Theory7Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Super snelle hosting en fantastische support! Ik heb inmiddels 29 websites draaien bij Theory7. De uptime is top, de snelheid van mijn websites zijn super (beter dan selfhosted op een dedicated... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Hosting internetowy
  2. Dostawca usług internetowych

Napisane przez firmę

Theory7 is een zeer innovatieve en vooruitstrevende hosting provider, gedreven op jarenlange ervaring in de branche en volledig duurzaam en klimaatbewust gehost. Onze webhosting draait op de allernieuwste hardware én is voorzien van unieke technieken, zoals LiteSpeed Cache voor de allerhoogste snelheid, backups 3 per dag met een bewaartermijn van 90 dagen. Met onze technieken zorgen wij ervoor dat jouw website altijd op de allerhoogste snelheid draait en voorzien is van de meest vooruitstrevende beveiliging. Met onze geavanceerde DDoS en Malware beveiliging houden we al jouw websites vrij van DDoS aanvallen en binnenkomende malware. Standaard voorzien we elke website ook volledig gratis van een SSL certificaat waardoor al het verkeer volledig voorzien van encryptie het internet over gaat. Mocht je onverhoopt toch een probleem of een vraag hebben, dan is onze premium telefonische support jouw uitkomst. We staan je graag per telefoon te woord en helpen je met elk vraagstuk. Uiteraard zijn we ook bereikbaar per livechat en ticket/email. Je kunt dus via elk gewenst kanaal contact zoeken met ons. Hebben we je kunnen overtuigen? Dan kun je gratis gebruik maken van onze unieke SiteSwitch service. Via deze service verhuizen wij al jouw website(s), e-mail en domeinnamen van de huidige provider naar Theory7 toe. We houden je live op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat alles secuur en efficient verloopt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 20

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Driemaal top in goede handen

Theory7 is een uitstekende webhost, óók voor beginners. Altijd snel een reactie op je vragen en met een hoop geduld mocht het kwartje niet direct vallen - zelfs tijdens snikhete dagen! Top team, top kwaliteit, top prijzen. Wat wil een mens nog meer? Helemaal gelukkig dat mijn website in zulke goede handen is!

26 czerwca 2026

Prima ervaring met Theory7

Prima ervaring met Theory7. Het registreren van mijn domeinnaam was eenvoudig, snel en probleemloos. Goede service en duidelijke communicatie. Ik zou hier zeker opnieuw een domein registreren.

17 czerwca 2026

Beste prijs kwaliteit

Als grootverbruiker van domeinen en hosting kan ik veel besparen bij Theory7. Er is geen compromis op kwaliteit of service. Ik hoop dat het zo blijft, dan ben ik hier zeker nog jaren klant.

19 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik ben echt ontzettend blij met de hulp…

Ik ben echt ontzettend blij met de hulp van Theory 7 bij de verhuizing van mijn twee websites. Vanaf het eerste moment voelde het goed, er werd vriendelijk gereageerd en duidelijk gecommuniceerd.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was het geduld. Ik had best wat vragen en twijfels, maar alles werd rustig uitgelegd zonder dat ik me ooit bezwaard voelde. Dat gaf veel vertrouwen tijdens het hele proces. Je merkt gewoon dat ze weten wat ze doen én dat ze het belangrijk vinden dat jij je daar goed bij voelt.

De verhuizing zelf verliep snel en soepel, zonder gedoe. Dat was voor mij een enorme opluchting. Alles werkt zoals het hoort en dat zegt genoeg over hun professionaliteit.

Voor mij is Theory 7 echt een bedrijf die ik met een gerust hart kan aanbevelen. Betrouwbaar, betrokken en gewoon heel prettig om mee samen te werken.

17 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Overgestapt en geen moment spijt gehad :)

Als webdesigner en webhoster (reseller) overgestapt op Theory7 omdat ik goede verhalen las en zelfs AI raadde me deze hoster aan. Ik ben overgestapt en ben heel blij met de directe persoonlijke service. Zij hebben gewoon al mijn klanten websites overgezet. Erg prettig en het werkt allemaal goed.

1 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

professioneel en je merkt dat ze echt met je meedenken

Als webdesigner werk ik dagelijks met verschillende leveranciers en systemen, en daarom waardeer ik goede support enorm. Bij Theory7 word je altijd snel geholpen. Ze reageren vlot op berichten en als er een probleem ontstaat, wordt dit vrijwel direct opgepakt en opgelost.

De communicatie is prettig, professioneel en je merkt dat ze echt met je meedenken. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je snel weer verder kunt met je werkzaamheden.

Wij zijn vanuit Kranendonk Webdesign dan ook erg tevreden over de samenwerking en kunnen Theory7 van harte aanbevelen!

12 czerwca 2026

Theory7 een top provider

Theory7 heeft een zeer toegankelijke WEB-site en de tarieven zijn zeer scherp.

De overgang van mijn domeinnaam was zeer snel geregeld en liep gesmeerd.

8 czerwca 2026

Tevreden overstapper!

Ik ben al ruim 10 jaar trouwe klant bij Antagonist. Maar de prijsstijgingen liepen echt de spuigaten uit. Sloeg he-le-maal nergens op. Ik heb daarna een tijdje gezocht naar een betaalbaar én kwalitatief hostingsbedrijf, en kwam uit op Theory7. Ik ben nu in fasen al mijn domeinnamen aan het verhuizen. Ik ben blij met Theory7, tot nu toe verloopt alles soepel. Systeem werkt goed, werking website voelt intuïtief aan. Tot nu toe zeer tevreden!

6 czerwca 2026
Oceniono na 5 z 5

Sinds enkele maanden ben ik overgestapt…

Sinds enkele maanden ben ik overgestapt naar Theory7. Het is een tamelijk nieuwe hostingprovider met goede prijzen. Ik ben stelselmatig al mijn domeinen ook aan het verhuizen naar Theory7.

Ik ben enorm te spreken over de support. Ik heb mijn reseller laten verhuizen en dit was op 2 uur in orde gebracht. Alle websites draaien snel en het beheerpaneel voelt ook heel vloeiend aan. Een probleempje met MX records in combinatie met Microsoft 365 werd zeer snel verholpen.

Ik ben tevreden van mijn overstap

20 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Super hosting en top support!

Super snelle hosting en fantastische support!
Ik heb inmiddels 29 websites draaien bij Theory7. De uptime is top, de snelheid van mijn websites zijn super (beter dan selfhosted op een dedicated server) en support is geweldig (zelfs buiten openingstijden wordt je soms nog geholpen).

Wel heb ik een kleine storing gehad bij het inschakelen van Redis. Gemeld aan support en binnen no-time was het euvel opgelost.

Met een WordPress benchmark tool haal ik een score van 8.3 (van 10). Deze score heb ik nog bij geen enkele hosting gehaald.

Inmiddels heb ik 2 domeinen verhuisd naar Theory7. Is een stuk goedkoper dan de gemiddelde domeinboeren.

11 marca 2026

(Pre-sales) support is top

Pre-sales support is top, prijzen zijn scherp en functionaliteit is bovengemiddeld.
T.o.v. andere aanbieders is dit een leuke partij die snel reageert en goede pakketten aanbiedt.

Aanrader!

27 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

service, vriendelijkheid en kwaliteit wat je hier krijgt doet mij verbazen.

Al bijna 25 jaar als webdesigner met heel wat klanten aan de weg aan het timmeren. In al die jaren helaas diverse keren moeten verhuizen door nalatigheid van een hostingbedrijf. Ik zit nog niet zolang bij Theory7 maar de service, vriendelijkheid en kwaliteit wat je hier krijgt doet mij verbazen. Ongelooflijk blij dat jullie op mijn pad kwamen. Ervaar het zelf maar,. Een dikke 10 !

12 grudnia 2025

Wauw...

Wauw... echt wauw! Wat een verademing is Theory7!
Ze hebben (gratis omdat ik een reselleraccount bij ze heb genomen) al mijn sites overgezet van mijn vorige hoster naar Theory7. Zonder problemen, alles werkt heerlijk snel, net als de erg vriendelijke en behulpzame klantenservice (zelfs buiten openingstijden en in het weekend!). Daardoor (en door de zeer schappelijke prijzen) is dit voor mij een blijvertje!
Ga alsjeblieft zo door mensen bij Theory7.net!
Bedankt!

26 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede prijzen en prima support met snelle antwoorden

was op zoek naar andere hosting omdat de oude te duur was en gebrek aan fatsoenlijke ondersteuning.
Na eerste mail om informatie te vragen snel een duidelijk antwoord ontvangen.
Daarna hosting pakket besteld en verhuis aangevraagd. Domein snel verhuisd, site duurde wat langer omdat ik vergeten was een formulier in te vullen. Maar weer snelle en duidelijke reacties op mijn mail/tickets met vragen.
Inmiddels draait m'n webstekje weer probleemloos.

Theory7 is zeker een aanrader! Goede prijzen en prima ondersteuning!
Blij dat ik de overstap gemaakt heb.

11 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej