Fik virkelig god hjælp fra Mikkel hos The Ramp. Han var super professionel, tålmodig og virkelig dygtig til at forklare processen omkring oprettelsen af min ApS. Det hele føltes trygt og overraskende... Zobacz więcej
Upåklagelig oplevelse Jeg brugte The Ramp til at oprette et holding- og driftsselskab. Det var en ekstraordinært god process, der gjorde det let og overskueligt hele vejen igennem. Systemet virke... Zobacz więcej
Virkelig nemt og ligetil at bruge The Ramp! Mit holdingselskab blev oprettet og fremgik af CVR registreret allerede få timer efter jeg indbetalte kapitalindskuddet. Kan hel klart anbefale The... Zobacz więcej
Christoffer og Mikkel har været en suveræn hjælp igennem oprettelsen af selskab. Processerne er gået hurtigt og gnidningsfrit igennem og fået kyndig vejledning hele vejen igennem etableringen af mit... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi det nemt at starte din virksomhed. Med vores platform er processen hurtig og effektiv, og vi registrerer typisk din virksomhed inden for 48 timer.
Højbro Plads 10, 1200, København K, Dania
- +4571992800
- kontakt@theramp.dk
- theramp.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Some good some bad.
Poor, IA based with a big lack of interest or real following from people behind. Is really useful that they provide an account to save the initial fundings of the company with a lawyer firm and the makes it super easy but then the platform is lacking some seriousness like Documents presented by them to authorities where always generalistic and after asking myself for modifications they sent to authorities a general document not the specific we signed. The experience felt quite like a beta trial but not profesional.
Det bliver ikke meget bedre end det her…
Det bliver ikke meget bedre end det her - kæmpe klapsalve til teamet bag og processen undervejs
Tak for en gnidningsfri stiftelse af…
Tak for en gnidningsfri stiftelse af drifts- og holdingselskab.
Rigtig hjælpsomme og rigtig søde
Rigtig hjælpsomme og rigtig søde
The Ramp hjalp mig med at oprette et holdingselskab og alt det nødvendige imellem. Det gik som smurt og jeg oplevede ingen problemer.
super professionel oplevelse
super professionel oplevelse
hele vejen igennem.
Personlig rådgivning
Stærk personlige rådgivning, og besvarede alle de spørgsmål der meldte sig, ved oprettelsen af CVR.
Tak til Christoffer.
Jeg er i gang med at oprette CVR-nummer…
Jeg er i gang med at oprette CVR-nummer gennem The Ramp. Jeg startede processen i tirsdags og modtog et spørgsmål vedrørende moms, som jeg besvarede onsdag. Siden da har jeg ikke hørt noget, og processen står stille.
Jeg skrev igen torsdag uden at få svar og ringede fredag i deres telefontid. Her stod jeg som nummer 1 i køen i cirka 45 minutter, uden at opkaldet blev besvaret.
Jeg oplever, at det er en lang og frustrerende proces, når man gerne vil hurtigt i gang med at oprette en virksomhed og få styr på de nødvendige formaliteter. Jeg savner tydelig kommunikation og hurtigere respons.

Odpowiedź od The Ramp
en virkelig god oplevelse
Man bliver taget godt igennem hele processen og de er gode til at fortælle, hvad næste skridt på vejen mod et cvr nummer er! Virkelig en god oplevelse!
Hurtigt og nemt at oprette mit holding…
Hurtigt og nemt at oprette mit holding selskab.
Kan varmt anbefale at bruge The Ramp og Lunar.
God og hjælpsom service
God og hjælpsom service
Fik venlig og professionel hjælp til at stifte mit selskab og få CVR på plads. Lidt ventetid, men de fulgte op og fik det løst. Jeg bruger dem gerne igen.
Jeg fik oprettet erhvervskonto og…
Jeg fik oprettet erhvervskonto og tilhørende selskaber gennem the ramp. De var super flinke til at hjælpe og satte endda en søndag til side, så jeg kunne få mit cvr nummer på den pågældende dato.
Super service!
ApS oprettelse under 24 timer
Jeg havde brug for ApS med hurtig oprettelse og teamet bag TheRamp leverede fantastisk service. Det har været den fedeste brugeroplevelse jeg nogensinde har haft.
TAK for jer.
Vh.
Christian
Nemt og enkelt
Nemt og enkelt. God dialog med assistenten der hjælp med oprettelsen af firma samt cvr nr. god og behagelig kontakt.
Super hurtig .kun på 2 dage havde man cvr.aps
Super hurtig .. virkelig overrasket . Tog kun 2 dage om at oprette cvr.aps.
Hurtigt og nemt
Good collaboration and response
Nemt, hurtigt og god service
Nemt og hurtigt at komme i gang, og super god, serviceminded support hele vejen. Klar anbefaling herfra!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.