Thunderboks Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en super positiv oplevelse med at leje soundboks hos thunderboks. Meget sød og gennemsigtig sælger. Vi havde bestilt en soundboks 2 men endte med at få en 3’er til samme pris. Super service!

Oceniono na 5 z 5

Lejede en soundboks til Roskilde Festival sidste år, kæmpe anbefaling herfra. Vores soundboks blev desværre nappet fra campen torsdag nat, hvilket var virkelig nedtur. Men vi fik fat i udlejeren med... Zobacz więcej

1. Festiwal

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 24

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en super positiv oplevelse med…

28 czerwca 2026

Hurtigt og effektiv service

Vi havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Servicen var professionel, kontakten var behagelig og imødekommende, og hele processen blev håndteret hurtigt og effektivt. Der var samtidig stor fleksibilitet, hvilket gjorde samarbejdet nemt og problemfrit. Jeg kan varmt anbefale Thunderboks til andre.

21 lipca 2026

Fantastisk oplevelse!

Lejede en Soundboks til Roskilde Festival, og servicen var i topklasse - hurtig kommunikation og en meget fleksibel proces hele vejen igennem med nem afhentning. Helt trygt at leje da det er afdækket 100% af forsikring med fuld refusion hvis man ombestemmer sig. Vil helt klart leje igen her til næste festival - stærk anbefalet!

5 lipca 2025

Fest starter!

Rigtig fedt koncept!😍 Meget hjælpsom og professionel fyr. Vil helt klart benytte mig af det igen til min næste fest

11 kwietnia 2026

God oplevelse

Jeg lånte en Soundboks fra Thunderboks til Smukfest, og det var en virkelig god oplevelse.
Alt fungerede nemt og uden problemer. Udlejeren var super professionel og en flink mand, som havde helt styr på det.
Soundboksen spillede som den skulle.
Kan klart anbefales :))

4 sierpnia 2025

TAK LUKAS!

TAK LUKAS!

Vi lånte en højtaler imens vi var på Roskilde Festival sidste år, vi var ude i virkelig dårlig tid, men Lukas fixede det og fik den leveret DIREKTE til vores telt, kæmpe lifesaver!

28 czerwca 2025

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!
Lejede 3 soundbokse fra Thunderboks til Smukfest og kvaliteten samt servicen var helt upåklagelig. Manden bag var selv i området og tilbød sågar, efter et par dage om jeg ville bytte en af dem jeg havde lejet til en nyere, da han havde en i overskud. Endda uden ekstra gebyrer

Fantastisk service, flink gut og ikke mindst pålidelig
Regner med at leje igen i 2026

5 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej