Zeer mooie shirts en de 1ste indruk zeer goede kwaliteit van de shirts van spurs, ook zeer goede communicatie ivm mijn bestelling, tot nu toe erg tevreden en zal nog bestellen
Zobacz, co mówią recenzenci
Unterirdisch. Schlechtester Shop ever. Paket ist verloren gegangen, es wurde kein Nachforschungsantrag gestellt. Nach 5 Mails! wurde es endlich gemacht. Ich solle in meiner Postfiliale mal nachfragen?... Zobacz więcej
Een shirt besteld, maar wilde dit door omstandigheden annuleren. Geen reactie gehad op 2 emails. Inmiddels is het shirt weken later wel aangekomen, maar helaas is het stof ernstig beschadigd. Inmi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Begin oktober een prachtig Aston Villa shirt besteld maar de levering liet op zich wachten. Na weken nog niets ontvangen te hebben contact gezocht met The footballshirtstore. Zij hebben voor mij nage... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
The Football Shirt Store is a reputable online shopping store for quality football shirts for adults and children at affordable prices. The Football Shirt Store - Supplier of quality replica football shirts and kits for adults and children at affordabl...
Dane kontaktowe
Tajlandia
- thefootballshirtstore.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Great service and delivery
Great service and delivery. Good quality and price.

No delivery or update 3w after order
Received my order yesterday. Looks good so far. Changed rating from 1 to 4 stars (proper communication and faster delivery would make it 5*)
Ordered 2 outfits for my sons 20th of Sept. Payment and confirmation runs smoothly, but nothing received so far and not able to get in contact via email and webform. I will now try some other channels to get an update on my order 2409202123252606.
My sons bought them from their own savings, very disappointing experience for them so far..
Willing to change my review after receiving the order.

Never received my order
On 1 July 2024 I ordered several shirts with ordernr #240701-114143-8240. I never received any of these products. I submitted the contact form twice but they never got back to me. There is no telephone number to reach them so I lost all my money. I will never buy anything from this site again

Ze zijn niet bereikbaar!
Eerder heel erg tevreden met de bestellingen. Nu heb ik van de 4 tenues 2 verkeerde gekregen. Ik heb al 2 keer het contactformulier ingevuld en gemaild, maar ik krijg helemaal geen reactie. Erg jammer!

No socks..
Update:
I received the socks separately without any communication.
I’ve ordered a set including socks but when the package was delivered there were no socks. It’s impossible to get in touch with the company!!

Retourneren kan niet
We hebben al 4 keer via het contactformulier geprobeerd contact te zoeken.
Geen ene keer hebben we antwoord gekregen ook niet als we erbij vermelden dat we iets willen retourneren voor een grotere maat. Want h3t shirtje en broekje vallen klein uit
Ordernummer 240831-163812-7219.

Hele slechte site
Hele slechte site. Op 14 juni heeft mijn schoonzus een voetbaltenue voor mijn zoontje besteld (240614-092440-6910) en nog steeds niks ontvangen. Wel een bericht gehad dat de bestelling is voltooid. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Bestel niet bij deze webshop!
Voetbalshirt netjes geleverd, zoals verwacht duurde dit meer dan een maand, maar daar was ik op voorbereid. Vervolgens blijkt het shirtje van belabberde kwaliteit en na twee keer wassen zijn alle bedrukkingen op het shirt er vanaf. Geen kwaliteit dus, nu is het ook nog eens moeilijk om contact te krijgen om je geld terug te vragen. Ik keer hier dus niet meer terug.
Reactie 20-12-2024:
Ik heb meerdere mails via jullie contactformulier verstuurd, verder is er geen manier om contact op te nemen. Waarom heb ik geen reactie gekregen?
Bestelnummer 240508-220821-2614

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Niet gereageerd op mijn mails
Heb 4 mails naar ze gestuurd ivm dat mij shirt te klein was en op geen een mail een reactie gehad

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Ik heb reeds meerdere bestellingen…
Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan voor mij en voor mijn zoon. Altijd zeer tevreden.
In juli bestelde ik voor mijn zoon twee setjes waarvan één thuisset (wit) van de nationale ploeg van Duitsland. Hierop bestelde ik ook een gepersonaliseerde druk met de naam van mijn zoon.
Bij de levering zat echter geen thuisset, maar een uitset (roze-paars).
Ik heb meerdere contactformulieren via de website ingevuld én mails gestuurd, maar geen antwoord gekregen.
Ik vind dit zeer jammer, want altijd zeer tevreden geweest over alle bestellingen en heb zelfs de webshop aangeraden aan enkele vrienden.
Graag hoor ik nog iets van Footbaalshirtstore, want zou graag nog bestellingen blijven plaatsen.

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Geen reactie na melding foute bestelling
2 tenues besteld voor onze zoon waarvan 1 (het psv-tenue) met verkeerd nummer erop gedrukt. Twee keer een bericht gestuurd via de website, maar geen enkele reactie. Wanneer komt het nieuwe tenue zoals besteld, dus met het goede nummer?
Van het andere tenue (Engeland) is de broek totaal niet het model van een voetbalbroek, maar eerder een basketbalbroek. Ook hiervan melding gemaakt, maar geen reactie.

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Verkeerde shirt geleverd en tot op heden geen reactie!
In juli een shirt en een setje besteld. Verkeerde shirt was geleverd. Vele malen proberen te contacteren maar tot op heden niet gelukt!
Hopelijk wordt er op deze manier actie ondernomen. Dit is niet de manier. Ik weet niet of ik de volgende keer bij u ga bestellen als de service en communicatie zo slecht is.
bestelnr 240705-012920-6718

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Oplossing gegeven - Alle letters van reclame laten los --> geen reactie van webwinkel
PSV tenu besteld voor onze zoon (240702-223128-7807). Redelijk snel geleverd (geen tracking).
Na 2x wassen op lage temperatuur (sensitive, zoals voorgeschreven) kwamen de letters van de reclame los. De bijgekochte naam+nummer zitten er nog perfect op.
Meerdere mails gestuurd en de webshop de tijd gegeven om te reageren. Helaas geen reactie ontvangen.
Na hele lange tijd heeft Paul contact opgenomen en het wordt opgelost door een nieuw shirt te sturen. Het shirt is er nog niet, maar ik ben overtuigd dat die spoedig komt.
Ookal is het een laat gestuurde ook lossing, ben ik opzich tevreden met de oplossing.
Sterren van 2 naar 4 aangepast. Als het shirt binnen is zal ik naar 4 sterren veranderen.

Shirt met lelijke stickfout
Recentelijk een bestelling ontvangen.
Bestel hier al een aantal jaar, maar nu zit er in een Arsenal thuistenue van mijn jongste zoontje een stickfout met als gevolg een lelijk gat.
Meerdere mails gestuurd maar tot op heden geen antwoord....
Communicatie kan en moet gewoon echt beter.
Hoop snel wat van je te horen James.
Mvg Nordin Mbarki

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
I have been waiting for my order for…
I have been waiting for my order for two weeks now. 2 orders placed. I never heard anything about the first and the second received a payment confirmation but no further status update of the package. I have also contacted you by email and have not received a response yet. my order number is 240822-103833-1580

Bestelling niet compleet geleverd
Ik had 2 tenues besteld en na een paar weken 1 tenue ontvangen maar het 2e tenue ontbrak. Ondertussen al meerdere mailtjes gestuurd met de vraag wanneer ik het andere tenue mag verwachten maar we zijn nu 3 maanden verder en ik heb op nog geen enkele mail een reactie ontvangen en ook nog geen 2e tenue gezien.

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
2 shirts besteld en nog geen enkele…
2 shirts besteld en nog geen enkele reactie. Nu 3 weken geleden. Grz. Marc

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Have been a customer for a while
Have been a customer for a while. Good quality shirts for a decent price. Can recommend.

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Ik heb goede ervaringen maar deze…
Ik heb goede ervaringen maar deze levering is het cijfer niet erbij gedrukt. 2x een contant formulier ingevuld maar nog geen reply. Hopelijk via deze weg en wordt het opgelost.
Nu 1 week verder en nog geen reactie. Hopelijk komt deze nog

Odpowiedź od Thefootballshirtstore
Bestelling op 1 aug geplaatst en een…
Bestelling op 1 aug geplaatst en een paar keer gevraagd of ik een track en trace ontvang of niet maar geen reactie.
Ik wacht wel nog even geduldig af maar hele slechte communicatie geen medelijden met de klanten

Doświadczenie Trustpilot