Jeg har været kunde intet mindre end to gange. Begge gange for at få mine drenge tegnet som babyer. Jeg synes fotograf er ret dyrt, og derfor synes jeg, det var en perfekt ide at få dem tegnet... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg bestilte et digitalt gavekort pr. e-mail og modtog det først 3 dage senere. 3 dages levering på et digitalt gavekort er skidt. Det burde blive autogenereret og afsendt med det samme. Desuden gi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Helt igennem fantastisk stykke arbejde! Har modtaget to skitserede portrætter fra dem, og begge gange har de formået at gå ud over al forventning og få indrammet skønne minder på fineste vis. De er... Zobacz więcej
Waaauw var det første jeg tænkte, da jeg fik mit portræt fra The Personal Portrait. Jeg fældede muligvis også en lille tåre, da jeg så portrættet. Det var spot on, og langt bedre end jeg turde håbe på... Zobacz więcej
Hos The Personal Portrait er minderne i fokus, dem der er for gode til at glemme og blive gemt væk. Vi håndtegner portrætter ud fra dit eget billede/yndlingsminde. De tegnede portrætter printer vi på en personlig kunstplakat, som du selv vælger en personlig tekst og baggrundsfarve til. Vores vision er at være med til at gøre indretning mere personlig og farverig samt at gøre vores bedste minder mere øjensynlige på en dekorativ måde. Vi tegner ikke kun portrætter af mennesker, vi portrættere også huse, biler og meget andet. - Hos os er alle forespørgsler velkomne!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Virkelig flot lavet! Og hurtig levering 🙏 kan varmt anbefale thepersonalportrait.dk
Så god og hurtig service :) rigtig god rådgivning og hurtigt svar på spørgsmål. Bare de smukkeste portrætter - elsker mine! Anbefaler alle.
God kontakt til kundeservice, som svarer meget hurtigt! Jeg havde valgt at få lavet en watercolor plakat af min familie og jeg, som er så flot tegnet. Så kan kun anbefales herfra :)
Høj service
Der havde sneget rig en lille fejl ind teksten og uden problemer kunne jeg få tilsendt et nyt portræt som jeg pt venter på.
Super fin service og hurtig levering.
Det var en lille fejl på rammen, der nemt blev ombyttet efter en kort og hurtig korrespondance på mail.
Kan bestemt anbefales!

Odpowiedź od Thepersonalportrait
Det er ikke så tit jeg får skrevet anmeldelser, men jeg har modtaget sådan en fantastisk service at jeg er nødt til at dele oplevelsen.
Jeg modtog et gavekort til the personal portrait og da jeg har tilpasset mine ønsker til portræt samt gået til betaling og indtastet gavekortet er der et lille restbeløb, som jeg vælger at betale med mobilepay. Da jeg betaler med mobilepay får jeg desværre swipet så hurtigt at jeg ikke ser at gavekortets beløb er fjernet og jeg betaler fuld pris.
Jeg får hurtigt fat på en medarbejder via chatten, som hjælper mig så de manuelt fratrækker gavekortet.
Få dage senere modtager jeg udkast til portræt og har få ønsker til rettelser som teamet hurtigt kaster sig over. De trækker først beløbet og sender portrættet efter jeg har godkendt deres udkast og få dage senere modtog jeg portrættet som pynter så fint på væggen. Helt igennem hurtigt service og venlige medarbejdere. Jeg kan kun anbefale dem 😄

Odpowiedź od Thepersonalportrait
Fremragende service og VIRKELIG smukke billeder!! Vi bliver glade hver gang vi kigger på dem :)
Virkelig god og hurtig kundeservice!
Hurtig levering. Og ikke mindst et fremragende portræt. Teamet hos The Personal Portrait har formået at genskabe et minde ud fra tre forskellige billeder som slet ikke var hverken god kvalitet eller optimale at lave et portræt ud fra, meget bedre resultat end jeg havde turde håbe på. Så hvis du er i tvivl om du tror det kan lade sig gøre så synes jeg ikke du skal tøve, teamet gør i hvertfald hvad de kan uden du føler du er til besvær. Der er i hvertfald kun positiv og tilfreds feedback herfra :-)

Odpowiedź od Thepersonalportrait
Super fedt produkt og høj kvalitet. Total gennemført koncept og meget brugervenlig hjemmeside. Helt igennem sublim og fantastisk kundeservice, svarer hurtigt. Meget hurtig levering. Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Thepersonalportrait
Helt igennem fantastisk især kundeservice er guld værd. De svar hurtigt de svar uanset kl sæt næsten. Kan kun anbefale dem

Meget fin hjemmeside.
Har modtaget et flot billede.
Billed rammen var desværre ødelagt ved levering, men jeg fik en ny lyn hurtigt og uden ekstra omkostning.
De svarer på mails meget hurtigt.
Og har endda efterfølgende skrevet om min ramme kom frem hel.
Kan klart anbefales.

Odpowiedź od Thepersonalportrait
Virkelig god og professionel service. Flot håndværk samt virkelig fint resultat og hurtig levering. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang.
Super god vejledning i valg af billede. De sammensatte to billeder til et virkelig fint portræt af mine drenges første møde, jeg elsker det.
Meget fine og unikke portrætter. Super god service og kvalitet. Meget professionel. Varmeste anbefalinger.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.