Vi blev nöjda med vår soffa. Färgen var dock inte som på bilden men vi förstår sånt kan vara svårt. Det blev ändå bra. Leveransen blev snabbare än förväntat och det är trevligt.
Reakcja na opinię
Beställt vitrinskåp som skickades från Göteborg och kom fram som den skulle till bästa pris som jag kunde hitta över nätet och i affärer!
Reakcja na opinię
Vi är så nöjda efter vårt besök och köp hos Tibergs möbler i Göteborg. Vi fick en fantastisk säljare Lena Hallberg som hjälpte oss med våra frågor och funderingar. Lenas fantastiska kompetens om möble... Zobacz więcej
Vi har inrett ett hus i fjällen på 93m2 och köpt merparten av möblerna hos Tibergs under perioden april till oktober 2022. Vi har fått suverän service i de olika valen, förslag på alternativa lösni... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Tibergs Möbler hittar du ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredning för hela hemmet. Vi erbjuder allt från soffor, sängar och matbord till förvaring och belysning – alltid med fokus på kvalitet, design och funktion. Vår ambition är att göra det enkelt för dig att skapa ett hem som känns personligt, genomtänkt och hållbart över tid, oavsett om du söker en enstaka möbel eller vill inreda ett helt rum.
Tibergs Möbler har funnits på Bangatan 19 i Majorna, Göteborg sedan 1923 och är idag stolta över att leverera möbler till kunder i hela Sverige. I vår butik, som sträcker sig över 3 000 m² fördelat på fem våningar, hittar du ett brett utbud av möbler och inredning – från sängar och soffor till förvaringslösningar och matgrupper.
Vi samarbetar med välkända varumärken inom möbler och inredning, såsom Sits, Hilding, Rowico Home och Stolab. Med vårt breda sortiment kan du enkelt hitta rätt stil – från modern och skandinavisk design till mer klassiska uttryck. Flera av våra soffor och sängar kan dessutom anpassas efter dina behov, där du själv väljer modell, tyg, färg och detaljer.
Du kan handla hos oss både online och i vår butik i Göteborg, där vi erbjuder personlig service och rådgivning. Vi vet att det kan vara svårt att välja rätt möbler, och finns därför här för att guida dig – från materialval till planering av hela rum.
Vi strävar efter att erbjuda en smidig köpupplevelse, trygg leverans och möbler som håller över tid. Besök oss i Göteborg eller handla enkelt online på tibergsmobler.se – vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt möbler för ditt hem.
Napisane przez firmę
Bangatan 19, 414 63, Göteborg, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Mycket fina och stilrena produkter av god kvalitet!

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Bra leverans i bra tid! Hade en fråga om möbel och kundtjänst svarade snabbt.

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Bänken som jag förväntade, men tog tid innan leveransen (2 mån länge)

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Tyget till fåtöljen såg ut som webben, det blev så fint som jag hoppades på! Och bra service, inte minst vid leverans.

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Två olika tider för leverans. Tackade nej till en lunch pga ändrad tid först dagen innan beräknad lev. Hjulen ej med vid leverans av bord. Resa 2 mil tur och retur till ombud.

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Lite problem med leveransen, men det ordnade sig efter kontakt.

Snabbt och enkelt!
Svarade snabbt på alla mina frågor!
Bra bemötande

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Jättefin service och smidiga leveranser. Två hyllplan till Stringbokhyllan var trasiga i leveransen men det skickades snabbt nya.

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Svårt att få personligt kontakt och det medför osäkerhet vid beställning av varor.

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Bra service och urval av möbler Lätt att hämta dina beställda möbler vid deras lager

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Mycket hjälpsam personal när jag ringde, fick klar och tydlig information om leverans. Fin vara, välpackad och snabb leverans!
Mycket nöjd med allt!

Odpowiedź od Tibergs Möbler
Snabba svar vid frågor och bra tips om hantering/ vård av köpt produkt.