Bij Thuiscentrum een dekbedovertrek besteld voor €59,95, dat volgens de advertentie van 100% katoen zou zijn, wasbaar op 60°C en geschikt voor de droger. Na twee weken wachten ontvingen we een slordi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Glazen beeldje besteld. Levertijd duurt lang. Reken op ruim 2 weken. En toen het eindelijk toekwam, bleek het een ondermaatse variant te zijn in plastic. Thuiscentrum.nl heeft de fout wel toegegeven e... Zobacz więcej
Helaas heb ik vandaag zonder eerst te checken een bestelling geplaatst bij thuiscentrum, omdat iemand een gewenst kado op een online verlanglijstje had gezet. Ik ging er eigenlijk vanuit dat links naa... Zobacz więcej
Geweldige ervaring. Heldere uitleg, sterke kwaliteit en precies wat ik nodig had. Meer dan 5 sterren waard.
Inni użytkownicy przeglądali również
alles was netjes verpakt en goed…
alles was netjes verpakt en goed beschermd het product voldoet aan wat ik ervan verwachhtte.
Tevreden over mijn bestelling
Tevreden over mijn bestelling. De levering ging vlot en het product komt overeen met de beschrijving.
Het product is in orde
Het product is in orde, maar ik had er iets meer van verwacht. Het werkt wel, maar voelt niet heel stevig aan.
Het werkt goed
Het werkt goed. Ik gebruik het nu al een paar dagen en heb tot nu toe geen problemen ervaren.
Communicate verliep goed en ik kreeg…
Communicate verliep goed en ik kreeg altijd een update over de status van mijn bestelling het product werkt ook zoals het hoort
De verpakking kon beter
De verpakking kon beter, het doosje was een beetje beschadigd, maar het product zelf was gelukkig in orde.
Geen slechte ervaring
Geen slechte ervaring, maar het sprong er niet bovenuit. Voor eenmalig gebruik is het prima.
Bestelling kwam binnen
Bestelling kwam binnen, maar er zat een klein foutje in. Dit is later wel opgelost.
Prijis is goed maar de kwalitet mocht…
Prijis is goed maar de kwalitet mocht echt iets hoger zijn . Voor lichte toepassingen prima
Service was vriendelijk
Service was vriendelijk, maar het product zelf viel wat tegen. Niet slecht, maar niet geweldig.
Webshopervaring was prima duidelijke…
Webshopervaring was prima duidelijke informatie en correcte levering
Levering duurde langer dan aangegeven
Levering duurde langer dan aangegeven, wat een beetje jammer was. Product zelf is redelijk.
Prima ervaring
Prima ervaring. Het werkt gewoon zoals het hoort. Niet bijzonder, maar zeker goed genoeg.
Over het algemeen een fijne ervaring
Over het algemeen een fijne ervaring. De verpakking had iets steviger gekund, maar het product zelf functioneert prima en is makkelijk te gebruiken.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering. Het product voelt stevig aan en voldoet absoluut aan mijn verwachtingen. Ik had vooraf wat twijfels, maar uiteindelijk ben ik blij dat ik het besteld heb
Handig artikel
Handig artikel , precies zoals beschreven en simpel in gebruik
Op 20 oktober een wandrek besteld.
Op 20 oktober een wandrek besteld.
Op de site staat dat de bestelling dezelfde dag verstuurd wordt.
Dat zal ongetwijfeld, maar vanuit China oid kwam ik even later achter.
Bestelling direct geannuleerd, maar ze geven geen reactie.
Inmiddels een mail gestuurd waar ik ze in gebreke stel, maar geen reactie.
Nu een maand verder, geen reactie, geen geld retour, maar ook geen product ontvangen
Waarschijnlijk 80 euro weg gegooit.
Dit is in bedrijf dat uw bestelling zelf niet bezit, maar met enorme winst koopt bij een Chinees webwinkel.
Als je 5 weken wilt wachten, kan je dat ook gewoon zelf doen.
Bestel bewust bij een Nederlandse winkel omdat ik het vlot wil hebben.
Helaas bij deze verkeerd voorgelicht.
Absoluut een dikke 1 ster ( en dat is nog 1 teveel) vanwege misleiding, slechte service en het niet reageren op mijn mail.
Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven
Jammer dat ik niet 0 sterren kan geven. Dit lijkt me volstrekte oplichterij. Een jas gekocht en nooit geleverd. Communicatie is onmogelijk. Banktransacties zijn volgens meerdere bankinstellingen dubieus. Verzoek tot trugboeken vanwege wanprestatie wordt genegeerd. Als 'thuiscentrum' dit leest en alsnog reactie geeft, levert of terugbetaald dan wordt deze review gerectificeerd.
pure oplichting
pure oplichting. een orthopedische hondenmand besteld, nou daar zit helemaal geen orthopedisch schuim in. de mand kwam uit China. Een orthopedische hondenmand uit China?? Ze éten daar hond dus ik dacht het niet. Geld kwijt aan kwatsch.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.