Oceniono na 5 z 5

Har lige fået en super god betjening og rådgivning af ekspedient hos Thy Rep i Thisted. Så hjælpsom og venlig betjening. Kan virkelig anbefales

Oceniono na 1 z 5

Jeg har generelt set haft en virkelig dårlig oplevelse med dette firma. Jeg kontaktede dem, efter jeg havde ødelagt mit hovedkamera på min iPhone 15. Jeg sendte et billede og spurgte, o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte “ny” I-Phone til vores datter i Thisted afd. God vejledning før køb - fuldstændig køreklar til brug v afhentning👏🌟 MEGA god stemning og tid til snak/ info!🤩 Elsker jeres koncept + at man al... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse hos ThyRep. Hurtig og professionel service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. 🤩👍🏼 Kan klart anbefales!😊

1. Naprawa telefonów komórkowych
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych

Napisane przez firmę

Hos ThyRep tilbyder vi salg, service og reparation af telefoner/tablets til fordelagtige priser samt en lang række mobiltilbehør og gadgets.

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Super god service og imødekommende…

Super god service og imødekommende personale.

14 czerwca 2025

Odpowiedź od ThyRep.dk

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os at høre, at du oplevede både god service og imødekommende personale. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen!

Virkelig god service!

10 czerwca 2025

Hej Ida

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at se dig igen snart.

Oceniono na 4 z 5

God Kvalitet

God kvalitet flot telefon cover kan blive bedre men ellers er alt andet godt

16 kwietnia 2025

Hej Simon.

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med det telefonen, og vi tager gerne dine input om coveret med videre for at blive endnu bedre.

Oceniono na 3 z 5

Over pris

Begriber ikke hvordan man kan tage denne samme pris for en istandsat iphone som en ny man kan købe i elgiganten f.eks.

4 kwietnia 2025

Hej Richo

Vi forstår godt, at priserne kan virke højere end i nogle butikker. Ofte er de helt lave priser knyttet til abonnementer eller andre bindinger, og derfor kan vi ikke altid matche dem. Hos os fokuserer vi på, at telefonen altid virker, og at du får en tryg løsning med garanti og god service.

Vi håber alligevel, at du har haft en god oplevelse med os! 🙏

Anbefales

Mega god kundeservice, de fikser ting hurtig og billig! kan varmt anbefales :-)

24 marca 2025

Hej Rebecca

Tusind tak for anbefalingen! 😊 Vi sætter stor pris på, at du har haft en positiv oplevelse med både hastighed og pris.

Oceniono na 5 z 5

Venlig og hjælpsom personale med stor…

Venlig og hjælpsom personale med stor tålmodighed, de sørgede for at alting virkede for mig, efter mit 3. besøg.
Mvh
Hende fra Struer
-tip top og hurtig service

3 stycznia 2025

Hej Gitte

Tak for din tålmodighed og for de pæne ord! 😊 Vi er glade for, at vi til sidst kunne finde den rette løsning, og vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Hurtig service

Hurtig service og betjent med et smil.

10 lutego 2025

Hej Lise

Tusind tak! Vi er glade for, at du oplevede hurtig og effektiv service – det er netop det, vi altid stræber efter.

Oceniono na 5 z 5

Spurgte om en ny telefon

Spurgte om en ny telefon, de havde en på lager. Øjeblikke senere kom en mail med bestillingsformularen. 2 dage senere fik vi telefonen. Tip top service.
Mvh Gert

16 stycznia 2025

Odpowiedź od ThyRep.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Gert! 😊 Det glæder os, at hele processen forløb hurtigt og nemt, og at du er tilfreds med servicen.

Super fin service

Super fin betjening

16 grudnia 2024

Hej Ole

Tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os

Meget gode oplevelser

Meget gode oplevelser. Hvad skulle jeg ellers have gjort hvis jeg ikke kendte jer ? Så havde jeg virkelig haft problemer i længere tid!

21 listopada 2024

Hej Anders

Tusind tak for de flotte ord - det sætter vi stor pris på!
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 😎

Rigtig god weekend!

De er søde og rare

De er søde og rare. 👍

21 listopada 2024

Hej Camilla

Tak for de flotte ord! Det sætter vi stor pris på 👏

God dag til dig!

Kan KLART anbefale ThyRep til andre

Kan KLART anbefale ThyRep til andre. De er altid med på at give et godt tilbud samt møder jeg altid et smil når jeg går ind i butikken i Thisted.
Bestemt et besøg værd, hvis du spørger mig ☺️

16 listopada 2024

Hej Karina

Tusind tak for de flotte ord - det sætter vi stor pris på!
Vi glæder os til at hjælpe dig igen anden god gang 📱

God dag!

Rigtig god service.

Rigtig god service.

8 listopada 2024

Hej Carina

Tak for din anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre 👏

God dag!

Magnus // Team ThyRep 📱

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej