För ett år sedan köpte jag femtio stycken thujaplantor som jag planterade efter rekommendation. Idag lever samtliga plantor. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Bengt Dahlberg, Stockholm
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag är så sjukt besviken på thujaplantor.se 25% av alla mina plantor dog fast jag gjort precis som de beskrivit. Hade t.o.m en plantskola som hjälpte mig plantera och sköta delar av skötseln. De... Zobacz więcej
Beställde 87 plantor, flera av plantorna var transportskadade. Vi kontaktade bolaget direkt men de hänvisade att det är bara att plantera och att de kommer bilda nya rötter. Efter vintern dog de skad... Zobacz więcej
Vi köpte 25 meter häck. Alla plantor var döende vid leverans, vilket vi inte såg innan lastbilen åkt och emballaget var borta. Noll respons av företaget. Vi bads att plantera häcken och återkomma till... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Helt godkända thujaplantor
Bengt Dahlberg, Stockholm
UNDVIK!
UNDVIK!! La en beställning i aug via webben. Har sedan försökt nå dem vis webb och telefon i ett par veckor utan framgång. Inget svar oavsett och inga som helst andra kontaktuppgifter. Hade jag gjort min reseach på företaget innan jag förlitade mig på att de dök upp högt upp i google listan och hade en seriös sida hade jag bl.a sett recensionerna här. Då blev man rädd. Jag ringde sedan en företagsägare på moderbolaget via hans privata mobil och fick veta att deras underleverantör hade gått konkan (som jag senare fårr info av en källa eventuellt inte stämmer). Skulle då få tillbaka pengarna. (Ännu en anledning att svara på telefon och mail) Har fått pengarna men med tanke på service kommer jag inte handla här mer och kan inte få mer en en stjärna. Ringde thujor.se och bang superservice direkt över telefon som svarade på alla mina frågor och gav råd och även snabb leverans som var tydlig informationsmail. Så vänd er dit istället.
Helt opålitligt företag!
Levererade inte det som utlovats!!! Därtill fick vi jaga dom i tre veckor innan dom svarade att dom inte kan leverera.
Sjukt oseriösa
Sjukt oseriösa, svarar inte när man ringer och mailar man så får knappt svar eller svar på hälften av frågorna och otrevliga på mailen, köp inte av dom!
Arroganta och otrevliga samt 0…
Arroganta och otrevliga samt 0 kundbemötande. Är bara en dyr mellanhand med dålig service. Bättre att köpa direkt från Holland och spara 70% med samma dåliga service 😁
Köpte 20 plantor
Köpte 20 plantor. Samtliga dog. De levererades gröna, med ett rotpaket utan jutesäck och jord. Vi försökte så gott vi kunde trots dess storlek att plantera dem så de fick jordkontakt. Men alla dog. Jag hade bilder på varenda träd, men de vägrade å göra något och hänvisade till tjältorka. Så dumma är vi inte så vi fattar att de inte klarade av att suga tillräckligt med vatten. Men ingen kompensation alls.
Det tog över 1månad innan de svarade på reklamationen och sa sedan att det tagit för lång tid.
Dåligt jag rekommenderar inte
Dåligt jag rekommenderar inte, jag köpt 25 över 200cm plantor som ridån skadad vid leverans, jag fotot den och skickat bilder, de sa de kommer och hämtar sig fram till höst men fram till dess dög alla plantor och lella tidens i at foto till de och frågade om garanti men de vill inte ersätta nya plantat, jag lakt omdöme fel på thujor. Se, de kontaktat mig och frågade om kundnummer för ersätta mig nya plantat då jag upptäckte att jag gjort fel. Men det var konstigt att den företag brir inte sig om de flora kunder, de bara lura och ljuga så fort du få vara som inte lämpligt de vill inte ta ansvar.
Undvik detta företag
Undvik detta företag, läs alla andra reviews så förstå ni. Hade jag köpt igen, hade jag köpt någon med lokal förankring om ni vill era thujor ska leva. Fick t.ex. detta från support efter att mina thujor tvärdog inom en vecka:
"Samtliga plantor som skickas har överlevt i flera år på plantagen i Holland, med både omplanteringar och beskärningar. Så det var inget fel på dom när de levererades."
Så räkna inte med att dom klarar sig i Sverige.
"Om det var så att de såg ledsna ut när de kom till er, varför hörde ni inte av er?"
Yes box. Det vara dyra läropengar.
Inte värt det
Köpte 40st plantor, har använt droppbevattning, och rådfrågat företaget om skötsel. Efter ett år hade 36st vissnat ner. Fick nya efter mycket om och men. Efter 2 år har ytterligare 19 vissnat och nu har de ändrat sina garantier så jag får inte någon ersättning eller nya, trots att det var vad som lovades när jag köpte från början.
Sämsta och det mest oseriösa företaget…
Sämsta och det mest oseriösa företaget vi beställt ifrån! Varnar alla att aldrig beställa från thujaplantor.se
De blåser människor på stora summor pengar! vi beställde 163 thujor som är 180 cm höga för ca 55 000 kr. När de kom var mer än 90% supertunna, uppfyllde inte ens höjden och hade massa fraktskador. Många av plantorna hade bruna skott. Amatörerna som svarade i telefon sa att vi ändå skulle plantera thujorna och att de kommer få nya skott. Vi anlitade en trädgårdsmästare för att plantera de. En månad senare var 66 st helt bruna trots att vi vattnat de ordentligt med en enorm faktura på vattenförbrukningen som konsekvens. Resten av thujorna klarade sig inte över vintern och idag är i princip alla döda. Vi får kompensation för 66 st thujor, med samma dåliga kvalitet. Var tvungna att om på nytt anlita en trädgårdsmästare för att plantera dessa 66 thujor. Efter att ha pratat med deras katastrofala kundservice säger de att vi redan fått för många thujor som kompensation och inga fler nya får vi. Detta har alltså kostat oss över 100 000 kr och häcken ser bedrövlig ut. Alla som tänker beställa plantor - AKTA ER FÖR DETTA BLUFFÖRETAG
Will never recommend this company
We ordered 200st plants in July and paid in beginning of September, after push them a lot, they delivered in the beginning of nov. , after short time, winter came and was frozen , and all plants died after winter. We called them and described how the plants look like, followed their suggestion to have water pipe to give water all the time, and cut off those died branches(didn’t think about to record the phone call) . all plants still died after that. We mailed/called them, they refused to give garanti and claimed that we shouldn’t cut the branches , and we can’t provide the phone call evidence…….The thing is , we followed their guide to cut the branches to try to save the plants….. it’s really very bad experience from this company, will never recommend!
Extremly bad Thuja plants
Extremly bad, poor plants delivered and 95% died within 6 weeks. No response from the company when I called for the promised 100% guarantee. These guys are not trustworthy. Dont by from them
Be careful
Be careful. Do not buy from them. They sell dead plants, and you will not get your right! Please be careful and better buy in the shop.
Jag är så sjukt besviken på…
Jag är så sjukt besviken på thujaplantor.se
25% av alla mina plantor dog fast jag gjort precis som de beskrivit.
Hade t.o.m en plantskola som hjälpte mig plantera och sköta delar av skötseln.
De hade aldrig sett så dålig kvalitet på plantor!
Efter flera mail och telefonsamtal slutade thujaplantor.se att svara.
Har aldrig blivit så dåligt behandlad av någo företag!
Köp absolut inte av dessa klåpare!!!!!!!!
Spar dig själv tid och massor av…
Spar dig själv tid och massor av krångel enkelt, genom att beställa från någon som är seriös. Kvaliten (plantorna dör), leverans, kundservice är magiskt dålig. Jag fattar mig kort, vad du än gör, handla INTE av denna leverantör.
Detta är nog det mest oseriösa bolaget…
Detta är nog det mest oseriösa bolaget någonsin. Ett riktigt svin bolag. Inhandlat 135 thujor och betalt för 140 cm de skickar 120 cm. Och nu under 4 månader med flera mail fram o tillbaka gör de absolut ingenting åt saken. De bedrar kunder att betala och lurar de på pengar genom att leverera något sämre och billigare. Man får noll eller värdelös respons. De lurar kunderna på pengar. Oavsett hur mkt man reklamerar händer det ingenting. De medvetet snor pengar av sina kunder och får man svar så tar det en evighet och så tar de noll ansvar. Vidrigt bolag som inte borde få finnas kvar
Vi har haft med thujaplantor.se under…
Vi har haft med thujaplantor.se under 2018-2019. Det är svårt att göra en historia kort när det baseras enbart på besvikelse och besvärlig upplevelse från det företaget. Våra 30 st thjuor ruttnade totalt efter några få månader! Detta informerades thujaplantor.se om men de ville vägrade lyssna på oss som kunder och inte heller ersätta oss med nya plantor. Vår garanti på vårt köpt av thjuorna var bara tomma ord. Allt detta ledde olyckligt till en anmälan hos Allmänna reklamationsnämnden, där jag "vann" ärendet och en rekommendation från ARN var att jag skötte thjuorna som man skulle men att kvalitén var usel på thjuorna. Därför skulle jag få nya thjuor. De var dåliga på alla sätt man kunde tänka sig.
Tyvärr läste jag inte…rekommenderas INTE
Tyvärr läste jag inte rekommendationerna innan. Precis som andra skrivit så var thujorna mindre än utlovat och även misshandlande. Våra smargder hade förstörda rotsystem med trasiga påsar samt att de var snustorra. Vi beställde överdrivet med jord för mängden thujor. Vi beställde lika många brabanter som smaragder. Barabanterna utan brutna rötter togs sig medan smargaderna nu ser ut som döda höstlöv vilket är supertråkigt.
Kundtjänsten tar oss inte på allvar samt att de svarade inte på mail vid klagomål.
Vi blev även förvånade att de kom från Holland närde gav sken om att de skulle komma från Sverige och vi fick vänta riktigt länge.
Beställ från någon annan. Det är nog få som det slutar bra för.
/ Feffe
Handla inte riktiga skojare!
Skulle ha läst alla andras…
Skulle ha läst alla andras rekommendationer och inte ha gjort en beställning hos Nordens gård, beställde i början av juni, hörde av mig 3 veckor senare(via mail då dom såklart inte svarar i telefon) och frågade när mina Thujor skulle komma, till hösten var svaret?????
Så leveranstiden ökades magiskt från 2 veckor till minst 4 månader utan någon som helst kommunikation från företaget. Gör er själva en tjänst och handla någon annanstans/Sven
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.