Tibbaa

Informacje dotyczące firmy

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia
  2. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Tibbaa is a ticketing company. We've created a large eco-system around ticketing. This so it's more attractive for promoters to sell tickets via tibbaa.

Dane kontaktowe

Oplichters Schamers

Op lichters

Proberen geld van creditcard af te schrijven maar ik had niks bij hun gekocht ik wil dat jullie stoppen en dat jullie nooit meer mensen ga oplichten stelletjes op lichters wonen in een rijk land. Nu begrijp ik dat er zo veel geld er is. Kom dat jullie allemaal mensen oplicht en geld steelt en jullie de grootste

Scammers

Trying to write off money from credit card but I didn't buy anything from them I want you to stop and never scam people again bunch of scammers live in a rich country. Now I understand that there is so much money. Come on you all scam people and steal money and you are the biggest

22 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Geen tickets meer bestellen via Tibbaa

Dit bericht is zojuist verstuurd aan evenmenten waar nog tickets in de verkoop zijn
Geachte relatie,
Helaas moeten wij u mededelen dat Tibbaa financieel in zwaar weer terecht is gekomen.
Gebleken is dat ook bij ons de Corona periode er zwaar heeft ingehakt. Een recent reddingsplan en de nodige reorganisaties hebben helaas niet geleid tot het gehoopte resultaat. Hierdoor zijn wij genoodzaakt uw ticketverkoop te stoppen om verdere schade te beperken. De verkoop zullen wij per omgaande dan ook uitzetten. Gelieve de ticketverkoop bij een andere aanbieder onder te brengen.

Een praktische mail over het downloaden van tickets, ticketkoperdata en facturen zal later deze week vanuit het supportteam worden verstuurd.

Het spijt ons zeer deze vervelende boodschap te moeten verkondigen.

Directie Tibbaa

13 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Top service!

Tibbaa Ticketing heeft een uitstekende gebruikerservaring geboden door hun intuïtieve platform, waardoor het verkopen van tickets een moeiteloos proces was. Het bedrijf heeft indruk gemaakt met hun transparantie en efficiënte klantenservice, waarbij vragen of problemen snel werden opgelost. Bovendien hebben ze een naadloze scanprocedure mogelijk gemaakt middels hun gratis applicatie, wat resulteerde in een soepele en probleemloze ervaring voor onze bezoekers.

12 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Geen ticket ontvangen & geen reactie op emails!

In september heb ik kaartjes gekocht voor een evenement via tibbaa. Betaald met PayPal geld ook afgeschreven.
Ik heb echter geen tickets ontvangen.
Heb al 6 keer gemaild (begonnen in november feest is aankomende maart) naar tibbaa support met alle info in de email inclusief mijn bewijs van betaling maar krijg geen reactie.
Geprobeerd te bellen dit gaat ook niet dan word je gewoon doorverwezen naar de email.

1 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Als ik geen ster kon geven, had ik dat gedaan!

Als ik geen ster kon geven, had ik dat gedaan. Ik heb 1,5 jaar geleden groepstickets gekocht voor Loudlive, dat vervolgens zelf door de organisatie is gecanceld. Na meerdere smoesjes over ‘de refund komt eraan’, heb ik nog steeds mijn aankoopbedrag niet retour gekregen! Wat een fraudeurs in dit bedrijf!

24 lipca 2023
Oceniono na 1 z 5

Don't buy from this ticket selling agency

The worse ticket selling agency. Be aware of buying from Tibbaa. I bought a ticket for an event happening on November 13th, with the option 'Service Plus,' which explicitly states that it can be cancelled (this service is exactly meant for people who want to be safe, who want to buy a ticket and have the option to cancel, if needed). Because I have corona and obviously can't attend the event, I tried to cancel my ticket by contacting Tibbaa's customer care several times, spending hours and hours on this little matter. I tried to apply my rights as a buyer, rights that are also explained on their website but are not considered, apparently. The response I got from Tibbaa's customer service was always a 'niet mogelijk - not possible' because Corona is considered a natural disaster and they won't cancel in case of natural disasters... Anyway, I tried in any possible way to get a refund, which, of course, didn't work. Since they have zero tolerance for their customers, my suggestion to you:
1. Don't buy through this reseller
2. If you really can't do differently, don't spend money on extra options like their 'service plus ticket' which is the biggest lie
3. Don't bother contacting their customer service because they won't help, and you won't be helped

My 1-star review is even too high for such a miserable service...

11 listopada 2021
Oceniono na 1 z 5

Beloofde refundoptie nooit gekregen.

Via tibbaa tickets gekregen voor een event op 12 augustus. Wegens covid ging dit niet door en er werd mij op 18 september beloofd dat ik binnen een week een nieuwe mail zou krijgen met een nieuwe datum OF een refundmogelijkheid. De beloofde mail heb ik nooit ontvangen en nu, bijna 2 maanden later, na meerdere mails verstuurd te hebben, is er nog steeds geen antwoord. Erg teleurstellend. Wil graag mijn geld terug.

30 października 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej