These bottles do not work
These bottles do not work. They get too hot in the sauna to use and the top straps actually melted on my bottles. On top of that, I have not received the full refund yet. And this has been going on for months now.
Bestilte d. 21.11 en saunaflaske hos den irske virksomhed Järvi. Efter tre (!) ugers ventetid havde pakken stadig ikke forladt Irland, selvom leveringstiden var angivet til 4-7 dage for Europa.
Efter en del mails frem og tilbage endte de dog med at godkende en refusion af produktet, dog minus porto. Facit altså: Jeg endte med at måtte betale 10 EUR for at bruge tid på at bestille et produkt som jeg aldrig modtog (har faktisk heller ikke modtaget refusionen endnu, men krydser fingre på at de i det mindste holder denne del af aftalen). Helt elendig oplevelse kort sagt.
Hvis du endelig vil have fat i denne flaske, så køb den under ingen omstændigheder direkte hos virksomheden, men prøv at finde den hos en lokal forhandler.