Ho preso due pantaloni “freschissimi” come dicono loro ma controllando bene etichetta sono 36% poliestere e 2% elastan resto cotone quindi freschi nn direi proprio vestibilita e disegno non sono male... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
First of all just to make it clear I'm not a big Eco-friendly person as I think the prices are high and my experice with eco-friendly(bamboo etc) stuff was not good but I gave this brand product... Zobacz więcej
Sokken zijn binnen, echt complimenten voor alles!! Designs zien er goed uit, leuk gepersonaliseerd kaartje erbij, sokken zijn heerlijk zacht, kortom helemaal super. De kleuren van de sokken zijn in h... Zobacz więcej
Prima levering. Wel vind ik de verpakking te chic en onnodig. Jammer van het materiaal dat hierin gebruikt wordt. Soberder verpakken in kader van duurzaamheid vind ik persoonlijk wel passend.
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Mooie sokken met goede prijs/kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit, gebruikersvriendelijk site, snelle levering
Snelle service en mooie sokken met een…
Snelle service en mooie sokken met een goed verhaal erachter! Ik zal gauw weer nieuwe bestellen.
Super fast service!
With the local delivery, I received the socks within hours of placing my order! The gift box packaging is beautiful, and the socks high quality. They are quite long though on shorter people.
Drie paar sokken besteld
Drie paar sokken besteld. Keurige en snelle levering (op de fiets!) en de verpakking bestond geheel uit papier. Totaal geen plastic. En de sokken passen uitstekend.
Een leuk kado terwijl je ook nog…
Een leuk kado terwijl je ook nog bijdraagt aan de natuur! Sokken zijn heerlijk zacht, en lagen binnen een dag al in de brievenbus.
De sokken zitten goed en zien er…
De sokken zitten goed en zien er prachtig uit. Dezelfde dag nog bezorgd!
Sokken werden met een dagje vertraging…
Sokken werden met een dagje vertraging geleverd. Ze zitten lekker!
De sokken zij snel geleverd en ze…
De sokken zij snel geleverd en ze voelen lekker aan de voeten. Ik weet nog niet hoe ze uit de was zullen komen.
Lekker warme en zachte sokken
Prima levering
Persoonlijk afgeleverd door een van de…
Persoonlijk afgeleverd door een van de Three Brothers. Mooie kleuren en goede kwaliteit hopelijk ga ik er lang van genieten.
Heerlijke, comfortabele sokken voor een prima prijs!
Heerlijke, comfortabele sokken voor een prima prijs! (en nog duurzaam ook)
Sokken en service zijn top!
Mijn cherry blossoms voelen zacht en zitten heerlijk. Ze blijven mooi in de was. Zo blij met deze duurzame keuze.
Deze week ook sokken laten opsturen naar mn neefjes in Frankrijk. Na drie dagen waren ze er al. De mannen zijn blij en zeggen dat ze geen zweetvoeten meer hebben in deze sokken. Is dat even fijn!
Snelle levering en vooral uitstekende…
Snelle levering en vooral uitstekende kwaliteit!
Ik heb de beige sokken met kleine donker blauwe ankers besteld, omdat ik ze mooi en uniek vind. Ze passen bij mijn shirt, die ook ankertjes heeft. Overigens, over de levering word ik goed geïnformeerd, maar waarschijnlijk door de enorme drukte bij de bezorgdiensten (nog niet ontvangen na 9 dagen). Door hun goede service ben ik (onverwachts) in de bezorgkosten tegemoet gekomen.

Odpowiedź od Three Brothers
Ontzettend snelle levering en m'n…
Ontzettend snelle levering en m'n vriend is helemaal verliefd op de kwaliteit van de sokken. Top aankoop :)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.