Treningsøktene er variert, velbegrunnet og gøyale. Jeg blir meget motivert av å følge programmet og opplevelsen av progresjon. Det føles mye enklere å trene etter at jeg meldte meg på.
Zobacz, co mówią recenzenci
Mye gode økter, eneste minuset er at når ei ny uke blir lagt ut er dtet ikke skikkelig kvalitetssikret slik at moen forklaringer ikke stemmer med økta eller at det er feil øvelser inne i øktene der m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Som deltaker i SUNN OG STERK skal vi skape mer energi i hverdagen ved hjelp av korte, effektive og utfordrende økter. er du klar for å strekke deg mot nye mål?
Dane kontaktowe
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Treningsøktene er variert
Topp opplegg, og ett ønske
Topp opplegg!
En ønskelig forbedring. Hvis man faller ut av appen (kan og har skjedd) er det vanskelig å finne ut hvor man skal spørre om hjelp.
Kjempefine treningsøkter
Kjempefine treningsøkter, som varierer fra uke til uke. Varierer mellom kondisjonsøkter ute- til styrkeøvelser en kan gjøre hjemme på stua. Følges godt opp i gruppechat- og får gode svar på det en lurer på.
Jeg har vært med lenge
Jeg har vært med lenge.
Er fornøyd, men skjer ikke noe særlig endringer og spennende nye ting. Men alle øktene er gode økter og Therese er et forbilde og motivator.
Super app med varierte og gode økter💪
Jeg har trent jevnt og trutt i mange år,men synes at formen har stagnert de siste årene (sikkert av naturlige årsaker) men løping har generelt vært tungt og lite fremgang.Etter at jeg ble med i sunn og sterk og har fått tilgang på strukturerte og varierte økter, ser jeg stor fremgang. Nå jeg gleder meg til intervalløktene!
Kan anbefale sunn og sterk på det varmeste.
Problem med å si opp abonnemanget Sunn & Sterk
Jeg har prøvd å få kontakt med @theresejohaug for å si opp abonnemanget på Sunn & Sterk siden mars 2025, men har ikke lyktes på tross av at jeg både har sendt mail og tatt kontakt via hjemmesiden. Dette er ikke akseptabelt.
Selv med en hektisk hverdag har jeg…
Selv med en hektisk hverdag har jeg klart å holde kontinuitet i treningen – mye takket være korte, effektive økter og en inspirerende introduksjon fra Therese. Oppsettet er variert og motiverende, og hver uke ser jeg frem til ny treningsuke!
Bonus: Man får med gulltips om kosthold, restitusjon, skiteknikk og mye mer. Perfekt for oss som ikke er proffe, men vil lære å ta vare på helsa og holde oss i god form. Tusen takk for et råbra opplegg!
Att man nog inte ska vara nybörjare med träningen när man anmäler sig
Jag gillar upplägget med antal pass och variation per vecka.
Flott og komplett treningsprogram
Flott treningsprogram og god og tett oppfølging av Therese som svarer raskt på alle spørsmål. Øvelsene gjøres enkelt hjemme og jeg synes de passer for alle. I tillegg får man kunnskap, matoppskrifter, tester så man kan følge egen utvikling mm.
Kjempefornøyd
Jeg har nå fulgt Sunn&Sterk siden mai 2024. Jeg synes øktene er effektive og veldig bra! Spesielt godt liker jeg de øktene hvor jeg kan ha med Terese på video mens jeg trener. Jeg har fått økt både styrke og kondisjon masse. Jeg har turt å sette meg mål og nådd disse. Etter perioder med sykdom og skade har øktene i Sunn&Sterk gjort det lettere å komme i gang med trening igjen.
Når jeg deler hvordan økter har gått i appen, gir Terese tilbakemeldinger. Dette er stor inspirasjon for meg! Jeg får også masse inspirasjon og kunnskap av det Terese deler med oss i appen. Nå er nye mål satt og jeg gleder meg til å trene videre med Sunn&Sterk!
Beste endring jeg gjort med trening!
Beste endring jeg gjort i forhold til min trening er å bli med Sunn & Sterk - er variert, utfordrende, personlig og motiverende. Gleder meg hver uke til nytt treningsprogram, og at vi tester vår utvikling av og til. Opplever å være del av noe som Therese setter stort personlig preg på - med tilgjengelighet og deling av høy kompetanse rundt trening, kosthold, skader, livets utfordringer mm. Elsker at Jæger (hund) valser rundt av og til på videoer og at vi følger Therese hvor enn hun er i verden. Slik er også livet med trening for oss andre. Må bare gjøres der det er mulig.
Umulig å si opp medlemskapet
Umulig å si opp medlemskapet. Ingen plass inne i appen, kun at jeg kan pause medlemskapet. Har betalt 3 måneder. Har sendt mailer og skrevet både melding på messanger og Instagram, men ingen som kan hjelpe meg. Elendig app!

Odpowiedź od Therese Johaug
Slettet appen ved ett uhell
Slettet appen ved ett uhell. Og kommer ikke inn igjen. Da min bruker adresse tydeligvis ikke finnes. Så nå er jeg støttemedlem uten tilgang til treningsøkter

Odpowiedź od Therese Johaug
Inspirerende og lærerikt
Jeg har nå fulgt programmet ditt i snart et halvt år og er veldig fornøyd. Jeg er blitt sterkere og smidigere i kroppen. Det er fine økter og du forklarer så godt og inspirerende. Jeg er pensjonist, men vet jeg er sprek for alderen, går lange skiturer vinterstid med pulk og telt mm, elsker fjell, skog og vidder. Jeg trenger hverdagsstyrke til å løfte vedsekker, herse med barnebarn og alt annet som jeg liker og ønsker å gjøre. Jeg blir med fortsatt - på ubestemt tid. Alt godt til deg og med de beste anbefalinger 🌹😊
Effektivt treningsopplegg
Veldig bra og inspirerende treningsopplegg. For min del har jeg spesielt likt øktene med intervaller og styrke. Dette har gitt veldig bra treningseffekt.
Motiverende og effektive program som gir fremgang!
Therese er motiverende og troverdig instruktør. Ikke noe jåleri, øvelser på kjøkkengulvet og stuegulvet med bikkja… Gode styrkeøvelser og overkommelige, varierte kondisjonsprogram.
Mycket bra träning där man ges en vink…
Mycket bra träning där man ges en vink om hur en världsmästare tränar. Jag gillar alla pass och särskilt de där man får träna tillsammans med Therese.
Supert program i en hektisk hverdag!
Gode forklaringer på alle økter. Effektive økter som passer bra i en hektisk hverdag, med varighet under en time pr økt. Veldig bra at man kan velge mellom to ulike nivåer slik at man får velge det som passer.
Motiverende at man må sjekke av at økten er gjennomført. Bra å kunne registrere egne økter!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.