste at jeres tid kl. 15:00 var ændret til 17:30 og bad jer vende tilbage med bekræftelse via email. Jeg må gå ud fra i så ikke har hørt denne telefonbesked.

Igen, jeg beklager misforståelsen og håber i havde en god tur til London trods alt.

Med venlig hilsen
Camilla, LondonBilletter

Oceniono na 5 z 5

Ticmate works, with great customer service

In contrast to basically every other site i've tried ordering football tickets from, ticmate just works. When the tottenham v crystal palace match was cancelled, they refunded the entire sum automatically, and my experience purchasing tickets for our back-up match was no problem either. Will definitely use ticmate next time

1 marca 2019

Hi Simen

Thank you very much for your review. We really appriciate hearing from our customers. We are very happy you had a great experience with us and that it worked out well with a alternative match!

We are happy to welcome you back!

Best regards
Camilla, Ticmate

Oceniono na 5 z 5

Billetter Madam Tussauds og London Eye.

Bestilte billetter til Madam Tussauds og London Eye. Sparte 40 prosent med å bestille de på nettet. Fikk billettene på e-mail med en gang jeg hadde bet. Printet de ut , gikk rett til en billett maskin på Madam Tussauds tastet inn koden og fikk ut billetter som gjaldt også på London Eye. Obs : Du må først gå på M.T. før du får billetten til London Eye!! Det hele fungerte veldig greit!! Takk Ticmate.

16 grudnia 2018

Hej Elin

Hvor er det bare godt at høre! :)

Mange hilsner
Kathrine
Ticmate.no

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej