Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales
Reakcja na opinię
Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊
Reakcja na opinię
Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.
Tigervej 12, 7700, Thisted, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Super betjening og så tog det ikke andet end 30 min at få skiftet skærm så er det lidt lige som om jeg har fået en helt ny mobil efter at have fået ny skærm på. Er sikker på jeg kommer igen hvis uheldet er ude. TAK

Odpowiedź od ThyRep.dk
Venlig service. Reparerer gerne ved reklamationer

Kanon god service☺️
Jeg kan anbefale dem til enhver tid!
Fik først skiftet glas og panserglas. Den kom til at trykke nogen gange af sig selv. Efter 3-4 ugers tid kom jeg igen med problemet og selvom der var et par ridser i panserglasset og så lang tid siden, fik jeg både nyt glas og panserglas. Og så endda gratis!
Update: efter verdens mindste fald er der nu kommet noget pink og sort i bunden af skærmen og den trykker på alt muligt. Måske skærmen ikke var helt så god som først antaget. ØV.

Odpowiedź od ThyRep.dk
the service was great!! Quick and reliable! Thank you also for helping us setting up the phone which was super nice!

Odpowiedź od ThyRep.dk
De er meget søde og effektive der inde. Kan klart anbefales! :)

Odpowiedź od ThyRep.dk
Nikolaj var super hurtigt og grundig. Fuldt tilfreds

Odpowiedź od ThyRep.dk
Har handlet ved Thy Rep flere gange. De har godt tilbehør til mobilen, hurtigt skærmskift og der er altid god og hurtig service! 10/10 herfra

Odpowiedź od ThyRep.dk
Har købt min nye mobil hos thyrep, mega lækker service og god pris!😍

Odpowiedź od ThyRep.dk
Altid en yderst fantastisk, professionel og hurtig service. Mine varmeste anbefalinger til ThyRep.

Odpowiedź od ThyRep.dk
Jeg var i Thyrep i Aarhus. Min mobil kunne ikke holde strøm. Jeg blev modtaget af en imødekommende og flink ung mand, som hurtigt konstaterede, at batteriet var nedslidt. Fik nyt batteri monteret på få minutter. En helt igennem god oplevelse.
Tak fra Ivan V.

Odpowiedź od ThyRep.dk
Jeg skulle have skiftet skærmen på min telefon, så jeg kom og afleverede den, og da jeg kom tilbage efter 45 min, var det hele lavet og mobilen så helt ny ud. Alt i alt en MEGA god oplevelse, og vi er her og nu nye stamkunder.

Odpowiedź od ThyRep.dk
Fantastisk service i Thisted butikken af de to unge mænd. 5 stjerner herfra og en varm anbefaling.

Odpowiedź od ThyRep.dk
ThyRep har skiftet skærm på min IPhone X.
Reparationen er udført perfekt og hurtig samt til en fornuftig pris.
ThyRep får derfor min bedste anbefaling.
Pierre

Odpowiedź od ThyRep.dk
Ringede ind og spurgte til en reservedel - dagen efter blev bagskærmen skiftet på under to timer.
Super service.
Kompetente folk og hurtig reparation.
Absolut ikke sidste gang jeg kommer der.

Odpowiedź od ThyRep.dk
Fantastisk og hurtigt service 👍 kæmpe anbefaling herfra.

Odpowiedź od ThyRep.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.