Havde lejet en food truck til min datters nonfirmation, som skulle laver alle former for burger og pomfritter. Det var super fedt at de komme 10 min før den aftalte tid, burgeren var super god og sm... Zobacz więcej
Havde bestilt deres food truck til at komme i forbindelse med vores datters studentergilde og jeg må bare sige at humør, service og mad var helt i top. De søde unge mænd var så imødekommende over for... Zobacz więcej
Fantastisk lækker Bowl med oksekød. Og Pita brødene!! Smagen taler for sig selv🌟🌟🌟🌟🌟 Eneste skuffelse var at der mangler en god hjemmelavet tahini, det havde jeg nok forventet af denne mellemøs... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Betalte for noget vi ikke fik...
Vi bestilte to pitabrød med marineret kylling. Begge var med ekstra hallouimi. Den ene var derudover med haidari, tzatiki, samurai dressing og peanuts. Den anden med haidari, hvidløgsdressing, samurai dressing og ingen peanuts.
Ingen af dem var blandet ordentlig sammen. Den ene havde kun ét stykke halloumi i og den anden intet, selvom man betalte ekstra for det!!! Begge var ude peanuts!!! Det var desuden heller ikke angivet, hvilke der var med tzatiki og hvilken var uden!!!
Det eneste positive var leveringstiden. Derfor kun én stjerne.
Mega lækker mad
Mega lækker mad! Sindssygt god service og bare sødt personale🤞🏼 kommer helt igen🌯
Det er nogle rigtig gode pita
Det er nogle rigtig gode pita, som de fylder til randen, når man møder fysisk op og bestiller. MEN ift. take away bør de godt nok stramme op! Det er ofte, man ikke får dét, man har bestilt, og pitabrødene indeholder ikke nær så meget fyld. I dag var det kun halvt fyldt. Øv øv :-(
Sindssyg pita og proppet til randen
Sindssyg pita og proppet til randen. Vil anbefale
Bedste pita jeg har nogensinde har fået
Bedste pita jeg har nogensinde har fået
Saftigt kød, friske grønsager og lækkert hjemmebagt brød. Fantastisk service, blev taget imod med et smil på læben og godt humør. Kan stærkt anbefales
Ventede 40 min på 2 pitabrød
Ventede 40 min på 2 pitabrød, kødet var tørt og de smagte ikke rigtigt af så meget. Kedelig oplevelse, der er bedre og billigere madsteder tæt på :(
Kold mad og forsinket levering
Maden var kold og blev leveret 25 min for sent. Og så havde jeg bestilt en Carsberg Sport men modtog en Faxe Kondi i stedet. Skuffende oplevelse.
God service, venlig personale
Vi plejer og bestille via foodora men da vi var i nærheden ønskede min søn på 9 at vi skal spise frokost der, wooow virkelig godt mad, god service og venlig personale, vi var tilfredse.
Langsom levering og dårlig kundeservice
Maden er i sig selv fin nok, men når man bestiller en onsdag aften ved 18:00 tiden og der står 30-45 minutters vente tid, så skal maden sku ikke komme 2 timer senere, og samtidig være kold.
Grunden til ventetiden er at wolt simpelhen ikke gider at tage ordrer fra jer fordi at de altid skal vente til at maden er klar så de kan køre ud med det. Så lad vær med at bestil der fra hvis du gerne vil have din mad hurtig og varm.
Det er virkelig den bedste pita
Det er virkelig den bedste pita, jeg har smagt. Super lækkert fyld i form af lækre grøntsager, og jeg er kæmpe fan af prisen med halloumi!
Dog synes jeg deres pomfritter er for tykke og mangler smag. Personalet er rigtig flinke og yder god service!
Var inde og spise på The original pita…
Var inde og spise på The original pita her for leden. Maden var 🔥 og service i top som altid
Klar anbefaling!🥙🥙
100% mums
Eneste skuffelse var at der mangler en god hjemmelavet tahini, det havde jeg nok forventet af denne mellemøstligt inspirerede madbiks. Der må I lige komme ind i kampen gutter☺️
Kommer helt sikkert igen. Mums!
The Original Pita i Odense er byens bedste
The Original Pita i Odense har verdens bedste og sundeste Pita.
Yderst lækker og velsmagende pitabrød, lækker frisk salat og kød og ikke mindst, dejlig service og det mest skønne personale.
Prøv det og du vil ikke blive skuffet.
Vi købte 2 menuer med drikkevarer ved…
Vi købte 2 menuer med drikkevarer ved Original Pita i Odense i august måned.
Drikkevarerne var ikke med, så jeg kontaktede dem og de fik mit navn osv og ville se på det, jeg kontaktede dem igen næste dag, hvor de igen ville se på det, igen uden at der er kommet mere ud af det.
Jeg kan absolut ikke anbefale the original pita da det jo er for dyrt når man ikke får det man bestiller.
Mega lækre pita og perfekt service
Var til studentergilde i går hvor deres lækre vogn stod og serverede pita for os. Mega lækre pita og verdens bedste service med de sødeste medarbejdere, kan ikke andet end give 5 stjerner!!
Odenses bedste pita by far
Downloadede lige trustpilot appen udelukkende for at give en 5-stjernet anmeldelse! Sindssyg god pita, bedste i Odense uden tvivl. Og så er personale og service også top tier. Kommer i hvertfald igen. Og igen
Klasse pitabrød
Klasse pitabrød, kan ikke være bedre, alt ventetiden vær.
Spørg efter Lucas ved Odenses.
han lavet min og det var virkelig godt
Danmarks værste ventetid
Danmarks værste ventetid
De fjoller rundt, går og spiser af maden, er 6 mennesker på arbejde og de formår alligevel at forsinke min mad med 30 min. Det er for sindssygt. Har ALDRIG bestilt hos dem uden en forsinkelse på minimum 20 min. Bliv væk hvis i sætter pris på jeres tid
Skuffende behandling
Skuffende behandling
Vi bestilte mad, men desværre modtog vi ikke alt hvad vi havde bestilt og betalt for. Trods et opkald til Orginal Pita i Odense, hvor de lovede at eftersende modtog vi det aldrig.
Super lækker mad og fantastisk…
Super lækker mad og fantastisk service!! Fik endda en lille gave med! Så bliver man bare glad🥰
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.